Suojaa terassi syksyn viimoilta ja nauti pimenevistä illoista lasitetulla terassilla

Haluaisitko syödä aamiaista tai vaikkapa illallista terassilla kärsimättä kylmästä tuulesta ja sateista? Lasitus muuttaa avoimen, tuulisen ja säille alttiin tilan suojatuksi oleskelutilaksi, joka suorastaan kutsuu viettämään aikaa siellä. Lumon lasitus muuttaa terassin tai parvekkeen mukavaksi lisätilaksi. Syksyn hämärtyessä onkin mukavaa sisustaa myös terassia tai parveketta.

Tilaa maksuton esite!

lumon_syksy_terassi_2

Iloa syksyyn lasitetulla terassilla

Iloa syksyyn tuo lasitettu terassi, jonka sisustusta ei tarvitse talveksi purkaa ja siirtää sisätiloihin säilytykseen. On mukavaa viritellä kausivaloja ja kynttilöitä tuomaan valoa pimeisiin päiviin. Terassilämmittimien avulla terassilla tarkenee oleskella viileämmälläkin säällä. Lumon lasitus tuo elämään jotain erityistä ja ainutlaatuista.

Esimerkiksi kaasulämmitin lasitetulla terassilla toimii hyvin. Se kuivattaa kosteutta ja lämmittää ihanasti. Talvella terassille voi viedä lisäksi myös sähkölämmittimen, jos haluaa enemmän siellä istuskella, koska yhdessä ne kierrättävät lämmintä ilmaa paremmin. Kaasulämmitin antaa lisäksi kivan takkatuliefektin kun se hehkuu oranssina.

lumon_syksy_terassi

Lasitettu terassi helpottaa arkea

Lasitettu parveke tai terassi helpottaa huomattavasti kodin ja tekstiilien tuuletusta. Vaikka ulkona sataisi lunta tai vettä, niin lasitetun parvekkeen tai terassin suojassa petivaatteet, matot ym. tuulettuvat vaivattomasti, eikä tekstiilien kastumista tarvitse murehtia.

Terassin lasittaminen suojaa myös terassin rakenteita. Esimerkiksi terassilaudoitusta ei tarvitse käsitellä uudelleen niin usein kuin sen joutuisi tekemään lasittamattomalle terassille.

Hyödynnä joulun aika terassilla

Onko kotonanne allergiaa tai jostain muusta syystä aidon joulukuusen tuonti sisälle ei ole mahdollista? Yksi hyvä ratkaisu on sijoittaa joulukuusi parvekkeelle tai terassille. Tällöin koti pysyy sisältä siistinä ja silti kuusi on tuomassa joulun tuntua kotiin, vaikkakin parvekkeella tai terassilla. Tee oma talvinen paratiisi lasitetulle terassille tai parvekkeelle.

Jouluista tunnelmaa parvekkeelle ja terassille saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen. Kruununa lasitetun parvekkeen sisustukselle ovat tunnelmalliset joulu-/ kaamosvalot. Iltahämärässä kynttilöiden ja jouluvalojen loisteessa parveke näyttää tunnelmalliselta. Kylmälläkin kelillä kelpaa käydä jouluglögit hörppimässä tunnelmallisella parvekkeella.

Tilaa maksuton esite!

lumon_syksy_terassi_3

Kokonaan uusi terassi - perustukset ja luvat ehtivät vielä syksylläkin

Terassi voidaan rakentaa asiakkaan tekemälle perustalle tai jo olemassa olevalle patiolle. Pääsääntöisesti voidaan sanoa, että lasitetulle terassille tulee hakea toimenpidelupa. Käytännöissä on kuitenkin eroja eri paikkakuntien rakennusvalvontojen välillä, joten on suositeltava olla suoraan yhteydessä oman alueen valvontatoimistoon.

Perustus tehdään kierrepaaluilla, jotka kairataan maahan pintaa turhaa rikkomatta, nopeasti ja siististi. Perustus voidaan tehdä ympäri vuoden liikuteltavalla kairauslaitteella. Lumon lasiterassi on laatuhankinta, joka säilyttää ryhtinsä ja käyttömukavuutensa hyvillä perustuksilla vuosikymmeniä.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
3.10.2016