Suomalaisten suursuosikki: Kuusamo-hirsiaitta

Suositut ja monipuoliset Kuusamo-aitat ovat löytäneet paikkansa monen loma-asunnon ja omakotitalon pihapiiristä vierasvarana,  harrastetilana ja antamassa helpotusta kausitavaroiden säilytykseen. Aitton seinähirtenä on käytetty 95 mm vahvaa Kuusamon höylähirttä.

Kuusamon Pariluhtiaitta 38 on pihapiirin kuningas tai paremminkin kuningatar. Kuusamon Pariluhtiaitta 38 on pihapiirin kuningas tai paremminkin kuningatar. 

Tyytyväiset käyttäjät

Kuusamo hirsiaitoilla on satoja tyytyväisiä käyttäjiä. Saamamme palaute on ollut suorastaan ylistävää: asiakkaamme ovat olleet yllättyneitä aittojemme toimivuudesta, monipuolisuudesta sekä rakentamisen helppoudesta ja nopeudesta. 

Kaiken ikäisten ykköspaikka; Lasten leikkipaikka, teinien treffipaikka, nuorenparin piilopaikka, isän ja äidin latauspaikka, mummon ja vaarin lepopaikka – kaikkea tätä ja paljon muuta voi aito hirsiaitta suomalaiselle olla. 

Harrastajan haave ja kesäaamun elämys

Sidotko perhoja, nypläätkö pitsiä, harrastako lukemista, kutomista, matontekoa, puutöitä, kirjoittamista, maalaamista, joogaa vai kuorsausta? Mikä tahansa harrastuksesi onkin, voit löytää tilantarpeeseesi ratkaisun aittamallistostamme. Sinun ei silti tarvitse harrastaa mitään – monelle Kuusamo-aitan hankkineelle on hankintaperusteeksi riittänyt halu mennä nukkumaan milloin huvittaa ja herätä aamulla lintujen lauluun ja tuulen huminaan – omaan tahtiin…

Pienistä ulkomitoistaan huolimatta, majoitat 24 m2 luhtiaittaan helposti vaikka 6 henkisen vierasjoukon: esim. neljä lasta omille patjoilleen yläkertaan ja kaksi muuta vierasta alakertaan.Pienistä ulkomitoistaan huolimatta, majoitat 24 m2 luhtiaittaan helposti vaikka 6 henkisen vierasjoukon: esim. neljä lasta omille patjoilleen yläkertaan ja kaksi muuta vierasta alakertaan.

Vieraiden varalle

Vieraat ovat mukavia – varsinkin kivat sellaiset. Erityisesti kesällä meillä suomalaisilla on tapana tavata pitkän talven jälkeen vähemmälle huomiolle jääneitä sukulaisiamme ja tuttaviamme ja ilahduttaa heitä jäämällä yökylään. Ratkaisun kiperään tilanteeseen tuo silloin Kuusamon nukkuma-aitta mökin tai kodin pihapirissä. Suosittelemme kuitenkin, että aittaan menee nukkumaan isäntäväki – muutoin on vaara että vieraat saattavat viipyä suunniteltua pitempään.

Jätä yhteydenottopyyntö Kuusamolle 
Päivitetty
12.3.2018