Lahdessa ihastuttiin suosikkiterassiin

Jukka Ruoho perheineen muutti uudelle omakotialueelle Lahden Kerinkallioon muutama vuosi sitten. Yksi naapureista oli tilannut omalle takapihalleen terassin Lumonilta ja siitä se idea sitten lähti. ”Halusimme laajentaa terassin käyttöaikaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. 

Tilaa maksuton esite!

Lasituksen yhteydessä myös ulkopatiota laajennettiin. Näin terassille saa mukavasti sekä katettua että kattamatonta tilaa.Lasituksen yhteydessä myös ulkopatiota laajennettiin. Näin terassille saa mukavasti sekä katettua että kattamatonta tilaa.

Nopea asennus

Avotilan käyttöä rajoittaa vaihtelevat sääolosuhteet, joten lasitettu terassi oli mielestämme siihen tarkoitukseen oiva ratkaisu”, Jukka kertoo. Terassi asennettiin huhtikuun alussa ja asennus vei vajaan päivän. ”Asennus meni todella nopeasti. En olisi uskonut, että se ihan niin nopeasti onnistuisi”, Jukka naurahtaa.

Syksystä voi nauttia säällä kuin säällä

Ruohot valitsivat ratkaisuksi Lumon suosikkiterassien uutuusmallistosta Suosikki 3:sen. ”Terassi sävytettiin sopimaan talon ikkunapuitteisiin ja samalla teimme terassin laajennuksen. Nyt grillille on hyvin tilaa lasitetun tilan ulkopuolella, mutta illan viiletessä tai sateen sattuessa herkuista pääsee nauttimaan lasituksen alle”, Jukka kertoo ja jatkaa, ”meillä on myös kaksi kissaa, jotka ovat ottaneet lasiterassin omakseen. Heidät voi huoletta päästää terassille katselemaan maailman menoa, eikä tarvitse pelätä, että he karkaisivat.”

Ruohojen terassiin valittiin lisäavautuminen, jotta terassin kaikki seinät on mahdollista avata. Esimerkiksi sivuräystäitä perhe ei kuitenkaan kokenut tarvitsevansa omaan terassiinsa.

Lasituksen profiilien väriksi valikoitui tummanharmaa, jonka ansiosta terassi sopii saumattomasti talon ulkonäköön.Lasituksen profiilien väriksi valikoitui tummanharmaa, jonka ansiosta terassi sopii saumattomasti talon ulkonäköön.

Lasitus olohuoneen jatkona

”Otimme tarjouksia myös muilta toimittajilta, mutta lopulta päädyimme kuitenkin Lumoniin ja olemme olleet valintaamme tyytyväisiä” Jukka kertoo ja jatkaa: ”Nyt kun lasitus on tehty olohuoneen jatkoksi se tuo mukavasti lisäneliöitä, kun asuintila näyttää jatkuvan myös ulos.”
 

Lahden Kerinkallioon on valmistunut kokonaan uusi omakotialue.Lahden Kerinkallioon on valmistunut kokonaan uusi omakotialue.

Suosikki mallistossa kolme erikokoista suosikkimallia

Lumon Suosikki mallistoon kuuluu kolme erikokoista suosikkimallia, joihin pääset tutustumaan Lumonin kotisivuilla. Tilaamalla ilmaisen kustannus- ja suunnitteluarviokäynnin olet askeleen lähempänä oman terassiunelmasi toteutumista.
 

Suosikkiterassin voi huoletta sisustaa haluamallaan tavalla, koska tavarat ovat sateelta suojassa.Suosikkiterassin voi huoletta sisustaa haluamallaan tavalla, koska tavarat ovat sateelta suojassa.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
26.3.2018