Takan remontoinnissa pääsee halutessaan helpolla

Vanhan takan purku ilmaiseksi

Tulikiven asiantuntevat asentajat ovat purkaneet ja asentaneet takkoja jo vuosikymmenten ajan. Työ vaatii tietoa ja taitoa - saat nyt vanhan takkasi purkutyön jopa veloituksetta ostaessasi Tulikivi-studiosta uuden varaavan Tulikivi-tulisijan marraskuun 2017 loppuun mennessä.* Tule käymään studiolla tai kutsu Uunimestari ilmaiselle kotikäynnille. Lue lisää tästä.

*  Etu on voimassa yli 3000 € arvoisiin Tulikivi-tulisijoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja ilmainen purku koskee max. 2m3 tulisijoja. Suuremmat purettavat kohteet hinnoitellaan lisätyönä purkukorvauksen päälle. Kampanja on voimassa 29.9.-30.11.2017.


Sijaitseeko kodissasi vanha, toimimaton, epäkäytännöllinen, sisustukseen sopimaton ja hankalakäyttöinen takka, joka tulisi vaihtaa toisenlaiseen.  Mikäli et oikein tiedä, kuinka tämä tapahtuu, voit hyvin jättää asiat Tulikiven huoleksi. Tällöin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tilata uunimestari kotikäynnille ja valita uusi takka laajasta Tulikiven takkamallistosta. Vaihda vanha takka
uuteen, säästät sekä tilaa että energiaa.

Vaihda vanha takka uuteen, säästät sekä tilaa että energiaa.

Uusi takka vanhan tilalle

Tulikivi tarjoaa sinulle mahdollisuuden korvata vanha takkasi uudella ja tehokkaammalla. Saat avuksesi ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus niin takan asennustyöstä kuin myös vanhojen tulisijojen purkamisesta kotiasi kunnioittaen.

Mitä sitten hyödyt uuden varaavan takan hankinnasta?
Ensimmäisen muutoksen huomaat kotisi lämpötilassa, sillä varaava tulisija luovuttaa hiljalleen pehmeää ja miellyttävää lämpöä. Myös lämmityskustannuksissa tapahtuvan säästön huomaa nopeasti, sillä Tulikiven takan ansiosta lämmität kotisi pienellä puumäärällä pitkään ja puhtaasti. Vanhemmat takat ovat yleensä kooltaan massiivisia verrattuna nykytakkoihin, jotka ovat kooltaan pienempiä ja tehokkaampia, joten saat kotiisi myös lisätilaa. Tulikiven keraamisen takkamalliston leivinuuneissa sinulla mahdollisuus valmistaa herkullisia ruokia perheellesi leivinuunin lämmössä. – Ja viimeiseksi, mikä olisikaan sen rentouttavampaa kuin nauttia pimenevistä illoista elävän tulen äärellä omalla sohvalla.

Tutustu Tulikiven mallistoon

Kutsu uunimestari kylään!

Tulikivi huolehtii vanhan takan purkamisesta.Tulikivi huolehtii vanhan takan purkamisesta.

Tulikivi huolehtii takkaremontin jokaisesta vaiheesta

Ensimmäinen askel kohti uutta takkaa on Tulikiven uunimestarin ilmainen kotikäynti. Yhdessä uunimestarin kanssa valitset kotiisi parhaiten soveltuvan takan, hän ehdottaa miten sinun tulisi edetä ja samalla arvioi työn aikataulun sekä laajuuden. Tarjouksen kokonaisuudesta saat omaan sähköpostiisi. Kun tilaus on tehty, ottaa Tulikivi asian hoidettavakseen ja sinä voit rentoutua.

Tarvittavista purkutöistä huolehtii uunimestari. Vanhan takan ympäristö suojataan asianmukaisesti, jotta kotisi pysyy siistinä. Vanhaa takkaa ei ole tarkoitus purkaa suurieleisen näyttävästi, vaan huolellisesti ja siististi. Takan paikka siistitään ja valmistellaan uutta Tulikivi-takkaasi varten. Ammattilainen tasoittaa pinnat, siirtää hormiliitännän, pinnoittaa ja siistii – tarvittaessa myös vahvistaa lattian.

Valitsemastasi mallista riippuen uusi takkasi tuodaan paikalle joko osissa tai kokonaisena. Uunimestari tarkistaa toimituksen täydellisyyden ennen muuraustyön aloittamista. Takan ollessa valmis, liitetään se asianmukaisesti hormiin ja vaikka talosi vesikiertoon. Sinun kantaessasi lämmityspuita sisälle, siistii uunimestari työnsä jäljet.

 

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on nauttia uudesta takastasi.Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on nauttia uudesta takastasi.

Asennustyön jälkeen alkaa tärkein vaihe, takkatulesta ja pehmeästä Ololämmöstä nauttiminen. Tulisijan kokoamisessa käytetty laasti kuivuu pieniä pesällisiä polttamalla noin viikon kuluessa. Varaava Tulikivi-takkasi antaa lämpöä ja tunnelmaa vuosia eteenpäin. Tulikivi antaakin takoilleen kattavan takuun.

Kutsu uunimestari kylään!Takkaremontin neljä askelta

  1. Suunnittelu – Millainen takka kotiisi sopii? Hyödynnä uunimestarin ilmainen kotikäynti jo suunnitteluvaiheessa.
  2. Purku ja valmistelut – Uunimestari hoitaa purun siististi ja valmistelee tilan uutta takkaa varten.
  3. Toimitus ja asennus – Takka toimitetaan mallista riippuen joko kokonaisena tai osissa. Uunimestari huolehtii asennuksesta sekä loppusiivouksesta.
  4. Käyttöönotto – Nauti uudesta takastasi ja sen tuomasta pehmeästä lämmöstä.

Mietitkö takan vaihtoa?

Kutsu ihmeessä Tulikiven Uunimestari vierailulle. Tulikiven uunimestari tekee sinulle tarjouksen vanhan tulisijasi purkamisesta sekä tarpeisiisi parhaiten soveltuvasta uudesta kokonaisuudesta.

Voit kutsua uunimestarin kylään tästä.

Uunimestarit auttavat sinua myös Tulikivi-studioilla. Katso lähin studiosi täältä.

Tulikiveltä saat kokonaispalvelun, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa, milloin vanha tulisija puretaan ja minkälaisen uuden Tulikivi-takan haluat tilalle. Tulikivi huolehtii puolestasi mahdolliset rakennusluvat, pohjanteon sekä oikaisun, uusien palomuurien muurauksen, vanhojen palomuurien oikaisun, tasoitus- ja pinnoitustyöt, hormin purkamisen tai sen tukemisen sekä muut tarvittavat työt. Tarjouksen saat juuri sellaisesta kokonaisuudesta kuin sinä tarvitset. 


 
Julkaistu
16.10.2017