• Etusivu
  • Energia

Johdot piiloon erikoisrakenteisella listalla!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.09.2016
20169_47367.jpg

Erikoisrakenteinen jalka- ja kattolista helppokäyttöisellä johtouralla. Listassa oleva irrotettava kansi mahdollistaa johtojen lisäämisen ja poistamisen asennuksen jälkeenkin.

Lista on valmistettu MDF:stä ja sen alaosa on suojattu kosteudelta sekä sen aiheuttamilta haitoilta. Kansi on valmistettu PVC-materiaalista, joka on kalvoitettu eikä se kellastu.

Taipuisan materiaalin ansiosta lista mukautuu myös epätasaisille pinnoille. Listan asentaminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Se vain painetaan seinää vasten ja porataan ruuveille reiät. Ruuvit jäävät kannen alle piiloon. Huomioithan, että listojen lämpötilan ja kosteuden on annettava tasaantua ennen asennusta.

Kuusi eri profiilia

Valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja kotiin sopiva profiili. Erikoisrakenteen ansiosta irtonaiset johdot ja kaapelit voidaan kätkeä listan sisälle piiloon.

Katso vaihtoehdot tästä

20169_47368.jpg

Listan asentaminen on helppoa ja nopeaa

Info

Info

Helppokäyttöinen lista johtouralla

  • Soveltuu kattoon ja lattiaan
  • Näkymätön asennus
  • Taipuisa materiaali
  • rrotettava kansi
  • Kansi ei kellastu
  • Alaosa suojattu viilulla

    Katso jälleenmyyjät tästä

Tapettien ja sisustustuotteiden maahantuontia jo 25 vuoden kokemuksella

Suomen AM-Markkinointi Oy:llä on vankka jalansija suomalaisessa tapettien maahantuonnissa. Perinteisten tapettien ja valokuvatapettien ohella tuotevalikoimaan kuuluvat sisustustarrat, lasitaulut, sisustusparrut, -listat ja rosetit. Lisäksi tuotevaikoimassa ovat Pride valmisliimat ja liisterit.

Tuotteitamme myyvät rautakaupat, sisustusliikkeet ja -tavaratalot kautta maan.

Tutustu tuhansien tapettien maailmaan - valikoimasta löytyvät tapetit jokaiseen makuun!

Tutustu AM-markkinointi OYy:n valikoimaan

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Joulukoristeita lattialla
Joulun jätteiden lajitteluopas
Minne joulun aikana syntyvä jäte kuuluu laittaa? Oli jäte sitten alumiinia, paperia, ilotulitteita, rasvaa tai pakkausmateriaalia, löydät oikean lajittelutavan alla olevasta luettelosta.
201311_37155.jpg
Kylpyhuoneen nautinnolliset sadesuihkut
Oras Optima - turvallinen suihkunautintoNauti pehmeän rentouttavasta Oras Optima –sadesuihkusta; sen tyylikkäästä muotoilusta ja ihastuttavasta suihkuelämyksestä. Suuresta sadesuihkusta vesi valuu pehmeästi. Hanan design miellyttää silmää, minkä lisäksi pyöristetty muotoilu ehkäisee myös pisaroiden ja kuivumistahrojen muodostumista hanan pintaan. Tarkka termostaatti pitää lämpötilan vakaana suihkun aikana. Oras Optiman lapsiturvallinen lämpötilansäädin varmistaa, ettei suihku muutu vahingossa liian kuumaksi.
20232_80831.jpg
Pihan valaisu kestävillä ledeillä
Kevät alkaa olla valloillaan monin paikoin, eikä kunnon talvea ainakaan etelämmässä Suomea saatukaan. Pihanrakentaminen alkaa olla monelle ajankohtainen asia ainakin suunnitteluasteella, joten on hyvä aika katsahtaa pihalle ja havainnoida talviaikaan pimentoon jäävät piha-alueet. Kun asennuskausi pääsee jälleen alkamaan, on pihan sähkövetojen aika ja valaisimet voi asentaa paikoilleen.
201810_55271.jpg
Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen kylpyhuoneremontin
Kylpyhuone ja remontti ovat sanat, jotka yhdessä herättävät suuria tunteita. Kuohut saa käännettyä myönteisiksi, kun antaa aikaa suunnittelulle ja tarttuu vasta sitten toimeen. Kylpyhuoneremonttiin voi suhtautua kuin luovaan seikkailuun.
20139_36186.jpg
Edistyksellisin ja kestävin suomalainen betonikattotiili
Betoni on varsinkin katoille luonnollinen, kestävä ja helppokäyttöinen materiaali. Betonikattotiilet ovat erittäin mittatarkkoija ja niiden asentaminen on helppoa. Monierilta löytyy jokaiseen taloon sopiva värivaihtoehto laajasta valikoimasta.
202211_79997.jpg
10 yleisintä kysymystä viemärien kunnosta ja viemärikuvauksesta
Mietitkö ikinä miksi viemäri tukkeutuu tai miten rakenteiden sisässä kulkeva viemäriputki kuvataan? Entä vaatiiko laki viemäreiden kuvausta esimerkiksi uudiskohteessa? Vastauksen saa myös lähiaikoina askarruttaneeseen kysymykseen miten voi olla varma, että viemärikuvauksessa näytettävä video on juuri kuvattavasta viemäristä? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa viemärikartoitusten ja -kuvauksien asiantuntija ja Akvatek Oy:n toimitusjohtaja Ville Hyry.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton