Kestävä kiinnitys katolle

Nurmijärveläinen Kingi Oy on löytänyt markkinaraon peltikattojen kiinnityksestä. Kattopeltien kiinnitykseen tarkoitettuja kateruuveja ei oltu kehitetty samassa tahdissa kuin kattopeltejä. Peltien korroosiokestävyys on kolmikerrospinnoituksensa ansiosta parantunut huimasti ja pelleille annetaan pitkät takuut. Kateruuvit ovat edelleen yksikerrosmaalattuja, herkästi ruostuvia ja ilman takuita. Ne ovat tuoneet harmia kuluttajille ja asennusyrityksille ruostumisen ja kattovuotojen vuoksi. Kateruuveja on jouduttu vaihtamaan ennen aikojaan.

 

Suomen suosituin kate, teräskate, on suunniteltu kestämään
haastavia ilmasto-oloja. Kateruuvilla on iso merkitys koko katon ja koko rakennuksen
kestävyydelleSuomen suosituin kate, teräskate, on suunniteltu kestämään haastavia ilmasto-oloja. Kateruuvilla on iso merkitys koko katon ja koko rakennuksen kestävyydelle

Korroosionkestävyys sama kuin kattopelleillä

Kingi Oy on nyt kehittänyt kateruuvin, jonka korroosiokestävyys on yhtä hyvä kuin kattopelleillä. Kestävyys perustuu ruuvin patentoituun kolmikerrospinnoitukseen ja innovatiiviseen, mallisuojattuun kannan muotoon. KINGI® kateruuvin rasitustestit ja tehtaan ISO 9001- laatujärjestelmä mahdollistavat kateruuville kattopeltejä vastaavat pitkät takuut.

Koko kansan kateruuvi

”Kolmikerrospinnoitetun KINGI® kateruuvin ansiosta asiakas saa nyt koko katostaan huolettoman ja pitkäikäisen. KINGI® kateruuvi on myös hinnoiteltu siten, että siitä tulisi koko kansan peltikattojen kateruuvi. Katon elinikäisen kiinnityksen ja kateruuvien täyspitkän takuun lisähinta asiakkaalle on todella pieni. Keskivertokatossa se on noin 100 €”, kertoo Kingi Oy:n toimitusjohtaja Jari Lehtola.
KINGI® kateruuvi on suomalaista suunnittelua ja suurin osa sen tuotannosta tapahtuu Suomessa. Automaattisen maalauslinjaston ansiosta kateruuvi voidaan nyt ensi kertaa pinnoittaa kustannustehokkaasti ulkokäyttöä kestäväksi. Mallisuojattu ruuvin kanta muistuttaa kruunua, siitä Kingi-nimi. Kruunumuodon ansiosta vesi ei jää kantaan ruostuttamaan ruuvia. Kannan muotoilu yhdessä ruuviin kehitetyn pikakärjen ansiosta nopeuttaa ja helpottaa myös virheetöntä asennusta.

KINGI® kateruuvissa on kolmikerrospinnoiteKINGI® kateruuvissa on kolmikerrospinnoite

Yli kolmen miljardin markkinat

”Maalattu teräspelti on Suomen suosituin katemateriaali. Suomessa uudisrakennusten ja remonttikohteiden peltikattoihin asennetaan vuosittain noin 120 miljoonaa kateruuvia. Todelliset markkinamme ovat viennissä. Lähimarkkinoilla, joihin olemme patentoineet kolmikerrospinnoituksemme, asennetaan vuosittain yli 3 miljardia ruuvia. KINGI® kateruuvin myynti on aloitettu Suomessa ja Ruotsissa. Kasvunäkymämme ovat hyvät ja tulemme kasvattamaan tuotantoamme kasvavan kysynnän mukaan”, valottaa Lehtola.

 
Julkaistu
26.9.2016