Portaat sisustuksessa

Askel valoisampaan

Lasi tuo valoa moderniin minimalistiseen kaupunkiasuntoon tai nykyaikaiseen huvilaan. Portaassa lasikaiteet ovat ajaton ratkaisu joka tuo sisustukseen tunnelmaa ja tyyliä. Lappiportaan lasikaidevalikoimassa olevat mallit puu- tai RST-pilarein. Keveimmillään lasi voidaan asentaa ilman tukirakenteita portaan sivujohteeseen.

Kaunis kevyt kaide on osa tyylikästä kokonaisuutta. Lappiportaan lasikaideratkaisuilla voidaan sisustaa uutta kotia tai tuoda ”vanhaan kotiin” uutta raikasta ilmettä. Yhdistämällä lasia ja terästä puuportaassa, viileät ja lämpimät pinnat kohtaavat.

Glassair-porras.Glassair-porras.

Perinteisempään tunnelmaan

Harkituilla sävyvalinnoilla puukaiteellinen porras on kodin sisustuksen keskipiste. Portaat sijoittuvat usein kodissa keskeiselle paikalle, jolloin ovat huomion kohteena sohvalla lepäillessä tai vieraiden astuessa ovesta sisään.

Portaan värimaailma elää sisustuksen mukaan. Portaiden sävytys voidaan valita ympäristöstä tai tehdä portaasta upea yksityiskohta sisustukseen. Kauniit puupinnat sävyin korostettuna tuovat portaikkoon harmonisen ja ajattoman tunnelman. Laadukkaat portaat kaiteineen mukailevat tyyliäsi ensimmäisestä askelmasta viimeiseen silaukseen.

Ajatuksesta portaaksi

Portaiden valitseminen olisikin helppoa, jos tuote kokonaisuudet olisivat valmiina hyllystä periaatteella. Haasteen kokonaisuuden luomiselle tuo paketin kokoaminen ja valintojen yhteen sovittaminen. Asiakkailla on ajatus miltä portaan tulisi näyttää. Lappiportaiden myyjien tehtävänä on auttaa asiakasta löytämään tuotevalikoimasta kokonaisuus joka kohtaa asiakkaan toiveet. Lappiportaista asiakas saa kuvan nähtäväkseen ennen tuotteen valmistusta, kaikki portaat tehdään mittatilaustyönä.

Tuotevalikoimasta omaan portaaseen

  • Sivujohteiden muoto ja malli
  • Portaan lähtö-askelmat ja tasot
  • Avoin- tai umpirakenteinen porras
  • Portaan kiinnitys rakenteisiin tai omin jaloin seisova porras
  • Kaidemalli puukaidemallistosta
  • Kaidemalli lasikaidemallistosta
  • Käsijohde malli
  • Portaan valaistus ja turvavarusteet
  • Materiaalit
  • Pintakäsittelyt

 

Osta verkkokaupasta!

Lappiporras mukana myös Habitaressa

Lappiporras on mukana Suomen suurimmassa huonekalu-, sisustus- ja designtapahtumassa Habitaressa. Habitare on avoinna 7.–11. syyskuuta. Keskiviikkona ammattilaisaika klo 9-12, kuluttajille auki klo 12–20, torstaina ja perjantaina klo 9–18 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10–18.

Tule tutustumaan Lappiportaan näyttävään mallistoon messuille!


Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
29.8.2016