Uusi painumaton SmartLog - vähäeleistä hirsitaloarkkitehtuuria

Kontio SmartLog™ mahdollistaa uudenlaisen vähäeleisemmän hirsitaloarkkitehtuurin. SmartLog tarjoaa uusia mahdollisuuksia moderniin massiivipuuarkkitehtuuriin, koska uudella tekniikalla valmistetut hirret eivät painu kuivuessaan kuten tavalliset hirret. Se mahdollistaa vapaamman suunnittelun ja eri rakennusmateriaalien yhdistelemisen kadottamatta kuitenkaan massiivipuun hyviä ominaisuuksia. Myös pelkistetyt yksityiskohdat onnistuvat, koska painumia ei tarvitse huomioida ja puun eläminen on minimaalista.

 

Tilaa Kontion esitteitä veloituksetta!

Uutta Kontio SmartLog -arkkitehtuuria.Uutta Kontio SmartLog -arkkitehtuuria.

Tasainen pinta

SmartLog-hirsissä on pelkistetty profiili. Seinän pintaan jää vain pieni viiste, mikä saa kokonaisuuden näyttämään vähäeleisemmältä. Pelkistetympi ulkonäkö mahdollistaa useissa paikoissa rakentamaan hirsitalon alueille, joihin se ei ennen ollut välttämättä mahdollista. Pelkistetty ulkonäkö soveltuukin erinomaisesti skandinaaviseen makuun ja rakennustyyliin.

 

Jiirinurkka

Ulkonäöltään pelkistetty ratkaisu mahdollistaa hirsien asentamisen kiertämään samassa tasossa ympäri rakennuksen. Tämä tuokin hirsitalorakentamiseen entistä modernimpaa otetta. Selkeä jiirinurkka onkin varmasti monen hirsitalorakentajan mieleen.

 

Tilaa Kontion esitteitä veloituksetta!

Sileää SmartLog-seinäpintaa.Sileää SmartLog-seinäpintaa.
SmartLog-jiirinurkka.SmartLog-jiirinurkka.

Asu ja elä ekologisesti

Hirsirakennus tarjoaa loistavat puitteet elää mukavasti ja ekologisesti. Nykyaikaisella teknologialla valmistettu hirsirakennus on tiivis ja energiatehokas. Massiivisen hirsiseinän hyvän lämmönvarauskyvyn vuoksi seinän pinta henkii aina sopivaa lämpötilaa. Seinä kykenee keväällä ja syksyllä varaamaan itseensä lämpöä suoraan auringon säteilystä. Kesäisin siihen varastoituu yöviileyttä. Näin hirsi tasaa lämpötilaeroja ja vähentää lämmitys- ja viilennystarvetta. Samalla säästyy paljon energiaa!

Tutustu tarkemmin Kontion tarjontaan!

Ota yhteyttä!


 
Julkaistu
4.11.2016