Suunnittele itse itsellesi toimiva liukuovikaappi

Harvan kotiin soveltuu täydellisesti nuo standardimitoitetut kaapit ja kaapistot, etenkin jos koti on vanha. – On tilanteita, joissa tarvitaan peitelevyä peittämään jäljelle jäänyt rako tai kolo. Myös toiminnallisuudessa on usein toivomisen varaa. Tarvittaisiin sittenkin enemmän hyllytilaa, tankoa voisi olla vähemmän ja miten kätevää olisi, jos kaapistossa olisi ulosvedettävät laatikot. Nyt voit suunnitella itsellesi juuri sellaisen säilytysjärjestelmän mitä tarvitset.

Toimivia ratkaisuja tilaan kuin tilaan Inarian liukuovikaapistoissa.
Toimivia ratkaisuja tilaan kuin tilaan Inarian liukuovikaapistoissa.

Mieti millaista säilytystilaa tarvitset

Säilytystilan merkitys korostuu erityisesti huonetilan ollessa pieni. Tällaisia ovat esimerkiksi eteiset, kodinhoitohuoneet ja vaikka wc-tilat. Jokainen neliösentti on silloin tarpeen käyttää järkevästi. Tavaroiden paikalleen järjestämiseen on olemassa tyylikkäitä ratkaisuja, jolloin tavarat pysyvät piilossa, mutta helposti tavoitettavissa. Erilaiset hylly-, kori ja tanko-ratkaisut antavat lukuisia mahdollisuuksia juuri sinun tarpeesi mukaan.

Kurkista tänne ja löydä ideat omaan säilytysjärjestelmääsi.


Toteuta itsellesi täydellinen säilytysjärjestelmä – testaa suunnittelutyökalua!

Nyt voit helposti luoda juuri sellaisen järjestelmän kuin itse tarvitset. Kaikki mitä sinun tarvitsee etukäteen tehdä, on mitata tila, johon säilytysjärjestelmän sijoitat (leveys, korkeus ja syvyys). Tämän jälkeen avaa vain Inarian suunnittelutyökalu ja päästä luovuutesi valloilleen. Ohjelma on helppokäyttöinen ja ohjaa käyttäjäänsä eteenpäin.

Kehittyneessä 3D-suunnitteluohjelmassa pääset kokeilemaan ja yhdistämään erilaisia materiaaleja keskenään. Aikaisempien valintojen muuttaminen on helppoa, joten pystyt helposti kokeilemaan, millainen kokonaisuus sinun kotiisi parhaiten sopii. 3D-ominaisuutensa ansiosta pystyt pyörittelemään tekemääsi suunnitelmaa ja näkemään, miltä kaapisto näyttää oikeassa tilassa. Lopputulos on taatusti yksilöllinen, ja mikä parasta, olet suunnitellut sen itse.

Tästä suunnittelutyökaluun!

Kaipaatko inspiraatiota?
Kurkista tänne ja löydä ideat omaan liukuovikaapistoosi.

 

Voit itse valita, mitä säilytysjärjestelmässäsi tulisi olla.
Voit itse valita, mitä säilytysjärjestelmässäsi tulisi olla.
 
Julkaistu
10.7.2017