Suunnittele itse toimiva säilytysjärjestelmä

Standardimitoitetut kaapit ja kaapistot eivät useinkaan sovi varsinkaan vanhoihin asuntoihin. Toiminnallisuudessa on usein toivomisen varaa tai näkyviin jää ikäviä rakoja tai koloja, joiden peittämiseen tarvitaan erillistä peitelevyä. Monesti toivottaisiin enemmän hyllytilaa tai tankoja voisi olla vähemmän. Ulosvedettävät laatikostot ovat myös monelle mieleen.  Millainen on sinun unelmiesi säilytysjärjestelmä? Inarian suunnittelutyökalulla voit suunnitella itsellesi juuri sellaisen säilytysjärjestelmän kuin haluat.
 

Inarian liukuovikaapistot tarjoavat säilytysratkaisuja tilaan kuin tilaan.Inarian liukuovikaapistot tarjoavat säilytysratkaisuja tilaan kuin tilaan.

Mieti millaista säilytystilaa tarvitset

Säilytystilan merkitys korostuu erityisesti huonetilan ollessa pieni. Tällaisia ovat esimerkiksi eteiset, kodinhoitohuoneet ja wc-tilat. Jokainen neliösentti on pienissä tiloissa tarpeen käyttää järkevästi. Tavaroiden paikalleen järjestämiseen on olemassa tyylikkäitä ratkaisuja, jolloin tavarat pysyvät piilossa, mutta helposti tavoitettavissa. Erilaiset hylly-, kori- ja tankoratkaisut antavat lukuisia mahdollisuuksia jokaisen tarpeisiin.

 

750-inaria-suunnittelu

Toteuta itsellesi täydellinen säilytysjärjestelmä – testaa suunnittelutyökalua!

Nyt voit helposti luoda juuri sellaisen järjestelmän, josta olet unelmoinut. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin mitata etukäteen tila, johon aiot sijoittaa säilytysjärjestelmän. Tarvitset mitat leveydestä, korkeudesta ja syvyydestä.  Tämän jälkeen avaat vain Inarian suunnittelutyökalun ja voit päästää luovuutesi valloilleen. Ohjelma on helppokäyttöinen ja ohjaa käyttäjäänsä eteenpäin.

Inarian 3D-suunnitteluohjelmassa pääset kokeilemaan ja yhdistämään erilaisia materiaaleja keskenään. Aikaisempien valintojen muuttaminen on helppoa, joten pystyt helposti kokeilemaan, millainen kokonaisuus sinun kotiisi sopisi parhaiten. 3D-ominaisuuden ansiosta pystyt pyörittelemään tekemääsi suunnitelmaa ja näkemään, miltä kaapisto näyttää oikeassa tilassa. Lopputulos on taatusti yksilöllinen, ja mikä parasta – olet suunnitellut sen itse.

Tästä suunnittelutyökaluun!

Kaipaatko inspiraatiota?
Kurkista tänne ja löydä ideat omaan liukuovikaapistoosi.

inaria960

Kiinnostuitko?
Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Julkaistu
26.10.2017