Suomalaisten suursuosikki: Kuusamo-hirsiaitta

Kuusamo hirsiaitoilla on satoja tyytyväisiä käyttäjiä. Saamamme palaute on ollut suorastaan ylistävää: asiakkaamme ovat olleet yllättyneitä aittojemme toimivuudesta, monipuolisuudesta sekä rakentamisen helppoudesta ja nopeudesta. 

Kaiken ikäisten ykköspaikka; Lasten leikkipaikka, teinien treffipaikka, nuorenparin piilopaikka, isän ja äidin latauspaikka, mummon ja vaarin lepopaikka – kaikkea tätä ja paljon muuta voi aito hirsiaitta suomalaiselle olla. 

Harrastajan haave ja kesäaamun elämys

Sidotko perhoja, nypläätkö pitsiä, harrastako lukemista, kutomista, matontekoa, puutöitä, kirjoittamista, maalaamista, joogaa vai kuorsausta? Mikä tahansa harrastuksesi onkin, voit löytää tilantarpeeseesi ratkaisun aittamallistostamme. Sinun ei silti tarvitse harrastaa mitään – monelle Kuusamo-aitan hankkineelle on hankintaperusteeksi riittänyt halu mennä nukkumaan milloin huvittaa ja herätä aamulla lintujen lauluun ja tuulen huminaan – omaan tahtiin…Vieraiden varalle

Vieraat ovat mukavia – varsinkin kivat sellaiset. Erityisesti kesällä meillä suomalaisilla on tapana tavata pitkän talven jälkeen vähemmälle huomiolle jääneitä sukulaisiamme ja tuttaviamme ja ilahduttaa heitä jäämällä yökylään. Ratkaisun kiperään tilanteeseen tuo silloin Kuusamon nukkuma-aitta mökin tai kodin pihapirissä. Suosittelemme kuitenkin, että aittaan menee nukkumaan isäntäväki – muutoin on vaara että vieraat saattavat viipyä suunniteltua pitempään.
 

Haluatko jättää yhteydenottopyynnön Kuusamon edustajalle? Klikkaa tästäTilaa Kuusamon hirsitaloesitteet veloituksetta

 
Julkaistu
19.9.2016