Moderni rakentaja valitsee liukuovet

Kotimaisissa Liune-liukuovissa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Huoneiden välisten kääntyvien ovien korvaajina ne lisäävät esteettömyyttä ja säästävät aina 1–3 m² lattiapinta-alaa, kun oven avautumiselle ei tarvitse varata tilaa. Esteettömyydestä hyötyvät kaikki, etenkin lapsiperheet ja iäkkäät asukkaat. Mitä enemmän Liune-ovea käytetään, sitä enemmän helppous palkitsee.

Liukuovi säästää tilaa.Liukuovi säästää tilaa.

Tyyliä ja lisää tilaa

Liunen valikoimista löytyy varmasti sopiva ovi, olipa oma tyyli moderni tai perinteinen, tai tarve kylpyhuoneeseen, saunaan, keittiöön tai vaikkapa vaatehuoneeseen. Kaikki tyylikkäät ovet ja teräksinen elementtirunko valmistetaan Suomessa, kotimaan standardeja vastaaviksi.

Tutustu ovimalleihin!

Tiesitkö, että seinän sisään liukuva ovi on jopa 30% paremmin ääntä eristävä kuin perinteinen kääntyvä ovi? Tämä ominaisuus ei varmasti ole haitaksi, kun kodin väliovia valitaan. Asumisen ja työskentelyn mukavuus lisääntyy, kun rauhalliset tilat saadaan erotettua. Liune-ovet voi tilata suoraan verkosta, toimitamme ne valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on laadukas ja kestää aikaa.

Liunen elementti on ainutlaatuinen ja valmiiksi koottu, takuulla!

Liune on ainutlaatuinen; mikään muu markkinoiden vastaava tuote ei tarjoa tehtaalla valmiiksi hitsattua teräselementtiä. Sinun ei siis tarvitse alkaa kokoamaan sitä itse osista, vaan elementti on jo valmiiksi tukeva ja takuulla kestävä. Asennus on nopeaa, ja ovilevyn voi halutessaan vaikka vaihtaa myöhemmin rakenteita purkamatta.

Myönnämme Liunen elementtirungolle kymmenen vuoden takuun! Tämä edellyttää, että tuotteiden asennusohjeita on noudatettu ja tuotteet ovat kotikäytössä. Takuu on voimassa Suomessa. Takuu kattaa huoneistojen sisäisiin seiniin tarkoitettua kuivien tilojen tehtaalla kasatun elementtirunkoa.

Kohteen suunnittelija vastaa kyseisen rakenteen soveltuvuudesta käyttötarkoitukseen. Takuu on voimassa kymmenen (10) vuotta ostopäivästä, ja tositteena ostosta vaaditaan alkuperäinen maksukuitti.

Liune on ainutlaatuinen; mikään muu markkinoiden vastaava tuote ei tarjoa tehtaalla valmiiksi hitsattua teräselementtiä.Liune on ainutlaatuinen; mikään muu markkinoiden vastaava tuote ei tarjoa tehtaalla valmiiksi hitsattua teräselementtiä.

Ota yhteyttä!


 
Julkaistu
24.4.2017