Uudista kodin ilme Upofloor-laminaateilla tai -asuntomatoilla

Laminaattien ja asuntomattojen laaja valikoima sekä niiden kestävyys ja helppohoitoisuus tekevät niistä suosittuja kodin lattianpäällysteitä. Kodin lattia luo pohjan persoonalliselle tyylille ja tunnelmalle. Se voi olla hiljainen taustavaikuttaja tai jo itsessään olennainen osa sisustusta. Upofloor-laminaateilla ja –asuntomatoilla sisustuksen ilmeen uusiminen on sekä edullista että helposti toteutettavissa myös itse tekemällä.

Lue lisää laminaateista

Lue lisää asuntomatoista

Uuden Pallas-malliston Driftwood Oak –laminaatti antaa valoa ja selkeyttä sisustukseen.Uuden Pallas-malliston Driftwood Oak –laminaatti antaa valoa ja selkeyttä sisustukseen.

Laminaatilla kestävää kauneutta kotiisi

Laaja valikoima, laadukas rakenne, helppo asennus ja huoleton käyttö vuodesta toiseen tekevät Upofloor-laminaateista sekä kulutusta että katsetta kestävän vaihtoehdon kodin lattioihin. Upofloor-laminaattien valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja tunnelmaltaan erilaisiin sisustuksiin.

Upofloor-laminaateissa on valittavana lukuisia erivärisiä ja erityyppisillä pintavaihtoehdoilla toteutettuja puukuoseja. Erilaisilla pintastruktuureilla ja -kuvioefekteillä laminaattilattiaan saadaan persoonallisuutta ja ilmettä sen mukaan miten voimakkaasti halutaan luoda vaikutelmaa esimerkiksi puun pintarakenteesta.
 

Tyylikkään tummassa Grandeur-malliston Tammi Hermitage –laminaatissa on erityisen pitkä ja leveä lauta sekä lankkulattian ilmettä antavat viistetyt reunat.Tyylikkään tummassa Grandeur-malliston Tammi Hermitage –laminaatissa on erityisen pitkä ja leveä lauta sekä lankkulattian ilmettä antavat viistetyt reunat.

Upofloor-laminaatti on kestävä ja turvallinen valinta kodin lattiamateriaaliksi. Erittäin laadukas HDF-runko, jossa on suuri tiheys, antaa hyvän iskun- ja painaumankestävyyden sekä minimoi lattian kosteuselämistä. Upofloor-laminaatit sopivat erinomaisesti allergiaperheisiin, sillä niiden alhaiset emissiot takaavat puhtaan sisäilman. Upofloor-laminaatit kuuluvat rakennusmateriaalien parhaaseen sisäilmaluokkaan M1.
 

Vaaleat lattiat jatkavat suosiotaan. Pallas-malliston Winter Oak –laminaatissa on kaunis lämpimän valkoinen sävy.Vaaleat lattiat jatkavat suosiotaan. Pallas-malliston Winter Oak –laminaatissa on kaunis lämpimän valkoinen sävy.

Laminaattilattioiden asennus

Upofloor-laminaattilattioiden asennus on vaivatonta ja ne voi asentaa paikalleen myös täysin omatoimisesti. Laminaatit asennetaan nk. uivaksi lattiaksi alustaan kiinnittämättä. Aluslattian tulee olla kuiva, tasainen ja kiinteä, esim. betonia, rakennuslevyä, vanha puulattia tai muovimatto (ei tekstiilimatto). Alustan suurin tasaisuuspoikkeama saa olla enintään ± 3 mm kahden metrin. Alusmateriaalina käytetään Upofloor Tuplex –alusmateriaalia.
 

Rauhallinen mutta samalla luonnollisen eloisa Pallas-malliston Tundra Oak –laminaatti, jonka sävynä on lempeä harmaa vaaleine puunsyykuvioineen.Rauhallinen mutta samalla luonnollisen eloisa Pallas-malliston Tundra Oak –laminaatti, jonka sävynä on lempeä harmaa vaaleine puunsyykuvioineen.

