Aloita päiväsi tyylikkäästi

Geberit-ryhmä on globaalisti suuntautunut Euroopan markkinajohtaja saniteettitekniikan alalla. Geberitillä on oma edustuksensa 41 maassa. Tuotevalikoima kattaa saniteettijärjestelmät ja putkistot. Geberitin merkkituotteet ovat innovatiivisia, pitkäikäisiä ja ekotehokkaita.

Geberit CleanLine -suihkukourut

Geberit CleanLine -suihkukourut eivät vain näytä hyvältä, mutta ne on myös helppo puhdistaa. Erona perinteisiin suihkukouruihin, CleanLine-suihkukouruun eivät lika ja bakteerit pääse kertymään. Puhtaita innovaatioita

  • Avoin malli: ei piilossa olevia likaloukkuja
  • Kätevä kansi: helppo ja yksinkertainen avata
  • Käytännöllinen kampamainen hiussihti: irrota - huuhtele - puhdas
  • Ajaton muotoilu: harjattu teräs takaa elegantin ulkonäön mikä ei vanhene
  • Optimi pituus: kouru leikataan oikeaan pituuteen asennettaessa
  • Helppo asentaa: mukana täydellinen asennussarja vaivattomaan asennukseen ja vesieristyksen tekemiseen

     

Geberit CleanLine -suihkukouruun eivät lika ja bakteerit pääse kertymään.Geberit CleanLine -suihkukouruun eivät lika ja bakteerit pääse kertymään.

Geberit-lattiakaivot

Uusi kompakti ratkaisu lattialla - kaivonkansi on kooltaan vain 80 x 80 mm ja näin pienempi kuin perinteiset kaivonkannet. Kannen materiaali on harjattua terästä, mikä takaa tyylikkään ja ajattoman ulkonäön. Heti kannen alla oleva kampamainen hiussihti on helposti puhdistettavissa.

Geberit-seinäkaivot

Geberit-seinäkaivo tekee mahdolliseksi yhtenäisen lattiapinnan suihkutilassa. Näin lattian valmistaminen on yksinkertaisempaa ja samalla se antaa huolitellun ja siistin yleisvaikutelman. Kaikki mitä Geberit seinäkaivosta näkyy on sen elegantti peitelevy. Se on saatavilla useana eri tyylinä: kirkkaana kromina, harjattuna teräksenä, valkoisena ja jopa yksilöllisenä, jolloin etulevyn voi päällystää vaikka samalla laatalla kuin seinät. Saatavilla on myös ruuvilukituksella oleva malli puolijulkisiin tiloihin.

 

Seinäkaivo tekee mahdolliseksi yhtenäisen lattiapinnan suihkutilassa.Seinäkaivo tekee mahdolliseksi yhtenäisen lattiapinnan suihkutilassa.

Geberit Duofix -asennusjärjestelmät

Geberit Duofix -elementit sopivat kylpyhuoneisiin ja WC-tiloihin, yksitellen tai vie- rekkäin. Ne sopivat seinään kiinnitettävän WC:n, käsienpesualtaan, bideen tai uri- naalin asentamiseen joko seinän eteen tai väliseinään. Elementit ovat rakenteeltaan vahvoja ja ne muodostavat yhdessä sopusointuisen asennusjärjestelmän. Geberit Duofix -elementteihin sopivia erilaisia huuhtelupainikkeita löytyy laaja valikoima. Korkealaatuisesta muovista tai teräksestä valmistettuja painikkeita on saatavana useissa eri väreissä.

 

duofix

Geberit Monolith -saniteettimoduulit

Geberit Monolith wc- ja pesuallasmoduulit luovat kylpyhuoneeseen selkeän ja hyvin suunnitellun tilan tunteen. Geberit Monolith wc-moduuli on saatavana 101 cm ja 114 cm korkuisena. Korkeus, 114 cm, on sama kuin Monolith pesuallasmoduulin korkeus, josta seuraa täydellinen yhteensopivuus tuotteiden välillä.

Monolithin mitat sopivat myös Geberit AquaClean pesu-wc-istuimen kanssa. Moduuleja voi käyttää yhdessä monen jo olemassa olevan hana- ja posliinituotteen kanssa. Moduulit ovat käyttökelpoisia vanhojen liitäntöjen kanssa ilman suurempia rakenteellisia muutoksia.

Yhteensopiva
Geberit Monolith -saniteettimoduulit antavat valinnanvapautta kylpyhuonesaneerauksessa. Moduulien asentaminen on siistiä, sillä seiniä ei tarvitse purkaa tai avata ja lisäksi vanhoja vesi- ja viemäriliitäntöjä voidaan käyttää asennuksessa. Työn määrä on minimaalinen.

Geberit Monolith sopii kaikkiin rakennustilanteisiin. Sen modulaarinen rakenne mukautuu rakennustoleranssien mukaan. Sama joustavuus pätee myös viemäriliitäntöihin: Geberit Monolith -moduulin voi liittää niin seinä- kuin lattiaviemäriin.

Helppohoitoisuus
Venttiileihin pääsee helposti käsiksi kunnossapitoa varten. Kaikki osat täyttävät Geberitin tiukat laatuvaatimukset ja varaosien saatavuus on taattu 25 vuodeksi.

Geberit Monolith -saniteettimoduulit voidaan yhdistää useiden valmistajien posliini- ja hanatuotteisiin. WC-moduulin voi yhdistää monenlaisiin lattiaan tai seinään kiinnitettäviin keraamisiin wc-istuimiin. Yhden tai useamman moduulin kanssa on siis useita eri tyylimahdollisuuksia kylpyhuoneeseen. Monolithia on neljä eri värivaihtoehtoa.

 

Geberit Monolith -saniteettimoduulit antavat valinnanvapautta kylpyhuonesaneerauksessa.Geberit Monolith -saniteettimoduulit antavat valinnanvapautta kylpyhuonesaneerauksessa.
 
Julkaistu
15.7.2016