Rakenna kestävä ja näyttävä terassi puukomposiitista

Terassin suunnittelussa koon ja muodon lisäksi yhtä tärkeää on ottaa huomioon käyttöikä sekä huoltovapaus. Tähän voidaan vaikuttaa erityisesti materiaalivalinnoilla. Perinteinen puuterassi edellyttää säännöllisiä huoltotoimenpiteitä pysyäkseen kunnossa. Haettaessa pitkäikäistä, siistiä ja hyvin kuormitusta sekä kulutusta kestävää terassia, on puukomposiittilauta paras valinta.

Tasalaatuinen ja mittatarkka puukomposiittilauta tekee terassista siistin ja tyylikkään. Siitä ei myöskään irtoa tikkuja jalkoihin ja pinta on miellyttävän tuntuinen. Ja mikä parasta, puukomposiitista tehty terassi on pitkäikäinen ja huoltovapaa. 

Puuta paremmat ominaisuudet

Puukomposiitti on useilta ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan jopa parempaa kuin luonnonpuu. Koska puukomposiitin veden imeytyminen on erittäin vähäistä, sitä ei tarvitse erikseen suojata. Kastunut puukomposiittilauta ei myöskään ole liukas kävellä. Puukomposiitista rakennettu terassi kestää hyvin aikaa sillä se ei lahoa, halkeile tai lohkeile.

Toisin kuin luonnonpuulla, puukomposiitilla on erinomainen kestävyys sääolosuhteita ja UV-säteilyä vastaan. Aluksi väri hieman haalistuu, mutta muutaman viikon kuluttua asennuksesta haalistuminen tasoittuu ja pysähtyy kokonaan. Tämän jälkeen väri pysyy luonnollisena ja sopusoinnussa ympäristön kanssa.

Luonnonpuiseen terassiin valitaan usein urallinen lauta, jolloin se kerää itseensä siitepölyä ja muita pienhiukkasia. Niiden puhdistaminen voi olla vaikeaa, eikä painepesurinkaan käyttöä aina suositella.

Miksi puukomposiitti?

  • Tyylikäs ja aidonnäköinen: Komposiittilaudan puun luonnollinen kuvio sekä luonnolliset värit takaavat tyylikkään lopputuloksen
  • Kestää hellettä ja pakkasta: Komposiittilaudan lämpölaajeneminen on erittäin pientä ja materiaali kestää erinomaisesti sekä hellettä että pakkasta.
  • Ekologinen materiaali: Puukomposiitti on uusi, täysin kierrätettävä materiaali, joka korvaa luonnon puuta rakennusmateriaalina.
  • Korkea laatu: korkeiden laatu standardien ja hyvän materiaalin ansioista komposiittilauta on sijoitus tulevaisuuteen.

Ekologinen rakennusmateriaali

MexyTechillä on kokemusta puukomposiittituotteista, tuotteiden valmistamisesta ja tuotekehityksestä yli kymmenen vuoden ajalta. Yrityksen kehittämä puukomposiitti on täysin kierrätettävä materiaali, joka korvaa luonnonpuuta rakennusmateriaalina. Lisäksi puukomposiitissa käytettävät raaka-aineet ovat täysin myrkyttömiä. MexyTech-puukomposiittilaudat soveltuvat erinomaisesti terassikohteisiin, laitureihin, uima-altaan reunalle, tai minne vain, missä tarvitaan näyttäviä, kestäviä ja helppohoitoisia terassiratkaisuja ympärivuotiseen käyttöön. Puukomposiitti on 100 % kierrätettävä materiaali.

Muista nämä valintaa tehdessä:

  • Muovinen komposiitti voi olla kuuma jalan alla
  • Vain laadukas komposiitti kestää Suomen vaihtelevat sääolot
  • Läpivärjätty komposiittilauta ei haalistu
  • Liian edullinen hinta voi olla merkki huonosta laadusta. Kannattaakin varmistaa tuotteen valmistaja, alkuperä ja aitous.

Suunnitteletko terassin rakentamista?
Valitse kestävä ja tyylikäs puukomposiitti

Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
31.8.2016