Samsung Galaxy Xcover työmaakäytössä

Samsungin Xcover -malleille luvataan kestävyyttä vaikeissa olosuhteissa ja toimivuus päätettiin pistää testiin. Testaajaksi löytyi Mepora Oy:n asennustyöjohtaja Jukka Ojanen, joka pääsääntöisesti työskentelee elementtirakentamisen parissa. Mepora Oyn päätoimiala on rakentaa PARMAperustuksia ja tehdä betonielementtiasennuksia, joten työmaa on ympäri vuoden taivasalla säästä riippumatta.

Jukka Ojanen kertoo noin puoli vuotta kestäneen testijakson aikana puhelimen pärjänneen hyvin työmaaolosuhteissa ja vapaa-aikanakin. Muutaman kerran on pudonnut ontelolaatalle ja onpa tuo tuoreessa betonissakin käynyt. Veteen sitä en ole upottanut, vaikka se kuulemma sitäkin kestää. Sadetta on kyllä saanut niskaansa muutaman kerran ja vaatteiden märässä taskussa kestänyt hikoilematta useasti, kertoo Ojanen ja kaataa malliksi vettä puhelimensa päälle.

Ojanen mallinsi työmaaolosuhteita, joissa puhelin on ollut ja kaatoi surutta vettä Samsung Xcoverinsa päälle.Ojanen mallinsi työmaaolosuhteita, joissa puhelin on ollut ja kaatoi surutta vettä Samsung Xcoverinsa päälle.

Enemmän ominaisuuksia lähinnä kamerapuolelle Ojanen puhelimessa jäi kaipaamaan sekä screen mirroring -toimintoa, mutta toisaalta työmaalla on aina mukana Samsungin tabletti, jota ilman Ojanen ei kuulemma nykyisin enää pärjää ja uutena työmaakokeilussa myös Samsung Gear S -älykello. En pidä mahdottomana, että seuraavakin puhelin olisi Samsung Xcover. Etenkin kun olen nyt oppinut aika huolettomasti käsittelemään puhelinta työmaalla ja vapaalla mm. veneillessäni.

Mepora Oy:n Jukka Ojasen tyypillinen työmaavarustus, johon kuuluu mm. SAMSUNG Galaxy Note Pro 12.2 4G.Mepora Oy:n Jukka Ojasen tyypillinen työmaavarustus, johon kuuluu mm. SAMSUNG Galaxy Note Pro 12.2 4G.
 
Julkaistu
4.7.2016