Liune liukuu tyylillä modernissa perinnetalossa Seinäjoen asuntomessuilla

Kun lohjalaisen arkkitehtitoimisto Kombin asiakas toivoo uudelta kodiltaan esteettömyyttä ja visuaalista selkeyttä, valitsee arkkitehti Matti Kuittinen piirustuksiinsa välioviksi Liune Door -liukuovet.

Kuittisen tuorein taidonnäyte on Mäkisen perheen toiveet täyttänyt GreenBuild-talo Nuuka, joka on koko heinäkuun ollut kaikkien ihasteltavana Seinäjoen Asuntomessuilla.

Liunen moderni kotimainen liukuoviratkaisu sopii harmoniseksi ja hiljaiseksi suunnitellun Nuukan henkeen. Lapsiperheen arjessa seinärakenteen sisään liukuva ovi on turvallinen ja helppo käyttää. Lisäksi Liune on kaunis sisustuskokonaisuus.

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Tilaa maksuton esite!

liukuovi_nainen

Nuukassa otetaan minikokoisia hiilijalanjälkiä

Ekologiset ratkaisut ovat Kuittisen tutkijantyön tulosta: hän toimii arkkitehtityön ohella tutkijana Aalto-yliopistossa ja on kiinnostunut esteettömyyden lisäksi erityisesti rakentamisen ekologisuudesta. Suunnittelemissaan kohteissa, myös Nuukassa, hän on testannut tutkijana tekemiään päätelmiä.

Lopputuloksena on hengittävä, dynaaminen puurakenne ja sisustusmateriaalivalinnoin viimeistelty erinomainen sisäilman laatu. Rakennuttajaperhe sai toiveidensa mukaisen terveellisen ja toimivan kodin.

Lisää tilaa aktiivikäyttöön vapautuu 1–3 m2 verrattuna tavalliseen kääntyvään oveen tai pintaliukuoveen. Liune tuo leveämmän kulkuaukon, vapauttaa seinätilan sekä antaa turvallisen esteettömyyden.Lisää tilaa aktiivikäyttöön vapautuu 1–3 m2 verrattuna tavalliseen kääntyvään oveen tai pintaliukuoveen. Liune tuo leveämmän kulkuaukon, vapauttaa seinätilan sekä antaa turvallisen esteettömyyden.

Kohde: Hiilipihi talo Nuuka

Sijainti: Pruukinrannan asuntomessualue Seinäjoella

Väliovet: Liune väliovet kaikissa kodin sisätiloissa:

HEIJASTUS Peiliovi -kirkkaalla lasilla

AIKA Lasiovi opaalistruktuurilla

TAIKA Sileä maalattu valkoinen mdf-ovi

Miksi Liune: toiminnallisuus, tyylikäs ulkonäkö, hyvä saatavuus, toimiva tekniikka, lisäarvoa asukkaille

www.liune.fi

Osta liukuovia verkkokaupasta!

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
25.7.2016