Ota puhdas tuloilma sisään katon kautta VILPE® Intake -tuloilmaputkella

SK Tuote on kehittänyt uuden VILPE® Intake -tuloputken, jota voit käyttää puhtaan tuloilman ottamiseen uudessa tai remontoitavassa talossasi silloin, kun et halua tai voi tehdä ilmanottoa seinän läpi. Intake-tuloputki on mahdollista asentaa katolle ilmanvaihtokojeen yläpuolelle eikä pitkän kanaviston rakentaminen ole siten tarpeen. Lisäksi Intake-tuloputken avulla voit hakea tuloilman katon kautta sellaisesta paikasta, jossa on mahdollisimman vähän ulkopuolelta tulevaa saastekuormaa.

Classic tuloilmaputki.Classic tuloilmaputki.

VILPE® Intake on tarkoitettu Ø 160 mm ilmanvaihtokanavaan. Putken korkeus kattopinnasta on noin 700 mm. Intake-tuloputki asennetaan täsmälleen samalla tavalla kuin esim. VILPE® poistoputki. Käytä Intake-tuloputken asentamiseen katteen mukaista VILPE®-läpivientiä. Etsi omalle katollesi sopiva läpivienti VILPE®-läpivientivalitsimesta täältä. Vakiovärejä on seitsemän: musta, harmaa, vaaleanharmaa, ruskea, vihreä, punainen ja tiilenpunainen.

VILPE®-tuotteet muodostavat katollasi yhtenäisen katon väriin sointuvan kokonaisuuden.

vilpe_r

SK Tuote myöntää kaikille VILPE®-tuotteille 20 vuoden teknisen takuun ja 10 vuoden väritakuun sekä huippuimurien moottoreille ja muille sähköosille 2 vuoden takuun. Rekisteröimällä huippuimurin VILPE-mobiilisovelluksessa asentajasi voi saada huippuimurien moottoreille ja muille sähköosille pidennetyn 5 vuoden takuun.

Lue esite täältä: VILPE® Intake -tuloputki

takuupallot
 
Julkaistu
26.9.2016