Uusi keittiö on panostus omaan asumismukavuuteen ja asunnon arvoon

Yksilöllinen suunnittelu

Matkasi kohti uutta keittiötäsi alkaa suunnittelutapaamisella joko kotonasi tai lähimmässä Keittiömaailma-myymälässä. Ammattitaitoiset huippusuunnittelijamme tekevät tarpeisiisi räätälöidyn täydellisen keittiösuunnitelman veloituksetta. Maksuttoman suunnitteluajan voit varata kätevästi netissä keittiomaailma.fi.

Tilaa maksuton esite!

Jouluksi uusi keittiö!

Nyt on vuoden paras hetki aloittaa keittiöremontti, sillä Keittiömaailma tarjoaa huippuetujen lisäksi keittiön ostajalle luksus A la Carte -illallisen kahdelle!

Arvo 200 €, rajoitettu erä. Etu voimassa uusille 5000 € tilauksille 27.11. mennessä.


Mittauspalvelu

Keittiömaailman palvelukokonaisuuteen kuuluu mittatarkistuksen tekeminen puolestasi. Varmistamme, että tehty suunnitelma ja tilat ovat yhteensopivia.

Tilaustyönä valmistettu suomalainen keittiö

Keittiömaailmassa myytävät Suomen suosituimmat keittiömerkit A la Carte- ja Petra valmistetaan yksilöllisen tilauksen mukaan Suomen suurimman kalustevalmistajan Novart Oy:n tehtaalla Nastolassa. Markkinajohtajan laajassa, monipuolisessa mallistossa on valinnanvaraa. Alan parhaat ja palkitut keittiöinnovaatiot löydät Keittiömaailmasta. Kalusteet toimitetaan aina valmiiksi tehdaskoottuina.

Asennus- ja remonttipalvelu

Kattavat asennus- ja remonttipalvelut samalta toimijalta varmistavat keittiöremonttisi onnistumisen. Remontti sujuu jouhevasti, kun kaikki palvelut; asennus- ja työnjohto, kuljetus, sisään kanto, kalusteiden purku, kierrätys ja LVIS – ja pohjatyöt saa samalta toimijalta. Asennuspalvelulle annamme mittavan kahden vuoden takuun.

Rahoitus

Keittiöremontti ei ole nyt rahastakaan kiinni sillä Keittiömaailman rahoituksella voit maksaa ostoksesi kätevästi juuri sinulle sopivalla kuukausierällä. Katso sinulle sopivin kuukausierä keittiomaailma.fi/rahoitus.

Lopputarkastus ja takuu

Saat asennuksesta lopputarkastuspöytäkirjan, joten tiedät, että kaikki on varmasti kunnossa. Myönnämme kaikille Novart Oy:n valmistamille tuotteille koko niiden käyttöikää koskevan takuun.

Varaa ilmainen ideointiaika!


 
Julkaistu
28.10.2016