Kestävät ja laadukkaat tuotteet rakentamiseen

Oletko rakentamassa taloa tai pihaa? – Tiesitkö, että Rudukselta saat kaikki rakentamisen kivituotteet.

auto

Kiviainekset perustuksiin

Rakennuspohjan kantavuus varmistetaan oikeilla kiviaineksilla. Maapohja saadaan rakentamiskelpoiseksi vaihtamalla ylimääräinen huonosti kantava maamassa hyvin tiivistyvään ja kantavaan sora- tai kalliomurskeeseen.

Salaojasepelillä ja kapillaarikatkosepelillä varmistetaan rakenteiden pysyminen kuivina ja näin ennalta ehkäistään erilaisten kosteusvaurioiden syntyminen.

Kiviaineksilla saadaan tehtyä pihatiet sekä muut pihasuunnitelman mukaiset kulku-, oleskelu- ja lasten leikkialueet.

Betonien valinta

Antura- ja sokkelibetonia käytetään rakennuksen anturan ja sokkelin valuun. Säänkestävyytensä ansiosta se soveltuu myös muihin ulkorakenteisiin, kuten ulkoportaisiin, luiskiin ja muureihin. Lattiabetonia käytetään ohuiden pintalattioiden valuihin. Harkkobetonia käytetään valuharkkoseinien täyttövaluihin sekä ontelolaattojen saumojen valuihin.

Rakennesuunnittelijan tehtävä on määrittää käytettävä betonilaatu ja rasitusluokat rakennepiirustuksiin sekä rakennuksen käyttöikätavoite. Betonia tilattaessa ilmoitetaan rakennesuunnittelijan määrittelemät tiedot valmisbetonin toimittajalle.

Oikean betonin valinta sekä ammattitaidolla toteutettu valutyö ja jälkihoito ovat hyvän ja kestävän lopputuloksen edellytyksiä. Kannattaa varata kokenut työryhmä, jotta valu etenee oikeaoppisesti sekä nopeasti ja näin saavutetaan hyvä lattian suoruus.

Betonitoimittajalta voi kysyä neuvoa mihin tahansa betonin valintaan ja valamiseen liittyvissä asioissa.

Viimeistele pihakivillä ja nosta kiinteistösi arvoa

Pihakiveys on ihanteellinen päällysteratkaisu pihan oleskelualueille ja kulkuväylille. Se on kestävä, helppohoitoinen ja tyylikäs, kiinteistön arvoa nostava pintamateriaali.

Pihakivien ideakuvista löydät lukuisia vinkkejä ja ideoita pihasuunnitteluun.  Ideoi, suunnittele ja toteuta haaveesi. Tutustu ideakuviin ja uutuustuotteisiin somessa; RudusPiha-nimellä löydät kuvia, ideoita ja uutisia Pinterestistä, Instagramista ja Facebookista.

Rudus roomalaiset kivetRudus roomalaiset kivet

Rakentamisen betoni- ja kivituotteet Rudukselta

Rakentaja saa Rudukselta rakentamiseen lähes kaikki tarvitsemansa kivimateriaalit perustuksista rungon rakentamiseen: kiviainekset ja betonit. Ruduksella on myös pihan rakentamiseen monipuolinen valikoima pihakiviä ja korjausrakentamiseen sopivat tuotteet. Ruduksen osaava ja ystävällinen henkilökunta palvelee erilaisissa rakennusprojekteissa. Tutustu Ruduksen laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin osoitteessa: www.rudus.fi

Ruduksen verkkokauppa palvelee 24/7

Ruduksen verkkokaupasta voit ostaa kätevästi hiekkaa, mursketta, pihakiviä ja nyt myös betonia (Uudenmaan alueella) mihin kellon aikaan tahansa, sillä Ruduksen verkkokauppa on aina auki. Tutustu tuotteisiin ja kokeile kuinka helppoa tuotteiden tilaaminen on verkosta.

Ruduksen verkkokaupassa on myynnissä paljon erilaisia pihakiviä, betonilaattoja ja muurikiviä, soraa, sepeliä, hiekkaa ja betonia. Kerää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle, helppoa ja nopeaa! www.rudus.fi/kauppa

Rudus Pro on ammattilaisille suunnattu verkkosivusto, jossa kerrotaan Ruduksen ajankohtaisista uutisista sekä uusista kohteista, joissa on käytetty Ruduksen tuotteita. Tutustu: www.ruduspro.fi


Antikko-muurikivillä voi rakentaa tunnelmallisen tulipaikanAntikko-muurikivillä voi rakentaa tunnelmallisen tulipaikan
 
Julkaistu
12.9.2016