Vanhan takan vaihdossa pääsee halutessaan helpolla

Sijaitseeko kodissasi vanha, toimimaton, epäkäytännöllinen, sisustukseen sopimaton ja hankalakäyttöinen takka, joka tulisi vaihtaa toisenlaiseen. Mikäli et oikein tiedä, kuinka tämä tapahtuu, voit hyvin jättää asiat Tulikiven huoleksi. Tällöin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tilata uunimestari kotikäynnille ja valita uusi takka laajasta Tulikiven takkamallistosta.

Takan vaihto kannattaa tehdä nyt.Takan vaihto kannattaa tehdä nyt.

Uusi takka säästää sähköä ja puuta

Tulikivi tarjoaa sinulle mahdollisuuden korvata vanha takkasi uudella ja tehokkaammalla. Saat avuksesi ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus niin takan asennustyöstä kuin myös vanhojen tulisijojen purkamisesta kotiasi kunnioittaen.

Mitä sitten hyödyt uuden varaavan takan hankinnasta?
Ensimmäisen muutoksen huomaat kotisi lämpötilassa, sillä varaava tulisija luovuttaa hiljalleen pehmeää ja miellyttävää lämpöä. Myös lämmityskustannuksissa tapahtuvan säästön huomaa nopeasti, sillä Tulikiven takan ansiosta lämmität kotisi pienellä puumäärällä pitkään ja puhtaasti.

Vanhemmat takat ovat yleensä kooltaan massiivisia verrattuna nykytakkoihin, jotka ovat kooltaan pienempiä ja tehokkaampia, joten saat kotiisi myös lisätilaa. Tulikiven malliston leivinuuneissa ja varaavissa takoissa sinulla on mahdollisuus valmistaa herkullisia ruokia perheellesi lämmityksen jälkeen.

– Ja viimeiseksi, mikä olisikaan sen rentouttavampaa kuin nauttia pimenevistä illoista elävän tulen äärellä omalla sohvalla.

Tulikivi huolehtii vanhan takan purkamisesta.Tulikivi huolehtii vanhan takan purkamisesta.

Tulikivi huolehtii takkaremontin jokaisesta vaiheesta

Ensimmäinen askel kohti uutta takkaa on Tulikiven uunimestarin ilmainen kotikäynti. Yhdessä uunimestarin kanssa valitset kotiisi parhaiten soveltuvan takan, hän ehdottaa miten sinun tulisi edetä ja samalla arvioi työn aikataulun sekä laajuuden. Tarjouksen kokonaisuudesta saat omaan sähköpostiisi. Kun tilaus on tehty, ottaa Tulikivi asian hoidettavakseen ja sinä voit rentoutua.

Tarvittavista purkutöistä huolehtii uunimestari. Vanhan takan ympäristö suojataan asianmukaisesti, jotta kotisi pysyy siistinä. Vanhaa takkaa ei ole tarkoitus purkaa suurieleisen näyttävästi, vaan huolellisesti ja siististi. Takan paikka siistitään ja valmistellaan uutta Tulikivi-takkaasi varten. Ammattilainen tasoittaa pinnat, siirtää hormiliitännän, pinnoittaa ja siistii – tarvittaessa myös vahvistaa lattian.

Valitsemastasi mallista riippuen uusi takkasi tuodaan paikalle joko osissa tai kokonaisena. Uunimestari tarkistaa toimituksen täydellisyyden ennen muuraustyön aloittamista. Takan ollessa valmis, liitetään se asianmukaisesti hormiin ja vaikka talosi vesikiertoon. Sinun kantaessasi lämmityspuita sisälle, siistii uunimestari työnsä jäljet.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on nauttia takastasi. Olisiko siro Jaani V2 sinun kotiisi sopiva malli?Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on nauttia takastasi. Olisiko siro Jaani V2 sinun kotiisi sopiva malli?

Asennustyön jälkeen alkaa tärkein vaihe, takkatulesta ja pehmeästä Ololämmöstä nauttiminen. Tulisijan kokoamisessa käytetty laasti kuivuu pieniä pesällisiä polttamalla noin viikon kuluessa. Varaava Tulikivi-takkasi antaa lämpöä ja tunnelmaa vuosia eteenpäin. Tulikivi antaakin takoilleen kattavan takuun.

Takkaremontin neljä askelta

  1. Suunnittelu – Millainen takka kotiisi sopii? Hyödynnä uunimestarin ilmainen kotikäynti jo suunnitteluvaiheessa.
  2. Purku ja valmistelut – Uunimestari hoitaa purun siististi ja valmistelee tilan uutta takkaa varten.
  3. Toimitus ja asennus – Takka toimitetaan mallista riippuen joko kokonaisena tai osissa. Uunimestari huolehtii asennuksesta sekä loppusiivouksesta.
  4. Käyttöönotto – Nauti uudesta takastasi ja sen tuomasta pehmeästä lämmöstä.

750-Tulikivi-Takanvaihto-gr

Mietitkö takan vaihtoa?

Kutsu ihmeessä Tulikiven Uunimestari vierailulle. Tulikiven uunimestari tekee sinulle tarjouksen vanhan tulisijasi purkamisesta sekä tarpeisiisi parhaiten soveltuvasta uudesta kokonaisuudesta.

Voit kutsua uunimestarin kylään tästä.

Uunimestarit auttavat sinua myös Tulikivi-studioilla. Katso lähin studiosi täältä.

Tulikiveltä saat kokonaispalvelun, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa, milloin vanha tulisija puretaan ja minkälaisen uuden Tulikivi-takan haluat tilalle. Tulikivi huolehtii puolestasi mahdolliset rakennusluvat, pohjanteon sekä oikaisun, uusien palomuurien muurauksen, vanhojen palomuurien oikaisun, tasoitus- ja pinnoitustyöt, hormin purkamisen tai sen tukemisen sekä muut tarvittavat työt. Tarjouksen saat juuri sellaisesta kokonaisuudesta kuin sinä tarvitset.

Tutustu Tulikiven mallistoon


Kaila V1 on yksi lukuisista Tulikiven takkamalleista.Kaila V1 on yksi lukuisista Tulikiven takkamalleista.

Jätä yhteydenottopyyntö tulisijoista!


 
Päivitetty
10.1.2023