Keskuspölynimuri hyödyllinen myös keittiössä

Allaway-keskuspölynimurijärjestelmää hankkiessa kannattaa huomioida erityisesti tilat jotka likaantuvat helposti, kuten keittiö ja eteinen sekä takan läheisyys. Toimiva keskuspölynimurijärjestelmä on suunniteltu siten, että myös pikasiivous näissä tiloissa onnistuu helposti ja nopeasti.

Allawayn keskuspölynimuri käytössä. (Kuva: Allaway)Allawayn keskuspölynimuri käytössä. (Kuva: Allaway)

Rikkaluukku soveltuu erinomaisesti keittiöön

Lisävarusteista rikkaluukku soveltuu erinomaisesti keittiöön, jossa lakaistaan paljon roskia. Keittiön sokkeliin sijoitettava rikkaluukku käynnistää keskusyksikön napin painalluksella ja roskat on helppo lakaista rikkaluukun kautta suoraan imuriin.

Hyvä vaihtoehto rikkaluukulle on rikkaimuri, joka on noin metrin mittainen letku joka venyy yli neljään metriin. Pieneen tilaan mahtuva letku sopii säilytettäväksi esimerkiksi keittiön laatikossa. Rikkaimuria voidaan käyttää kaikilta imurasioilta ja se on näppärä tiloissa jotka vaativat pikasiivousta.

Keittiön sokkeliin sijoitettava rikkaluukku käynnistää keskusyksikön napin painalluksella ja roskat on helppo lakaista rikkaluukun kautta suoraan imuriin. (Kuva: Allaway)Keittiön sokkeliin sijoitettava rikkaluukku käynnistää keskusyksikön napin painalluksella ja roskat on helppo lakaista rikkaluukun kautta suoraan imuriin. (Kuva: Allaway)

Imuletkut ja suulakkeet ovat helppo ja siisti säilyttää

Allaway siivousvälineissä on muutenkin huomioitu helppo säilytettävyys. Imuletkut ja suulakkeet ovat helppo ja siisti säilyttää siivouskomerossa niille varatuilla paikoilla. Laajasta valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja erilaisille lattiapinnoille sekä tekstiileille ja kalusteiden imurointiin. Oikeilla välineillä siivous on nopeaa ja toimivaa.

Keskuspölynimuri soveltuu jokaiseen kotiin

Keskuspölynimuri soveltuu jokaiseen kotiin, se voidaan suunnitella ja asentaa rakennusvaiheessa tai jälkiasennuksena. Keskuspölynimuri soveltuu niin omakoti-, pari-, rivi- kuin kerrostaloon. Myös keskuspölynimurimalleissa on laaja valikoima, joista löytyy eri kokoisia ja tehoisia malleja sijoituspaikan koon mukaan. Pienimmät keskusyksiköt voidaan sijoittaa sisätiloihin vapaasti kodinhoitohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen tai 50 senttiseen komeroon.

Markkinoiden hiljaisimmat keskusyksiköt ovat äänitasoiltaan vain 53 dBi.

(Kuva: Allaway)(Kuva: Allaway)

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
10.10.2016