Uusi koti, unelmien portaat

Omakotirakentajalla on monenlaista valintaa tehtävänään rakennuttaessaan uutta kotia. Useimmat meistä rakennuttaa elämänsä aikana vain yhden kerran, odotukset ovat korkealla ja unelmien koti on mielikuvissa.

Porras tuotteena luo monenlaisia mielikuvia; lehdet, internetin kuvagalleriat ja sosiaalinen media esittelevät toinen toistaan näyttävämpiä portaikkoja sekä teollisesti tuotteita valmistavilta tehtailta että pienemmiltä nikkareilta. Vaihtoehtoja on joista valita, näistä onkin kerrottu jo aiemmissa Lappiporras-artikkeleissa, mutta kuinka valita valmistaja portaalle?

Portaan valmistusta ohjaa rakentamismääräykset ja säädökset, rakennustarvikkeille määriteltiin Ce-merkin käyttö vaatimus, joka ei tullut puuportaille pakolliseksi koska harmonisoitua tuotestandardia portaille ei ole luotu. Portaiden vaatimusten mukaisuus osoitetaan tuotesertifikaatilla. Tuotesertifikaatti ohjaa sekä olosuhteita joissa porras valmistetaan että materiaaleja joista porras tehdään.

 

Osta portaat verkkokaupasta!

Portaassa lasikaiteet ovat ajaton ratkaisu joka tuo sisustukseen tunnelmaa ja tyyliä.Portaassa lasikaiteet ovat ajaton ratkaisu joka tuo sisustukseen tunnelmaa ja tyyliä.
Portaat rakentuvat pala palalta kokonaisuudeksi.Portaat rakentuvat pala palalta kokonaisuudeksi.

Portaan valmistustapa

Porras on haastava tuote, kun portaat valmistetaan teollisesti hyödynnetään valmistuksessa cad-cam tekniikkaa, portaan osat työstetään mittatarkasti Cnc-työstökeskuksella joiden mittatarkkuus on taattu. Lappiporras valmistaa portaat hyödyntäen alan uusinta tekniikkaa, tuotteet pintakäsitellään teollisesti ruiskuautomaatilla.

Mitä asiakas tästä hyötyy? Portaat suunnitellaan cad-piirroksin porras suunnittelijoiden toimesta, asiakas saa käyttöönsä kohteen kuvat ja voi sitä kautta varmistaa tuotteen sopivuuden kohteeseen, sekä mittojen että ulkonäön osalta. Portaan valmistus tapahtuu ohjelmoinnin kautta, mittatarkkuus siirtyy työstökeskukselle ja sitä kautta portaan asennus on nopeaa ja helppoa, portaita ei tarvitse työstää asennustyömaalla.

Osta portaat verkkokaupasta!

Ajatuksesta portaaksi

Portaat rakentuu palapalalta kokonaisuudeksi, porrasmyyjä auttaa löytämään laajasta tuotevalikoimasta sisustukseen sopivat materiaalit, sävyt ja kaide-, sivujohde ja askelmamallit yksityiskohtineen. Kohteeseen saadaan asiakkaan toiveet täyttävä portaikko.

Korkeus, porrastyyppi sekä portaan varusteet vaikuttavat aukon mitoitukseen. Myyjät ohjeistavat porrasaukon mitoittamisessa, asiakas saa käyttöönsä ammattilaisen tuen portaan mitoitusten suunnitteluun.

 

Ei vaan tuote toimitus vaan kokonaisuus

Hankkiessaan Lappiportaat asiakas saa sertifioidun tuotteen lisäksi;

Porrasmyyjän kokemuksen, neuvoja ja ohjeistusta portaan valintaan

Porrassuunnitelmat Cad-kuvina, Tuotteen teknisen ja mitoituksellisen suunnittelun

Tarvittaessa mittaus – ja asennuspalvelun

Tuotevalikoimasta omaan portaaseen

  • Sivujohteiden muoto ja malli
  • Portaan lähtö-askelmat ja tasot
  • Avoin- tai umpirakenteinen porras
  • Portaan kiinnitys rakenteisiin tai omin jaloin seisova porras
  • Kaidemalli puukaidemallistosta
  • Kaidemalli lasikaidemallistosta
  • Käsijohde malli
  • Portaan valaistus ja turvavarusteet
  • Materiaalit
  • Pintakäsittelyt
Tuotesertifikaatti.Tuotesertifikaatti.

Porras vie perille - katso video!

Ota yhteyttä!


 
Julkaistu
31.10.2016