Johdot piiloon erikoisrakenteisella listalla!

Erikoisrakenteinen jalka- ja kattolista helppokäyttöisellä johtouralla. Listassa oleva irrotettava kansi mahdollistaa johtojen lisäämisen ja poistamisen asennuksen jälkeenkin.

Lista on valmistettu MDF:stä ja sen alaosa on suojattu kosteudelta sekä sen aiheuttamilta haitoilta. Kansi on valmistettu PVC-materiaalista, joka on kalvoitettu eikä se kellastu.

Taipuisan materiaalin ansiosta lista mukautuu myös epätasaisille pinnoille. Listan asentaminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Se vain painetaan seinää vasten ja porataan ruuveille reiät. Ruuvit jäävät kannen alle piiloon. Huomioithan, että listojen lämpötilan ja kosteuden on annettava tasaantua ennen asennusta.

 

1

Kuusi eri profiilia

Valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja kotiin sopiva profiili. Erikoisrakenteen ansiosta irtonaiset johdot ja kaapelit voidaan kätkeä listan sisälle piiloon.

Katso vaihtoehdot tästä

5

Listan asentaminen on helppoa ja nopeaa

Helppokäyttöinen lista johtouralla

  • Soveltuu kattoon ja lattiaan
  • Näkymätön asennus
  • Taipuisa materiaali
  • rrotettava kansi
  • Kansi ei kellastu
  • Alaosa suojattu viilulla

    Katso jälleenmyyjät tästä

Tapettien ja sisustustuotteiden maahantuontia jo 25 vuoden kokemuksella

Suomen AM-Markkinointi Oy:llä on vankka jalansija suomalaisessa tapettien maahantuonnissa. Perinteisten tapettien ja valokuvatapettien ohella tuotevalikoimaan kuuluvat sisustustarrat, lasitaulut, sisustusparrut, -listat ja rosetit. Lisäksi tuotevaikoimassa ovat Pride valmisliimat ja liisterit. 

Tuotteitamme myyvät rautakaupat, sisustusliikkeet ja -tavaratalot kautta maan. 

Tutustu tuhansien tapettien maailmaan - valikoimasta löytyvät tapetit jokaiseen makuun!

Tutustu AM-markkinointi OYy:n valikoimaan

 
Päivitetty
15.9.2016