Turvalliset ja helposti asennettavat vesikaton läpiviennit savupiipuille

Savupiippujen asentaminen katon läpi onnistuu helposti, turvallisesti, tiiviisti ja tyylikkäästi käyttämällä pyöreiden eristettyjen metallipiippujen kanssa VILPE® Piippu -läpivientiä ja neliskulmaisten harkkopiippujen kanssa Vesikaton läpivientiä Harkkopiipuille, joka on VILPE®:n ja Schiedelin yhteistyössä kehittämä uutuusratkaisu. Läpiviennit sopivat 10–45 asteen kattokaltevuuksille ja kaikille katemateriaaleille: huovalle, rivi- ja muotopellille sekä tiilikatteelle.

Pyöreille tehdaseristeisille metallipiipuille tarkoitettua VILPE® Piippu -läpivientiä on saatavilla kahta kokoa: Piippu-läpivienti No. 1 on tarkoitettu ulkohalkaisijaltaan 200–265 mm piipuille ja Piippu-läpivienti No. 2 ulkohalkaisijaltaan 270–380 mm piipuille.

VILPE®:n ja Schiedelin yhteistyössä kehittämä Vesikaton läpivienti harkkopiipulle on tarkoitettu yksiaukkoisten neliskulmaisten harkkopiippujen läpivientiin vesikaton läpi. Tuote soveltuu piipuille, joiden ulkomitat ovat vähintään 320 x 320 mm ja enintään 370 x 370 mm. Piipun korkeus katteen pinnasta on 1135–1750 mm.

Tyylikäs lopputulos valmiiksi asennettuna.Tyylikäs lopputulos valmiiksi asennettuna.

Miksi valita piipun asentamiseen valmis läpivientikokonaisuus?

Vesikaton VILPE®-läpiviennit savupiipuille ovat turvallinen ratkaisu, jolla vesikaton ja aluskatteen puhkaiseminen ja tiivistäminen voidaan toteuttaa täysin vedenpitävästi. Läpivientikokonaisuudet on suunniteltu siten, että kosteuden pääsy kattorakenteisiin ja niiden vahingoittuminen on estetty täysin.

VILPE®:n läpiviennit savupiipuille ovat paloteknisesti testattuja ja VTT:n sertifioimia tuotteita (Sertifikaatti nro VTT-C-6081-10), mikä takaa paloturvallisuuden myös vesikaton läpiviennin kohdalla.

Vesikaton läpiviennit savupiipuille ovat muotoilultaan tyylikkäitä ja niistä on saatavilla katteen värien kanssa sointuvat värivaihtoehdot. Samat sävyt toistuvat myös muissa vesikatteen VILPE®-läpivienneissä sekä huippuimureissa ja putkissa.

VILPE® Piippu -läpivienti pyöreä.
VILPE® Piippu -läpivienti pyöreä.

Piipun läpivientiuutuuksien ansiosta kaikkien kattotuotteiden ilme on yhtenäinen ja ne sulautuvat täysin katteeseen.

Savupiippujen läpivientien asentaminen on yksinkertaista ja kustannustehokasta. Tuotepakkauksiin sisältävät kaikki asennustarvikkeet ja selkeät ohjeet ja tueksi on saatavilla myös VILPE®:n asennusvideo, jossa on visualisoitu koko asennusprosessi. Kustannussäästöä syntyy myös siitä, että pakkauksen osien lisäksi ei tarvitse tilata erikseen pellityksiä tai peltisepän palveluita.

Valitsemalla VILPE®-läpiviennin varmistat, että vesikaton läpivienti savupiipullesi on:

  • turvallinen: palotestattu ja sertifioitu, täysin vesitiivis
  • taatusti laadukas: 10 vuoden väritakuu ja 20 vuoden tekninen takuu
  • helposti asennettava valmis kokonaisuus
  • tyylikäs ja sulautuu katon ilmeeseen
  • edullinen: kalliita pellityksiä ei tarvita

 

Lisätietoja ja myynti

Vesikaton läpivienti harkkopiipulle.Vesikaton läpivienti harkkopiipulle.

Pyöreiden piippujen Piippu-läpivientejä myyvät tulisija- ja piippukauppiaat sekä hyvin varustetut rautakaupat. Vesikattojen läpiviennit harkkopiipuille myy Schiedel Savuhormistot Oy. 

Lataa esite täältä ja tutustu tuotteisiin tarkemmin! Lisätietoja saat myös osoitteista www.vilpe.com ja www.schiedel.fi.

 
Julkaistu
13.3.2017