Valloxilta markkinoille ilmalämmityskone ja moderni liesikupusarja

Vallox palaa vanhoille Valmet-juurilleen esittelemällä Finnbuild 2016-messuilla Vallox Aito Kotilämpö-ilmalämmityskoneen. Yritys lanseeraa messuilla markkinoille myös uuden Vallox Capto-liesikupusarjan.

 

Vallox Capto-liesituuletinVallox Capto-liesituuletin
19201

Alkuperäistä Valmet Kotilämpöä valmistettiin aikoinaan samassa tehtaassa Loimaalla, jossa nyt aletaan tehdä uutta Vallox Aito Kotilämpö –ilmalämmityskonetta. Uusi, energiatehokas Vallox Aito Kotilämpö  sopii yleensä vanhan Valmet Kotilämmön tilalle ilman kanaviston muutoksia. Koneen tehokkaan vesikiertoisen lämmityspatterin voi liittää kaikkiin lämmitysjärjestelmiin myös matalalämpöisiin maalämpöjärjestelmiin.

Vallox KotilämpöVallox Kotilämpö

Uuden sukupolven MyVallox-ilmanvaihtokonemallistosta löytyy sopiva vaihtoehto eri kokoisiin koteihin. Niissä on helppokäyttöinen, tilavalintaan perustuva ohjaus, ja sisäänrakennettu kosteusanturi huolehtii ilmanvaihdon tehostuksesta automaattisesti juuri silloin, kun siihen on tarvetta - eikä yhtään sen enempää.

Koneen MyVallox Control -ohjaimessa on värillinen näyttö ja selkeät kuvakkeet. Kun kone on rekisteröity MyVallox Cloud-pilvipalveluun, voi sitä ohjata myös internet-yhteydellä. Näin ilmanvaihdon säätö onnistuu mistä tahansa vaikkapa älypuhelimella tai muulla päätelaitteella.

Kaikissa Vallox MV-malleissa on käytettävyyttä helpottavia ominaisuuksia, mm.
• takkakytkin,
• huoltomuistutin,
• kesä-talviautomatiikka ja
• tuloilman lämpötilan säätö.

Voit lisäksi tarkastella helposti kokeen keräämää statistiikkaa esim. sisäilman suhteellisesta kosteudesta ja lämpötilasta.

Vallox Finnbuild-messuilla osastolla 6c61. Tervetuloa!

 
Julkaistu
3.10.2016