• Etusivu
  • LVI

Laajasta valikoimasta myös sinulle Pohjolan oloihin sopiva lämpöpumppu

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö NIBE Energy Systems Oy
Julkaistu 01.09.2016
20169_47272.jpg

Huipputekniikkaa vai hankintahinnalta edullinen lämpöpumppu kotiin? Tutustu NIBEn uutuuksiin, vastaus löytyy sieltä.
Liittämällä lämpöpumppu internetiin NIBE Uplink™ -yhteyden kautta, Smart Price Adaption -toiminto hakee Nord-Pool Spot -sähköpörssistä tietoja seuraavan päivän sähkönhinnoista. Kun nämä tiedot yhdistetään laitteen oppimaan lämminvesi- ja lämmitystarvekäyttöön, lämpöpumppu mukauttaa toimintansa. Se tuottaa enemmän lämpöä ja lämmintä vettä, kun sähkönhinnat ovat alhaiset, ja "lepuuttaa" laitetta kalliin sähkön ajan. Myös ilman kuukausi- tai vuosimaksuja.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Invertteri säästää - NIBE F 1255

Invertteriteknologilla saatava loistava vuosihyötysuhde ja lämmityksen joustavuus korostuu yhdessä tuotteessa. Lämpöpumppu sopeutuu automaattisesti talon lämmöntarpeeseen kompressorin kierroslukua säätämällä. Lämmityksen ja lämpimän veden tarpeen kasvaessa lämpöpumppu lisää tehoa.

Lämpöpumppu F1255 sopii sekä pienemmille että isommille taloille. Energiatehokkaaseen uudisrakennukseen sekä pienempiin taloihin, joissa tehon tarve on alle 6 kW, F1255 on paras vaihtoehto.

Lämpöpumpun ominaisuuksia:

  • Invertteriohjatulla kompressorilla lämmitys säätyy tarpeen mukaan tehokkaasti laajalla toiminta-alueella – alhaiset käyttökustannukset
  • Kolme konetta, kolme teholuokkaa:
  • pienemmässä laitteessa 1,5 - 6 kW
  • isommassa 4 - 16 kW
  • keväällä 2016 myös keskikoko 3 - 12 kW
  • Integroitu lämminvesivaraaja ympäristöystävällisellä, tehokkaalla eristeellä - lämpöhäviöt erittäin pienet
  • Korkeat lämpötilat kompressorikäytöllä
  • Menoveden lämpötila jopa 65 °C

Edullisen tehokas F1226 NEW

Uuden sukupolven NIBE™ F1226 NEW on ykkösvaihtoehto pientalojen lämmitykseen, kun halutaan toteuttaa edullinen lämmitysjärjestelmä suorituskyvystä ja laadusta tinkimättä.

Laite on suunniteltu lämmittämään talosi edullisesti ja ympäristöystävällisesti. NIBEn korkea laatu yhdistyy tässä laitteessa maalämmön perustoimintojen ja edullisen asennuksen kanssa. Sama laite lämmittää kodin sekä käyttöveden.


NIBE on uusinut laitteen kompressoriyksikön NIBEn muiden huippulämpö pumppujen periaatteiden mukaisesti. Etenkin vapaasti ohjauspaneelin kautta säädettävät kiertovesipumput nostavat hyötysuhdetta, helpottavat käyttöönottoa sekä varmistavat häiriöttömän käynnin.

A+++-luokan F1245

NIBE F1245 on uuden sukupolven lämpöpumppu, joka muutama vuosi sitten mullisti lämpöpumppumarkkinat.

Se on kestävä, helppo asentaa ja tehokas. Sitä on helppo ohjata. F1245 on sinulle, joka haluat älykkään ja tehokkaan lämpöpumpun, johon voidaan lisätä suuri määrä lisätoimintoja.

Lämpöpumppu on säilyttänyt ohjauksensa parhaat ominaisuudet: graafinen, värinäytöllä varustettu ohjaus neuvoo käyttäjäänsä niin asennuksessa kuin käytössä. USB-portin kautta voi päivittää ohjelmiston ja ladata käyttötietoja.

Lämpöpumpun tehokkuutta on parannettu energiaa säästävillä kiertovesipumpuilla, niiden tarkemmalla ohjauksella ja lämminvesisäiliön paremmalla eristyksellä.

