Siistin kodin salaisuus

Mikä onkaan siistin kodin salaisuus?
Toimivat kaapistot sekä oikein suunnitellut säilytysjärjestelmät ovat avain kauniiseen kotiin. Kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa, ei sotkua pääse syntymään.

Tilassa, jossa tavarat ovat paikoillaan, on tilaa olla ja hengittää.
Tilassa, jossa tavarat ovat paikoillaan, on tilaa olla ja hengittää.

Aina mittojen mukainen ja sisustukseen sopiva

Yhä useampi meistä panostaa kotiin, sisustukseen ja viihtyvyyteen. Värien ja pintamateriaalien valintaan kiinnitetään kasvavassa määrin huomiota. Kiireisen elämän keskellä toimivuus sekä arjen pyörittämisen helppous ovat avainasemassa. Kodista halutaan paikka, jonne on mukava tulla työpäivän jälkeen ja jossa on helppo elää.

Miten sitten saavuttaa onnistunut lopputulos? Mieti mitä tilalta haluat – haluatko jakaa sen pienemmäksi vai kaipaatko sinne kenties toimivaa säilytysjärjestelmää. Toimivan liukuovikaapiston salaisuus on nerokas Tank-moduulijärjestelmä, jonka avulla voit suunnitella itse omiin säilytystarpeisiisi soveltuvan kokonaisuuden. Runkojen leveys- sekä korkeusmitat ovat vapaasti valittavissa, joten saat hyödynnettyä käytettävissä olevan tilan tarkkaan.

Tutustu kaapistoihin


Tartu tarjoukseen ja varaa tästä oma suunnitteluaikasi! 
Lisätietoja tarjouksesta löydät artikkelin lopusta!

Mitä sinä tarvitset? Säilytysjärjestelmiä sekä ratkaisuja pukeutumishuoneeseen löytyy joka tarpeeseen.
Mitä sinä tarvitset? Säilytysjärjestelmiä sekä ratkaisuja pukeutumishuoneeseen löytyy joka tarpeeseen.

Markkinoiden laajin liukuovien ja runkojen värivalikoima

Ei ole merkitystä onko kotisi värimaailma kauttaaltaan vain valkoisen eri sävyjä tai täynnä kirkkaita värejä, Tank Indoorin värivalikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen kotiin. Alumiinikehysoviin on valittavissa peili-, lasi- ja viilupintoja jokaiseen makuun. Materiaalien sekä värien laajalla valikoimalla onkin haluttu varmistaa yhteensopivuus kodin muun sisustuksen kanssa.

Kurkista ovimallistoon!

Voit tilata itsellesi esitteen tästä!

Jos kaipaat elämääsi väriä.
Jos kaipaat elämääsi väriä.
Tank-runkomateriaalit ovat paksuudeltaan jykevät 22 mm. Runko on nopea asentaa ja lopputulos on aina tukeva. Sopivan runkojärjestelmän sekä varusteiden valinnalla saat luotua sopivat säilytysratkaisut niin eteiseen, makuuhuoneeseen sekä esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen.

Helpota arkeasi

Kun suomalaisilta kysyttiin Suomi Asuu -tutkimuksessa asumiseen liittyviä ongelmia, mainittiin ensimmäisenä ahdas eteinen ja toisena säilytystilan puute. Emme siis ole yksin ongelmamme kanssa.

Ongelman ratkaisijana Tank Indoor haluaakin tuoda esille omaa ajattelutapaansa siitä, että yksilöllisellä ja jokaisen omaan kotiin varta vasten suunnitelluilla ratkaisuilla voidaan tuoda kotiin lisää tilaa, vaikkei varsinaista eteistilaa pystyttäisikään suurentamaan.

 

Oletko kiinnostunut saamaan kotisi järjestykseen?

Varaa siis oma suunnitteluaikasi

Lähimmän myyntipisteen löydät täältä

 

Tartu tarjoukseen - Saat lahjaksi Mira Ahoniemen Loistava järjestys -kirjan.
Tartu tarjoukseen - Saat lahjaksi Mira Ahoniemen Loistava järjestys -kirjan.

Tank Indoorilla kesätarjous sinulle!

Kesä on hyvää aikaa heittää pois pölyä keräävät turhat vaatteet ja tavarat. Nyt kodin raivaus kannattaa, sillä Tank Indoor haluaa auttaa sinua tavarakaaoksen kanssa. Järjestä kotisi kaapit ja kesytä kaaos!

Varaa maksuton suunnitteluaika lähimmästä myyntipisteestä ja pyydä tarjous - Saat lahjaksi Mira Ahjoniemen Loistava järjestys -kirjan!

Tartu tarjoukseen ja varaa tästä oma suunnitteluaikasi!

 

Kiinnostuitko kaapistoista ja säilytysjärjestelmistä?
Jätä yhteydenottopyyntö tästä:

 
Julkaistu
10.7.2017