Lämmitys, joka mukautuu energiantarpeeseen

Voit hankkia maalämpöpumpun asuitpa pienessä tai isossa kodissa. Jos tulevaisuudessa on tarvetta laajentaa kotiasi tai ottaa puolilämpimät tilat asuinkäyttöön, oikealla maalämpöpumpun valinnalla lämmityksestä ei tule ongelmaa. Invertterimaalämpöpumppu muokkautuu todelliseen lämmön tarpeeseen korkealla hyötysuhteella.

Saneerauskohteeseen portaattomalla säädöllä varustettu maalämpöpumppu on ehdoton. Kohteen energiankulutusta ei aina pystytä laskemaan tarkasti, mutta oikein valittu invertterimaalämpöpumppu toimii remonttikohteessa aina parhaalla teholla.

NIBE UpLink-toiminto seuraa maalämpöpumpun kulutuslukemia ja NIBETURVA takaa kuuden vuoden tehdastakuun.NIBE UpLink-toiminto seuraa maalämpöpumpun kulutuslukemia ja NIBETURVA takaa kuuden vuoden tehdastakuun.

Optimaalinen hyöty irti

Maalämpöpumpun oikea mitoitus on olennaista. Väärin mitoitettu laite voi olla riittämätön lämmön ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Oikein mitoitettuna invertterimaalämpöpumppu toimii pitkissä käyntijaksoissa ja sähkövastukseen tarvitsee turvautua hyvin harvoin lisälämmön tuottamiseksi.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Pörssisähkön mukaan mukautuva lämmitys

NIBEn invertterimaalämpöpumpuissa on nettiominaisuus, jolla voidaan liittyä NIBEn Uplink -pilvipalveluun ja seurata tai ohjata lämpöpumpun toimintaa puhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta missä ja milloin tahansa. Toiminnolla saadaan lisäsäästöä kulutuslukemiin.
NIBE Uplink hyödyntää Smart Price Adaption –pörssisähköohjausta, joka kerää pilvipalvelun kautta seuraavan päivän pörssisähkön hinnan vaihtelun. Lämpöpumppu osaa silloin valita ne edullisemmat ajankohdat sähkön hinnassa, jolloin kannattaa lämmittää ja tuottaa lämmintä vettä.

NIBE F1255 – Pohjoismaiden ostetuin

NIBE F1255 on pohjoismaiden eniten ostettu invertterimaalämpöpumppu, joka on varustettu invertteriohjatulla kompressorilla ja kierroslukuohjatulla kiertovesipumpulla. Laitteessa on integroitu RST-lämminvesivaraaja, josta lämmintä vettä riittää hyvin perheen tarpeisiin.
F1255 mallistossa on kolme eri kokoa: 1,5-6 kW, 3-12 kW ja 4-16 kW.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö NIBE maalämpöpumpusta

 
Julkaistu
21.9.2016