Decor ja Antique led-lamput sopivat sisustukseen

Kauniit ja selkeät Decor-sisustuslamput eivät varjostinta kaipaa. Koko Decor 360 -sarjan ainutlaatuinen ominaisuus on sen laaja 360° valonjako. Decor-lamppuperheeseen kuuluvat opaali-, matta- ja kirkaskupuiset lamput, joista löytyy myös himmennettäviä malleja.

Decor Opal -sarjan uutuuslampuissa on opaalilasiset lamppukuvut, jotka antavat pehmeää, häikäisemätöntä ja tasaista, puhtaan valkoista valoa (3000 K). Valotehokkaimmat 9 W vakiokupu- ja globe-mallit ovat lisäksi himmennettävissä.

Uusissa Decor Opal -sarjan lampuissa  on opaalilasiset kuvut, jotka antavat pehmeää, häikäisemätöntä ja tasaista, puhtaan valkoista valoa (3000 K). Antique-sarjan led-lamput antavat lämpimänkeltaista 2200 K valoa.Uusissa Decor Opal -sarjan lampuissa on opaalilasiset kuvut, jotka antavat pehmeää, häikäisemätöntä ja tasaista, puhtaan valkoista valoa (3000 K). Antique-sarjan led-lamput antavat lämpimänkeltaista 2200 K valoa.

Skandinaavista vaaleaa:

Decor-lamppuperheeseen kuuluvat myös matta- ja kirkaskupuiset lamput, joista löytyy myös himmennettäviä malleja. Kirkaskupuiset filamenttilamput sopivat erittäin hyvin kirkkaiden halogeeni- ja hehkulamppujen tilalle ja mattakupuisten lamppujen valo on kuin himmeäkupuisissa hehkulampussa. Värilämpötila on sama kuin hehkulampun lämmin valo 2700 K.

Hiililankalampun tunnelmaa:

Antique-sarjan led-lamput antavat lämpimänkeltaista 2200 K valoa. Näkyvät valolangat ja hiililankalampun kaltainen tunnelma tuovat sisustukseen trendikästä retrotyyliä.

Decor- ja Antique-lamppumallistossa on kaikki yleisimmät kupu- ja kantamallit (E27 ja E14): vakiokupu-, kynttiläkupu-, pienkupu- ja suuret pallokupulamput. Lamppujen energialuokka on A+ tai A++.

 
Julkaistu
28.11.2016