Kärhsin uudet vintage-parketit Tunnelmallinen Götaland-mallisto

Götanmaan muinaiset kansat asuttivat aikoinaan Ruotsin eteläistä villien metsien ja kimaltelevien järvien aluetta. Heidän lumoavat asuinseutunsa ovat Kärhsin uuden Götaland-parkettimalliston vintage-henkisten 3-sauvaisten tammiparkettien innoituksen lähteenä.

Tilaa maksuton parkettiesite!

Götaland-malliston hiekanvaalea parketti Tammi Kilesand antaa sisustukselle valoisan ja ajattoman taustan henkien hienostunutta vintage-tunnelmaa.Götaland-malliston hiekanvaalea parketti Tammi Kilesand antaa sisustukselle valoisan ja ajattoman taustan henkien hienostunutta vintage-tunnelmaa.

Götaland-malliston parketit heijastelevat nimiensä mukaisesti Götanmaan ainutlaatuista luontoa. Esimerkiksi vaalea Tammi Kilesand on syntynyt Kilesandin pitkien hiekkarantojen inspiroimana ja syvän ruskea Tammi Attebo on saanut nimensä mystisen luonnonvaraisen Attebon metsäalueen mukaan.

Puun luonnollinen kauneus parhaimmillaan

Götaland-malliston suunnittelussa on ollut tavoitteena tuoda puun luonnollinen kauneus esille parhaalla mahdollisella tavalla. Lattioiden yksilöllinen puun tuntua korostava ilme on saatu aikaan harjauksella ja kohokuvioinnilla sekä sahausjäljillä. Reunaviisteet antavat näille 3-sauvaisille parketeille oman tunnelmansa. Öljykäsittely säilyttää puun luonnollisen tunnun ja tekee lattiasta kestävän. Mallistossa on kaikkiaan viisi eri sävyistä vintage-henkistä tammiparkettia.

Götaland-malliston parketti Tammi Backa tuo moderniin sisustukseen lämpöä ja ajan patinoimaa tunnelmaa.Götaland-malliston parketti Tammi Backa tuo moderniin sisustukseen lämpöä ja ajan patinoimaa tunnelmaa.

Götaland-malliston parketit sopivat tunnelmaltaan hyvin yhteen Kährsin Småland-malliston parkettien kanssa. Mallistojen parketit tarjoavat yhdessä uudenlaisia mahdollisuuksia käyttää esimerkiksi olohuoneessa näyttävää 1-sauvaista parkettia ja sen kanssa tyyliltään samankaltaista mutta hieman edullisempaa 3-sauvaista parkettia esim. makuuhuoneissa. Tutustu Kährs-parkettien koko valikoimaan.

Uudessa Götaland-mallistossa on viisi eri sävyistä tammiparkettia, joiden yksilöllinen ilme on saatu aikaan pinnan harjauksella sekä kohokuvioinnilla ja sahausjäljillä.Uudessa Götaland-mallistossa on viisi eri sävyistä tammiparkettia, joiden yksilöllinen ilme on saatu aikaan pinnan harjauksella sekä kohokuvioinnilla ja sahausjäljillä.

Tyylikkyyttä yksityiskohtia myöten

Kährs-puulattioiden viimeistelty ja tyylikäs ilme syntyy käyttämällä lattian kanssa sävyltään yhteen sointuvia jalka- ja eritasolistoja sekä porrasnokkia.

Kährsin nettisivuilta löytyy helposti kunkin lattian kanssa ilmeeltään yhteensopivat listat. Valitse ensin ”Tuotteet”-sivulta mieleisesi parketti ja paina sen jälkeen ”Tarvikkeet”, jolloin näet lattian kanssa käytettäväksi suositellut listat.

Kärhsin Jalkalistojen avulla voit luoda viimeisen silauksen paitsi lattiaan myös koko huoneeseen.Kärhsin Jalkalistojen avulla voit luoda viimeisen silauksen paitsi lattiaan myös koko huoneeseen.

Yli 50 laaduntarkastuspistettä

Puulattian valmistus on monivaiheinen prosessi, jossa vaaditaan ensiluokkaista puun käsittelytaitoa sekä edistynyttä teknologiaa ja huippuluokan insinööritaitoja. Kärhs kehittää jatkuvasti kaikkia tuotantonsa osa-alueita ja kiinnittää erityistä huomioita tuotteidensa laatuun. Puulattian valmistuksessa on yli 50 laaduntarkastuspistettä. Näin varmistetaan, että jokainen parkettilauta täyttää tiukat laatuvaatimukset niin ulkonäön kuin toiminallisuuden osalta.

Mikä tekee tuotteesta hyvää paremman? Kährsillä puuosaaminen on siirtynyt vuosikymmenien ajan sukupolvelta toiselle ja työntekijöiden ammatillisen tinkimättömyyden ja tietämyksen ansiosta jokaisessa Kärhsin valmistamassa lattiassa yhdistyy laatu ja ensiluokkainen design.Mikä tekee tuotteesta hyvää paremman? Kährsillä puuosaaminen on siirtynyt vuosikymmenien ajan sukupolvelta toiselle ja työntekijöiden ammatillisen tinkimättömyyden ja tietämyksen ansiosta jokaisessa Kärhsin valmistamassa lattiassa yhdistyy laatu ja ensiluokkainen design.

From Småland with Love

Pitkät perinteet ja käsityötaito yhdistettynä intohimoiseen suhtautumiseen designiin ja uusiin teknologioihin on pitänyt Kärhsin modernien puulattioiden kehityksen kärjessä. Yrityksen työ puun parissa alkoi jo lähes 160 vuotta sitten Etelä-Ruotsissa Smålandissa pienessä Nybron kaupungissa, jossa edelleen sijaitsee suurin osa parkettituotannosta.

Puu on lattiamateriaaleista ekologisin, kaunein ja monipuolisin. Siksi kaikki Kährs-lattiat on valmistettu puusta. Harva materiaali on yhtä lämminhenkinen ja tunnelmallinen kuin puu. Se pehmentää minimalistisen yksinkertaista sisustusta ja korostaa kauniisti perinteistä sisustustyyliä. Trendejä tulee ja menee, mutta laatu ja tyyli ovat aina muodissa. Siksi Kährsin puulattia on takuuvarma valinta.

 

Tilaa maksuton parkettiesite!

Lue lisää parkettiaiheista sisältöä täältä

Kährsin pitkät perinteet puumateriaalin työstämisessä tulevat hienosti esiin Götaland-malliston parketeissa, joissa tammen luonnollinen kauneus on parhaimmillaan. Tammi Vinga on rustiikkisen kaunis 3-sauvainen parketti, jonka maanläheinen harmaa sävy rauhoittaa ja luo kodikasta tunnelmaa.Kährsin pitkät perinteet puumateriaalin työstämisessä tulevat hienosti esiin Götaland-malliston parketeissa, joissa tammen luonnollinen kauneus on parhaimmillaan. Tammi Vinga on rustiikkisen kaunis 3-sauvainen parketti, jonka maanläheinen harmaa sävy rauhoittaa ja luo kodikasta tunnelmaa.
 
Julkaistu
17.11.2016