Valitse tehokas ja helppokäyttöinen imuri

Kodin siivous ei aina käy ihan käden käänteessä, etenkin jos asunnossa on enemmän neliöitä, useampi asukas tai lemmikkieläimiä. Tällöin hyvä imuri nousee keskeiseen asemaan taistelussa pölyä ja roskia vastaan. Laadukas imuri vaikuttaa oleellisesti siivouksen miellyttävyyteen sekä lopputulokseen. Imurin hankinnassa tulisikin huomioida kaikki kriteerit.

siivousta_1920x1080

Vaihtoehtoja automaatista manuaaliin

Nykyään imurivaihtoehtoja on useita ja valinta näiden välillä saattaa aiheuttaa päänvaivaa. Viimevuosina robotti-imurit ovat pyrkineet tuomaan automatisoinnillaan helpotusta asunnon siivoukseen. Itsekseen pyörivä imuri ei kuitenkaan poista kaikkea työtä, vaan vaatii huoltotoimenpiteitä toimiakseen oikein. Laitteen puhdistus ja pölysäiliön tyhjennys on tehtävä lähes joka imurointikerran jälkeen. Myös huonekalujen sijoittelu sekä nurkkakohdat saattavat aiheuttaa ongelmatilanteita robotti-imurin työskentelyssä.

Perinteinen ”perässä vedettävä” imuri on kaikille tuttu siivousväline ja markkinoilta löytyykin useita eri tasoisia imureita. Kuitenkin käytettävyydeltään letkun päässä hinattava imuri ei ole se kaikkein ketterin vaihtoehto siivouksessa. Imuri saattaa kolhia huonekaluja tai jäädä kulman taakse jumiin. Lisäksi äänekäs hurina on koko ajan läsnä häiriten myös muita asunnossa olevia. Riippuen mallista, siivoustulokseen vaikuttaa myös se, että koneen poistoilma nostattaa ympärillä olevaa pölyä ilmaan, joka leviää takaisin huonetiloihin. Myöskään poistoilman aiheuttama tunkkainen hajuhaitta ei luo kuvaa puhtaasta kodista.

Integroidun imurin edut

Tarkasteltaessa siivoustuloksen laatua sekä käyttömukavuutta erottuvat keskuspölynimurit edukseen. Nopea käyttöönotto, tehokas moottori ja erittäin hiljainen ääni tekevät keskuspölynimurista suositun vaihtoehdon.

Keskuspölynimurilla siivouksen aloittaminen on vaivatonta; imuletku kiinni seinärasiaan, kahvan kytkimestä kone päälle ja imuroimaan. Suulake pudistaa imuroitavat kohdat tarkasti ja pinnat tulevat kerta vedolla puhtaiksi.

Erilleen sijoitetun keskusyksikön pölysäiliö varastoi suuren määrän pölyä sekä suodattaa poistoilman tehokkaasti. Jäteilma johdetaan ulos, jolloin huoneisiin ei jää leijumaan hienojakoista pölyä imuroinnin jälkeen. Sisäilma on siivouksen jälkeen puhtaan raikas. Keskuspölynimuri onkin suositeltava valinta myös allergiakoteihin.

Puzer_rasia_1600x900

Nykyaikaisen kodin vakiovaruste

Keskusimureita on asennettu uusiin omakotitaloihin jo 35 vuoden ajan. Hyvien kokemusten myötä keskuspölynimuria voidaan pitää ilmalämpöpumpun tai koneellisen ilmanvaihdon kaltaisena uuden omakotitalon vakiovarusteena. Markkinoilla olevista imurimerkeistä kotimainen Puzer tarjoaa laajimman malliston: perinteisen pölysäiliöllisen Oiva-mallin, uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa edustavan pölypussillisen Aino-mallin ja niiden lisäksi: Eevan ja Easyn, jotka ovat myös pölypussillisia imureita.

Jälkiasennus hoituu helposti jokaiseen taloon

Puzer-keskuspölynimurit ovat helposti asennettavissa myös vanhempaan taloon tai asuntoon. Asennus 1-tasoiseen puurunkoiseen taloon on lähes yhtä helppoa kuin uuteenkin rakennukseen. Puzerin kehittämä Ø42 mm putkisto sopii useimpien seinärakenteiden väliin ilman että runkorakenteita tarvitsee purkaa. Ympäristöystävällisen polypropeeniputkiston asennuksissa ei käytetä liimaa, ja asennus on yhtä helppoa kuin legopalikoilla leikkiminen. Edullinen hintakaan ei ole esteenä keskuspölynimurin hankinnalle, se on investointi tulevaisuuteen ja ekologinen vaihtoehto. Lisäksi se nostaa talon jälleenmyyntiarvoa.

Puzer Aino

Miksi keskuspölynimurin valinta kannattaa?

  • Tehokkaampi imurointitulos perinteisiin imureihin verrattuna
  • Puhdistaa myös kaikkein pienimmätkin pölypatrikkelit
  • Hiljainen käyntiääni takaa käyttömukavuuden
  • Erittäin vähäinen huoltotarve
  • Helppo asennettavuus ja nopea käyttöönotto
  • Edullinen hinta-laatu suhde

Hyödynnä ilmainen suunnittelupalvelu!

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuri ratkaisun. Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

 
Julkaistu
2.5.2019