Terassilasien talviasennuksessa on ideaa!

Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvi on itse asiassa oiva aika asentaa lasiterassi! Lasitettu terassi tuo lisätilaa myös jouluksi – joulukuusi ilahduttaa terassilla jo ulkoa katsottuna ja pysyy pidempään vihantana, ja lahjat ja jouluruuat voi säilyttää terassilla poissa jaloista mutta turvassa lumelta ja tuulelta.

Tilaa maksuton esite!

talvi_terassi

Kolme syytä talviasennukseen

  1. Talviasennus suojelee pihaa – Kun maa on jäässä, pensaat ja perennat säilyvät ja nurmikko pysyy kunnossa.
  2. Työ sujuu nopeammin läpi talven – Talvella, kun muu rakentaminen on hiljaisempaa, asentajien aikatauluista voi neuvotella joustavammin. Myös mahdollisesti tarvittavat luvat hoituvat viranomaisilta nopeammin. Lupaprosessin nopeuteen ei toki voi itse paljoa vaikuttaa.
  3. Lasiterassille kevät saapuu aikaisemmin – Uusi lasiterassi on valmiina ottamaan kevään vastaan silloin, kun ulkona maa on vielä jäässä, ja istutuspuuhiin pääsee hyvissä ajoin.

Huomioi kotitalousvähennys

Tiesitkö muuten, että voit vähentää lasituksen asennustyön kustannuksista jopa 50% verotuksessa kotitalousvähennyksenä?

Lasiterassin hankinta talvella on helpompaa kuin luulisikaan. Tilaa terassi nyt ja anna itsellesi ja talollesi joululahjaksi lasitettu terassi, josta on iloa ympäri vuoden!

Lue lisää talviasennuksesta ja varaa ilmainen arviokäynti!

talvi_terassi_2

Hyödynnä joulun aika terassilla

Onko kotonanne allergiaa tai jostain muusta syystä aidon joulukuusen tuonti sisälle ei ole mahdollista? Yksi hyvä ratkaisu on sijoittaa joulukuusi parvekkeelle tai terassille. Tällöin koti pysyy sisältä siistinä ja silti kuusi on tuomassa joulun tuntua kotiin, vaikkakin parvekkeella tai terassilla. Tee oma talvinen paratiisi lasitetulle terassille tai parvekkeelle.

Jouluista tunnelmaa parvekkeelle ja terassille saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen. Kruununa lasitetun parvekkeen sisustukselle ovat tunnelmalliset joulu-/ kaamosvalot. Iltahämärässä kynttilöiden ja jouluvalojen loisteessa parveke näyttää tunnelmalliselta. Kylmälläkin kelillä kelpaa käydä jouluglögit hörppimässä tunnelmallisella parvekkeella.

Tilaa maksuton esite!

lumon_syksy_terassi_3

Kokonaan uusi terassi - perustukset ja luvat

Terassi voidaan rakentaa asiakkaan tekemälle perustalle tai jo olemassa olevalle patiolle. Pääsääntöisesti voidaan sanoa, että lasitetulle terassille tulee hakea toimenpidelupa. Käytännöissä on kuitenkin eroja eri paikkakuntien rakennusvalvontojen välillä, joten on suositeltava olla suoraan yhteydessä oman alueen valvontatoimistoon.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
23.10.2017