Uusi keittiö on panostus omaan asumismukavuuteen ja asunnon arvoon

Yksilöllinen suunnittelu

Matkasi kohti uutta keittiötäsi alkaa suunnittelutapaamisella joko kotonasi tai lähimmässä Keittiömaailma-myymälässä. Ammattitaitoiset huippusuunnittelijamme tekevät tarpeisiisi räätälöidyn täydellisen keittiösuunnitelman veloituksetta. Maksuttoman suunnitteluajan voit varata kätevästi netissä keittiomaailma.fi.

Tilaa maksuton esite!

AlaCarte-keittiot-Alone-370-Neve-961

Jouluksi uusi keittiö!

Nyt on vuoden paras hetki aloittaa keittiöremontti, sillä Keittiömaailma tarjoaa huippuetujen lisäksi keittiön ostajalle luksus A la Carte -illallisen kahdelle!

Arvo 200 €, rajoitettu erä. Etu voimassa uusille 5000 € tilauksille 27.11. mennessä.


Mittauspalvelu

Keittiömaailman palvelukokonaisuuteen kuuluu mittatarkistuksen tekeminen puolestasi. Varmistamme, että tehty suunnitelma ja tilat ovat yhteensopivia.

Tilaustyönä valmistettu suomalainen keittiö

Keittiömaailmassa myytävät Suomen suosituimmat keittiömerkit A la Carte- ja Petra valmistetaan yksilöllisen tilauksen mukaan Suomen suurimman kalustevalmistajan Novart Oy:n tehtaalla Nastolassa. Markkinajohtajan laajassa, monipuolisessa mallistossa on valinnanvaraa. Alan parhaat ja palkitut keittiöinnovaatiot löydät Keittiömaailmasta. Kalusteet toimitetaan aina valmiiksi tehdaskoottuina.

AlaCarte-keittiot-Legno-479-Neve-96T-logolla

Asennus- ja remonttipalvelu

Kattavat asennus- ja remonttipalvelut samalta toimijalta varmistavat keittiöremonttisi onnistumisen. Remontti sujuu jouhevasti, kun kaikki palvelut; asennus- ja työnjohto, kuljetus, sisään kanto, kalusteiden purku, kierrätys ja LVIS – ja pohjatyöt saa samalta toimijalta. Asennuspalvelulle annamme mittavan kahden vuoden takuun.

asennus_7

Rahoitus

Keittiöremontti ei ole nyt rahastakaan kiinni sillä Keittiömaailman rahoituksella voit maksaa ostoksesi kätevästi juuri sinulle sopivalla kuukausierällä. Katso sinulle sopivin kuukausierä keittiomaailma.fi/rahoitus.

Lopputarkastus ja takuu

Saat asennuksesta lopputarkastuspöytäkirjan, joten tiedät, että kaikki on varmasti kunnossa. Myönnämme kaikille Novart Oy:n valmistamille tuotteille koko niiden käyttöikää koskevan takuun.

Petra-keittiö-Siiri-691-M-logoilla

Varaa ilmainen ideointiaika!


 
Julkaistu
28.10.2016