Puhtaasti toimivampi kotimainen IDO Glow

IDO laajentaa IDO Glow -kylpyhuonemallistoansa uusilla, innovatiivisilla tuotteilla. Uudet tuotteet noudattavat linjakasta Glow-designia ja sisältävät arjen sujuvuutta lisääviä oivalluksia, joiden takana ovat käyttäjien toiveet. Syksy toi mukanaan uudet, huuhtelukauluksettomat wc-istuimet ja muotoilultaan modernin kulmikkaat, reilun kokoiset pesualtaat alakaappeineen. Jo ennestään mallistoon kuuluivat erikokoiset kaapistot keraamisine tasoaltaineen sekä peilikaapit.

Glow_600_floor-wc_girl_tedd
Glow_furniture_400_pack_lef

Inspiraatio pohjoismaisesta luonnosta

”Tuotteiden suunnittelussa on tuotu pehmeyttä kylmään ja kovaan saniteettimuotoiluun. Design yhdistää pehmeät ja virtaavat muodot täsmälliseen geometriaan ja suunnitteluun”, IDO Glow’n suunnittelusta vastaava Scott Derbyshire kertoo. Suunnittelija ammensi inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta IDOn pitkiä juuria kunnioittaen. ”Tuulen muodostamat lumikinokset ja sulavat jäätiköt vaikuttivat minuun syvästi. Lumi luo upeita muodostelmia ja veistoksellisia kaaria. Voimme tarkkailla, miten maisema muuttuu, tulee pehmeämmäksi ja rauhallisemmaksi. Luonto on näytellyt isoa osaa IDO Glow’n suunnittelutyössä”, Derbyshire taustoittaa.   

Tehokas huuhtelu ja helppo puhdistus

IDO Glow Rimfree® -wc:issä ei ole lainkaan perinteistä bakteereja keräävää huuhtelukaulusta, mikä parantaa hygieenisyyttä ja helpottaa siivoamista. IDO Glow Rimfree® -wc:iden patentoitu huuhtelutekniikka takaa tehokkaan huuhtelun, mutta säästää samalla puoli litraa vettä huuhtelua kohden.

Niin ikään helposti puhdistettava Smart-lasite ja automaattinen Fresh wc -raikastin helpottavat arjen askareita. Malliston uutuudet takaavat sen, että wc-mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen suomalaiseen kotiin.

Huuhtelukauluksettomat Rimfree -wc:tHuuhtelukauluksettomat Rimfree -wc:t

IDO Glow -malliston tuotekehityksessä kuunneltiin ammattilaisia, joten uusien wc-istuinten asentaminen on helppoa. Vesiliitännän saa siirrettyä puolelta toiselle, mikä lisää valinnanvaraa wc-istuimen sijoitteluun. Myös huuhtelumekanismi on yksinkertainen: se sisältää ainoastaan neljä komponenttia, mikä tekee siitä helpon asentaa ja huoltaa.

Tyyli yhdistyy äärimmäiseen toimivuuteen

IDO Glow -pesualtaissa on innovatiivinen hanasaareke sekä tilava allas. Ne on suunniteltu antamaan jokapäiväisiin pesuhetkiin enemmän tilaa. Sileän Smart-lasitteen ansiosta myös altaat on helppo pitää puhtaana. Uusia, kulmikkaita altaita on saatavana neljässä eri koossa, kuten myös aiemmin lanseerattuja, malliltaan pyöristettyjä altaita.

Uusien allaskaappien myötä IDO Glow -sarjan tuotteista löytyy yhtenäinen sisustusratkaisu niin isoihin kuin pienempiinkin kylpyhuoneisiin. Kulmikkaiden altaiden kanssa yhteen sopivat kaapit saa ostettua kätevänä pakettina tai itse koottavina malleina, joista pienin koko on vain 400 mm leveä.

IDO Glow on täynnä arkea helpottavia oivalluksia niin valaistuksen, siivoamisen kuin säilytyksenkin suhteen. Värivaihtoehtoina ovat valkoisen ja tammen lisäksi koko NCS-värikartan noin 2000 vaihtoehtoa eli sopiva väri löytyy varmasti jokaiseen makuun. Inspiroivan designin, innovatiivisten toimintojen ja vankan laadun ansiosta sarja kestää käyttöä nyt ja tulevaisuudessa.

Laaja IDO Glow -mallistoLaaja IDO Glow -mallisto

Kotimaisuus laadun takeena

IDO Glow -malliston keramiikan syntymäkotina on Tammisaaren tehdas, joka on ainoa kotimainen saniteettiposliinin tuotantolaitos. Myös IDOn kylpyhuonekaapistot valmistetaan Suomessa ja suihkutkin Pohjoismaissa, Ruotsissa. ”Kotimaisen tuotantomme ansiosta voimme tarjota niin parasta laatua kuin palveluakin ja esimerkiksi varaosia on saatavilla vielä kymmenienkin vuosien päästä”, toteaa markkinointikoordinaattori Hanne Koveshnikov.

TehtySuomMadeIn_Musta_rgb
 
Julkaistu
14.10.2016