Huoletonta lämpöä kaikissa tilanteissa

Helppokäyttöisen NIBE Uplink -järjestelmän avulla kodin lämmitystä voidaan seurata ja hallita tarvittaessa vaikka maapallon toiselta puolelta internet yhteyden avulla. Kattavan kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa lämpöpumpuilleen nyt huolettoman kuuden vuoden NIBETURVAn.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

20169_47273.jpg

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

NIBE Energy Systems Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20132_33899.jpg
Mikä lämmitysratkaisu sopii sinulle parhaiten?
Se riippuu luonnollisesti useista eri tekijöistä: kuinka suuri talosi on, missä päin maata se sijaitsee, rakennatko uutta, vaihdatko vanhan kattilan vai säilytätkö sen, jne. Tästä näet hieman yksinkertaistettuna, mikä täyttää parhaiten sinun tarpeesi. Tarkempia neuvoja ja ehdotuksia saat lähimmältä NIBE-jälleenmyyjältä.
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Lämmintä vettä vain hana avaamalla - luksusta
Lämmin suihku tai rentouttava kylpy ovat arkipäivän ylellisyyttä, joita olemme tottuneet pitämään itsestään selvyytenä – kunnes ne jostain syystä eivät toimikaan. Haluamme lämminvesivaraajan, joka tekee vain tehtävänsä, jotta lämmintä vettä on riittävästi talouden kaikkiin tarpeisiin. lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.
S1255 sisään
Poistoilmalämpöpumppu NIBE F470 - Uuden sukupolven lämpöpumppu
NIBE F470NIBE F470 on poistoilmalämpöpumppu, joka liitetään vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Yksikkö lämmittää myös tuloilman. Se sopii siis taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja mekaaninen ilmanvaihtojärjestelmä. Siinä on valmiudet erilaisten tuotteiden ja lisävarusteiden, esim. vedenlämmittimen ja muiden lämmitysjärjestelmien liittämiseen.NIBE F470 on varustettu ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan kustannustehokkaasti ja luotettavasti halutulla tasolla. Tilatiedot, toiminta-aika ja lämpöpumpun lämpötilat näytetään suurella ja selkeällä näytöllä. Tämän ansiosta ei tarvita ulkoisia lämpömittareita.Lue lisää poistoilmalämpöpumpusta
20207_65817.jpg
Ikkunoiden ja ovien kiinnitys uretaanilla
Ikkunoiden ja ulko-ovien kiinnityksessä ikkunan sekä oven karmin ja runkotolpan väliin jää rako, joka pitäisi jollain tavalla saada tiivistettyä. Tarkoitukseen on käytetty esimerkiksi erilaisia tilkkeitä tai uretaanivaahtoja. Vaahdon etuna on se, että se eristää ja katkaisee kylmäsillan kapeistakin raoista, jonne on vaikea muuten päästä käsiksi. Toisaalta, jos vaahto on liian turpoavaa, se saattaa vääntää karmeja kuivuessaan. Tytan 65 ICE uretaanivaahdossa on matalapainekoostumus joka estää liian turpoamisen eikä väännä ikkunakarmeja kuivuessaan.MUISTA! IIkkuna tai ovi pitää aina kiinnittää runkoon ensin mekaanisesti esim. ruuvein.
20237_82556.jpg
Upeita yksityiskohtia asuntomessujen Lilla Hyggessä sekä Villa Havetissa
Tämän vuoden Asuntomessut järjestettiin merellisissä maisemissa Loviisassa. Messualue sijaitsee vain kivenheiton päässä 1700-luvulla perustetun puutalokaupungin keskustasta. Asuntomessut tarjosivat kerrassaan unohtumattomia kokemuksen jokaisessa messukohteessa, eikä vähiten siksi, että kaikissa kodeissa on välitön näkymä merelle ja toinen toistaan hienompia yksityiskohtia, värimaailmoja ja tyylisuuntia.Tule mukaan kurkistamaan vielä kahteen kohteeseen!
20216_71342.jpg
Huomioi terassin lasitukseen liittyvät asiat jo talopaketin suunnitteluvaiheessa
Oletko aikeissa rakentaa taloa? Panosta talon suunnitteluun ja ota etukäteen huomioon myös mahdollisesti myöhemmin eteen tulevia tarpeita. Todennäköisesti talosi yhteyteen rakennetaan myös terassi. Mitäpä jos asentaisit terassin lasituksen taloprojektin yhteydessä? Usko pois, lasitat terassin kuitenkin myöhemmin. Keräsimme muutaman vinkin, mitä kannattaa ottaa huomioon lasiterassin hankinnassa ja suunnittelussa. Kun huomioit nämä seikat, talossa on kaikki kohdallaan jo muuttovaiheessa, eikä uutta kotia tarvitse alkaa remontoimaan heti lasitusten lisäämiseksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton