Rentoudu saunassa!

Mondexin kotimaiset kivikiukaat ovat saunan todellisia katseenvangitsijoita. Yli 20 vuoden kokemus ja laadukkaat materiaalit takaavat turvallisen saunakokemuksen sekä silmiä hivelevä tyylikkyys ja käytön helppous tekevät saunomisesta vielä nautinnollisempaa.

Laske! Kätevällä kiuasvalitsimella löydät sopivan kivikiukaan juuri sinun saunaasi.

Valitse kiuas oman mieltymyksesi mukaan

Kiuas tuo saunaan hengen. Halutessasi se on lempeä ja lämmin, mutta tarpeen tullen näyttää tulisen sielunsa ja kuumenee vastaamaan vaativankin saunojan toiveisiin. Jotta sauna pudistaa ruumiin lisäksi myös sielun, kiukaan ulkoisella olemuksellakin on merkitystä. Lauteisiin upotettava, massiivisella kivimäärällä kyllästetty tai vuolukivellä viimeistelty kiuas kruunaa saunasi.

Mondexin valikoimasta löydät sekä sähkö- että puulämmitteiset kiukaat. Voit valita näyttävistä lattiakiukaista, solakammista seinäkiukaista tai pehmeät löylyt antavista vuolukivikiukaista.

syyt

Lätkäkaukaloiden hai rentoutuu saunassa

"Ammattijääkiekkoilijan arki on rankkaa ja kiireistä. Halutessani rentoutua, saunominen on yksi parhaista asioista. Saunomisessa on mielestäni tärkeää että kiuas on nopeasti lämmin ja antaa monipuolisen löylyn joka kerta. Voin ottaa rennommat ja kosteat löylyt tai ärhäkkäämmät löylyt samalla istumalla. Siksi valitsin kotini saunaan suomalaisen kiuasvalmistajan Mondexin Total Rockin. Monipuolisten löylyjen lisäksi kiukaan  kivirakenne luo saunaani ainutlaatuisen ilmeen.

Nautinnollisia löylyhetkiä kaikille! -Joonas Donskoi #27-"

joonas_donskoi

Mondex somessa

Tutustu Mondexin Facebook- ja Instagram-sivuihin, tykkää ja seuraa!

facebook-logo
instagram-logo
 
Julkaistu
6.3.2017