C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\38650

Asuntomessut Seinäjoella -messututkimuksen voittajat

Seinäjoen Asuntomessujen kävijöille jaettiin pääsylipun yhteydessä messututkimuslomakkeet, jonka yhteydessä järjestettiin äänestys messutakohteiden kesken parhaasta talosta, sisustuksesta ja pihasta. Messututkimukseen pystyi vastaamaan sähköisesti pääportin läheisyydessä olleessa tutkimuspisteessä.

Palkintoina robottiruohonleikkuri, puhallusvillaa ja keskuspölynimuri

Boch Indego 1200 Connect -robottiruohonleikkuri, ISOVER InsulSafe -puhallusvillaa ja Puzer Easy² + kahvakäynnistys -siivoussarjaBoch Indego 1200 Connect -robottiruohonleikkuri, ISOVER InsulSafe -puhallusvillaa ja Puzer Easy² + kahvakäynnistys -siivoussarja
Boschin innovatiivinen robottiruohonleikkuri Indego pitää huolen nurmikostasi leikaten sen automaattisesti sinun nauttiessa vapaa-ajastasi. Indegon "Logicut" -järjestelmä on älykäs navigointijärjestelmä, joka kartoittaa ensin leikkuualueen ja laskee tehokkaimman reitin. Lopputuloksena on kaunis ja elinvoimainen nurmikko.
Robottiruohonleikkuri Bosch Indego 1200 Connectin voitti Kylli Lokk Hyvinkäältä.

Yläpohjan lisälämmöneristys on helppo tapa lisätä kodin energiatehokkuutta ja samalla katsastaa yläpohjan tila, sillä lisälämmöneristettä laitettaessa katolla on kuitenkin käytävä, jotta tietää vanhan eristeen paksuuden, tilan ja materiaalin. Kun katolle kiipeää, on hyvä myös katsoa, ovatko lvi-putket kondenssieristettyjä.
ISOVER InsulSafe -puhallusvillaa yläpohjan lisälämmöneristämiseen voitti Sanna Mikkola Siurosta.

Keskuspölynimuri on järkevä ratkaisu kodin siivoukseen. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos.
Puzer Easy² + kahvakäynnistys -siivoussarjan voitti Susanna Yliskylä Loimaalta.

Onnittelut voittajille!
 
Julkaistu
1.9.2016