Uusi Pallas-laminaattimallisto

Upofloor-laminaattien uuteen Pallas-mallistoon on valittu luonnollisia puukuoseja, jotka luovat sisustukselle harmonisen kehyksen. Pallas-mallistossa on seitsemän värivaihtoa, hienostuneesta miltei valkoisesta keskiyön tummaan ja lisäksi lämpimiin puun sävyihin. Tuotteiden pintakäsittely korostaa lattian puumaista syykuviota erilaisin kiiltoastein. Pallas-laminaatti soveltuu kaikkiin kodin kuiviin tiloihin sekä lisäksi julkisiin kevyen käytön tiloihin. Päältä painettavan Fold Down –pontin ansiosta Pallas-laminaatit ovat helppoja ja nopeita asentaa.

Lisää laminaattiaiheista sisältöä löydät täältä
 

Mukavuutta asumiseen Upofloor-asuntomatoilla

Upofloor-asuntomatot eli joustovinyylit valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kuosivalikoima on erittäin laaja. Mattoja on saatavana 2- ja 4-metrin levyisinä ja osaa malliston matoista voidaan toimittaa myös suoraan kotiin määrämittaan valmiiksi leikattuna.

Muovisen asunto- eli joustovinyylimaton käyttöominaisuudet ovat erittäin hyvät; se ei kopise eikä ole liukas ja kestää hyvin kosteutta. Muovimatto tuntuu lämpimältä jalan alla, on helppohoitoinen, lähes saumaton ja kaiken lisäksi edullinen.


Lue lisää Upofloorin asuntomatoista
Elegantti kalanruotokuviolattia on nyt toteutettavissa myös asuntomatolla. Kuvassa Woodland Sintra 585 –matto.Elegantti kalanruotokuviolattia on nyt toteutettavissa myös asuntomatolla. Kuvassa Woodland Sintra 585 –matto.

Uuden Woodland-asuntomattomalliston kauniit puukuosit

Woodland-asuntomattomallistossa on useita kauniita puukuoseja. Uutuutena ovat elegantit kalanruotokuvioiset lattiat niin tammen sävyisenä kuin harmaan ja vaalean sävyisenä. Woodland -joustovinyylimattojen PU-lakattu pinta on kulutusta kestävä ja helppohoitoinen. Maton paksuus on 2,5 mm; se tuntuu miellyttävältä ja joustavalta jalan alla. Woodland kestää kosteutta, ei elä ilmankosteuden muutoksien mukaan, ja siinä on innovatiivinen liukastumista ehkäisevä pinta. Se on siksi ihanteellinen lattiaratkaisu esim. keittiöihin ja eteistiloihin. Woodland-matolla on kotikäytössä 10 vuoden takuu.

Uudet jännittävät asuntomatot

Uudet Space-It Up ja Surfaces -matot on värikkäämpi valinta kodin lattiaksi. Matot ovat helposti siivottavia ja uudenlaisia vaihtoehtoja kodin kuiviin tiloihin. Lattian hoidoksi riittää imurointi ja pyyhkiminen kostealla.
 

Space-It Up –mallistossa on kiehtovia uutuusmattoja. Kuvassa kuosit Science, Clouds ja Moonrock.Space-It Up –mallistossa on kiehtovia uutuusmattoja. Kuvassa kuosit Science, Clouds ja Moonrock.
Uudessa Sufaces Grass –joustovinyylimatossa on kesäisen vihreä nurmikkokuosi.Uudessa Sufaces Grass –joustovinyylimatossa on kesäisen vihreä nurmikkokuosi.

Upofloorilla on pitkä kokemus lattiapäällysteistä

Lattianpäällysteen valinta on pitkälti makukysymys, mutta ulkonäön lisäksi kannattaa ottaa huomioon monta muutakin seikkaa eri vaihtoehtoja punnittaessa. Tällaisia ovat mm. päällystettävien tilojen luonne ja käyttö, oma vaatimustaso, tuotteen hinta, siivottavuus sekä helppo asennettavuus, mikäli asennus aiotaan tehdä itse. Upofloorilla on yli 60 vuoden kokemus lattianpäällysteistä; monipuolinen valikoima sisältää vaihtoehtoja kodin asuintiloihin: korkealaatuiset laminaatit, kestävät vinyylilankut ja kodikkaat muovimatot.

Tilaa ilmainen esite laminaateista
 
 
Julkaistu
29.8.2016