Sähköistä piha kesällä

Lapiolla vai rautakangella? Pihan puuttuvat sähköistykset on kätevintä asennuttaa nyt, kun maa on sula ja ehkä aikaa avustaa kaivutöissäkin.

Kuva: Sähköinfo Oy.Kuva: Sähköinfo Oy.

Sähkötöitä kotipihalla ovat esimerkiksi pihavalojen, sulanapitokaapelien ja autopistokepaikkojen asennus ja mökillä maakaapelin kaivaminen grillikatokselle, rantasaunalle, laiturinkupeeseen; missä sähköä sitten haluaakaan käyttää.  

Jos vähänkään epäilee pihan sähköistyksen turvallisuutta, kannattaa kääntyä paikallisen sähköurakoitsijan puoleen. Sähköistyksen kuntokartoitus paljastaa piilevätkin vaaranpaikat mm. mahdollisten tee-se-itse -asennusten jäljiltä.

 

www.loydasahkomies.fi

Kuva: Sähköinfo Oy.Kuva: Sähköinfo Oy.

Löydä sähkömies -palvelun tekninen asiantuntija Henrik Rousku suosittelee, että asennustyössä käytetään sähköasentajan kanssa valittuja sähkötarvikkeita, jotka on testattu sopiviksi suomalaisiin sääolosuhteisiin ja joille tavarantoimittaja myöntää STUL-takuun. Oikeudet omaavalta sähköurakoitsijalta saa myös kotitalousvähennykseen oikeuttavan kuitin.

Kuva: Sähköinfo Oy.Kuva: Sähköinfo Oy.

Kuvat: Sähköinfo Oy.

www.löydäsähkömies.fi on sähköistysalan yhteinen verkkopalvelu, joka auttaa löytämään ammattitaitoisen sähköasentajan omalta paikkakunnalta. Tavoitteena on parantaa sähköturvallisuutta, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

 
Julkaistu
14.8.2017