Vaihtamalla paranee - autotallin ovetkin

Toimiiko kotisi autotallin ovi? Miten on jousien laita, nitisevätkö ne? Onko potkupelti kuhmuilla? Missä kunnossa lukko on? Jäätyykö autotallin ovi talvella? Estävätkö lumivallit ovien vetämisen auki? Montako kertaa ovi on huollettu, muttei siltikään tunnu toimivan kunnolla?

Jatkuva huoltaminenkin tulee pitkällä aikajänteellä kalliiksi – eikä autotallin ovi enää kuitenkaan entiselleen tule.

Vanhat autotallin ovet vaihtuivat Crawfordin autotallin nosto-oviin.Vanhat autotallin ovet vaihtuivat Crawfordin autotallin nosto-oviin.

Uudet nosto-ovet vanhojen avattavien autotallinovien tilalle

Autotallissa kuluvimmat osat ovat ovet. Niiden vaihto uudempiin, turvallisempiin ja helppokäyttöisempiin on loppujen lopuksi aika yksinkertainen homma. Se onnistuu myös omatoimisesti, vaikka autotallin ovet saa myös asennettuna.

Löydät lisätietoa Crawfordin autotallinovista täältä!
Autotallin oven vaihto on ajankohtainen? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä.

Kun valitset autotallin ovea, huomioi nämä:

1. Mieti ensin, mitkä ovat juuri Sinun autotallisi ja sen oven tärkeimmät tehtävät. Turvallisuus? Varastotila? Ulkonäkö? Näkösuoja? Mitkä näkökohdat merkitsevät eniten? Tämä auttaa sinua valitsemaan oikean oven.

2. Miten suuri autotallisi on? Tarkista paljonko tilaa on käytettävissä oven sivuilla ja yläpuolella. Erilaiset ovet vaativat erisuuruisen asennustilan.

3. Minkä tyyppisen oven tarvitset? Yksinkertaisemmilla ylös kääntyvillä kippiovilla on omat etunsa, mutta muista, että ne tarvitsevat enemmän tilaa ja niiden avaaminen ja sulkeminen vaatii enemmän voimaa.

4. Kuka ovea käyttää? Onko taloudessanne pieniä lapsia, joiden kannalta on tärkeää, että ovi on kevyt ja turvallinen käyttää? Tai vanhempia ihmisiä? Haluat luonnollisesti varmistaa, etteivät heidän sormensa voi jäädä lamellien tai jousien väliin.

5. Säilytätkö autotallissasi jotain arvokasta? Silloin haluat varmaankin oveen erikoislukot ja salvat. Varmista, että valitsemaasi oveen on mahdollista saada sellaiset.

6. Onko autotallisi eristetty? Ovien eristysominaisuudet ja paksuudet vaihtelevat. Valitse oikea ovi omiin tarpeisiisi.

7. Miten tärkeää on oven ulkonäkö? Muista, että autotallin ovi on näkyvä osa talosi julkisivua ja kokonaisvaikutelmaa. Valitse ovi, joka täydentää talosi tyylikkyyttä. Ehkä oven pitäisi olla saman värinen kuin talon?

8. Tarvitsetko oveen ikkunat saadaksesi autotalliin lisää valoa tai nähdäksesi ulos? Varmista, että valitsemaasi oveen on mahdollista asentaa ikkunat.

9. Aiotko asentaa oven itse? Silloin on tärkeää, että asennus on helppoa. Tai haluatko – niin kuin useimmat meistä – ammattilaisten hoitavan asennuksen? Varmista, että hankit ovesi luotettavalta toimittajalta, joka tarjoaa tarvitsemasi lisäpalvelut.

Crawfordilta saat sekä oven että ammattitaitoisen asennuksen.Crawfordilta saat sekä oven että ammattitaitoisen asennuksen.

10. Pyydä aina ammattilaista arvioimaan autotallisi ennen, kuin valitset siihen oven. Häneltä saat arvokkaita vinkkejä ja ohjeita, joita et ehkä itse tulisi ajatelleeksi.

Millainen tyyli kotiisi sopii?

Klassinen vai moderni – millainen tyyli sinua miellyttää? Crawfordin ovivalikoimasta löydät helposti kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Selkeä muotoilu, täydellinen tekniikka sekä pitkä takuu tekevät ovista huolettomia käyttää.

Löydät lisätietoa Crawfordin autotallinovista täältä!
Autotallin oven vaihto on ajankohtainen? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä.

Kiinnostuitko?
Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Julkaistu
12.9.2016