VILPE®Aluskatteen 2K-tiiviste on aukoton ratkaisu katonläpivienteihin

Täysin uudenlainen kaksikomponenttinen aluskatteen tiiviste tekee tehtävänsä pahimmallakin säällä: Koska 2K-tiiviste ulottuu saumattomasti katon aluskatteen alta läpiviennin yläosaan asti, se estää täysin veden ja lumen pääsyn läpiviennin reiästä katemateriaalin ja aluskatteen väliin ja edelleen eristeisiin. Uusi aluskatteen 2K-tiiviste on jatkossa mukana yleisimmissä, tutuissa ja toimivissa VILPE®-katonläpivientisarjoissa: Aalto 2K, Classic Vino 2K, Muotokate 2K, Tiili 2K, Unitile 2K ja Vittinge 2K.

Tutustu 2K-esitteeseen

VILPE®-kattoläpiviennit sekä muut VILPE®-tuotteet on suunniteltu tee-se-itse -periaatteella. Yksi henkilö riittää tekemään kaikki asennuksessa tarvittavat työvaiheet asennusohjeita noudattaen. Paketeissa tulevatkin mukana kaikki asennuksessa tarvittavat osat eikä erikoistyökaluja tarvita.

VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy VILPE® Classic Vino 2K läpivientiin ja on ostettavissa myös erikseen lisätarvikkeena.VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy VILPE® Classic Vino 2K läpivientiin ja on ostettavissa myös erikseen lisätarvikkeena.

Uusi VILPE® Unitile 2K -läpivienti korvaa Universalin

Universal-tiililäpivienti on päivitetty täysin uudeksi VILPE® Unitile 2K -läpivienniksi. Uusi läpivienti on aikaisempaa vieläkin helpompi asentaa ja pakkaus on aiempaa ympäristöystävällisempi, koska nyt yksi tiivisteratkaisu toimii kaikille tiilikatteille! Unitilen avulla saat VILPE®-tuotteet asennettua aikaisempaa jyrkemmille katoille – jopa 57 asteen kaltevuuteen saakka – Classic Vinosta tutun muodon ansiosta. Muutoksen myötä Universal-läpivienti poistuu tämän vuoden aikana VILPE®-valikoimasta.
 
Lue lisää esitteestä

VILPE® Unitile 2K -läpivienti.VILPE® Unitile 2K -läpivienti.

VILPE® ECo-huippuimuri säästää energiaa

VILPE® Eco-huippuimurissa on 0-10 voltin jännitteellä ohjattava tasavirtamoottori, jonka energiantarve on vain 40 – 60 % perinteisen vaihtovirtamoottorillisen imurin kulutuksesta. ECo-huippuimuri voidaan liittää talotekniikan automaattiseen ohjausjärjestelmään ja pienen energiakulutuksensa ansiosta se sopii hyvin matalaenergiataloihin.

VILPE®-huippuimurilla voidaan huolehtia koko asunnon ilmanvaihdosta tai erillistilojen, kuten keittiön tai kylpyhuoneen kohdepoistosta. Huippuimurilla likainen ilma, hajut ja kosteus poistetaan sisätiloista tehokkaasti ja hiljaisesti. VILPE®-huippuimuri takaa ensiluokkaisen sisäilman koko asuntoon.

Tutustu ECo-huippuimuriesitteeseen! 

VILPE® ECo-huippuimuri.VILPE® ECo-huippuimuri.

Keittiötilojen kohdepoisto suositellaan toteutettavaksi erillisellä, liesikuvun ja huippuimurin muodostamalla ilmanvaihtojärjestelmällä. Siten poistettava likainen ja rasvainen ilma ei leviä koko talon ilmanvaihtokanavistoon ja likaa hankalasti puhdistettavia kanavia. VILPE® ECo-huippuimurit soveltuvat pienen energiankulutuksensa ansiosta mainiosti yksityisasuntojen keittiötilojen ilmanvaihtoon.

Osta VILPE®n huippuimureita Verkkokaupasta!

Katso VILPE® Aluskatteen 2K-tiivisteen asennusvideo!

 
Julkaistu
27.6.2016