Puhdista, pese ja suojaa kattosi helposti

Katto on talosi viides julkisivu, joka joutuu kaikista kovimmalle rasitukselle. Kesäisin UV-säteily on suurta, syksyllä ja keväällä rankat sateet rasittavat taloasi ja talvella lumi kuormittaa rakenteita. Pitämällä huolta katostasi toimii se paremmin ja pidennät huomattavasti sen käyttöikää.

Siisti ja hoidettu katto on hyvännäköinen ja helppohoitoinen. Puhtaalta katolta sadevesi poistuu paremmin kuin likaiselta, eikä kattoa rasittava kasvusto pääse keräämään vettä itseensä.

Mikäli katollesi on päässyt kertymään sammalta, jäkälää tai levää, löytyy ratkaisu puhdistamiseen Ormax-tiilikattovalmistajan kehittämistä, tehokkaista, turvallisista ja biohajoaviavista tuotteista. SIISTI KATTO ja TEHOPESU ovat valmistajan hyväksymiä, eivätkä ne vaikuta heikentävästi kattosi kriittisiin ominaisuuksiin.

Testatut aineet ovat turvallinen ja varma valinta. Käyttämällä kattovalmistajan hyväksymiä aineita voit olla varma tuotteiden soveltuvuudesta katollesi. Kattotiilillä on jopa 30 vuoden takuu ja käyttämällä vääriä aineita saattaa takuu raueta.

sammalkatto

Siisti Katto koko katon pesuun

Helppokäyttöinen Ormax Siisti Katto soveltuu tiili-, huopa-, pelti- ja mineriittikatoille. Siisti Katto poistaa tehokkaasti lian, levän, sammal- ja jäkäläkasvuston ja ennaltaehkäisee pitkäaikaisesti uuden syntymistä.
Pesuaine soveltuu erinomaisesti koko katon käsittelyyn ja on erittäin helppokäyttöinen ja nopea levittää.
Pesuaine on biohajoavaa ja turvallista käyttää ohjeen mukaan. Siisti Katto soveltuu myös pihakivien ja sokkeleiden käsittelyyn.

Siisti Katto on pitkän kehitystyön tulos: markkinoiden edistyksellisimmät tehoaineet ja helppokäyttöisyys ovat yhdistetty samaan tuotteeseen.

Siisti Katto levitetään kuivalle kattopinnalle matalapaineruiskulla eikä se vaadi erillistä poishuuhtelua. Käsittelyn jälkeen katto puhdistuu itsestään kasvillisuudesta seuraavien viikkojen aikana ja on suojattu kasvillisuutta vastaan vuosiksi eteenpäin.

Ormax Siisti Katto on valmistajan hyväksymä tuote ja sitä käyttämällä Ormax-kattotiilien takuu säilyy muuttumattomana.

Pesuala jopa 150 m².

Katso menekkitiedot ja käyttöohjeet

Tilaa verkkokaupasta

Ormax_siisti_katto

Ormax Siisti Katto

 • Tiili-, pelti-, huopa- ja mineriittikatoille
 • Soveltuu erinomaisesti koko katon käsittelyyn
 • Erittäin helppokäyttöinen ja nopea levittää
 • Puhdistaa ja suojaa
 • 5 litran kanisteri
 • Sivussa kätevä mitta-asteikko
 • Valmistajan hyväksymä, Ormaxin antamat takuut tiilille säilyvät
 • Puhdistaa ja suojaa myös pihakivet

Tehopesu koko katolle tai erittäin likaisiin kohtiin

Ormax Tehopesu soveltuu tiili-, huopa-, pelti- ja mineriittikatoille. Se poistaa tehokkaasti lian, levän, sammal- ja jäkäläkasvuston sekä noen ja rasvan.
Pesuaine soveltuu käytettäväksi koko katon käsittelyyn tai vaihtoehtoisesti paikallisesti erittäin sammaloituneisiin tai likaisiin kohtiin, kuten savupiipun tai liesituulettimen poistoputken ympäristöt.Tehopesu irrottaa tehokkaasti myös lehtipuista irtoavaa tahmeaa lehtimahlaa.

Pesuaine on biohajoavaa ja turvallista käyttää ohjeen mukaan. Tehopesu soveltuu myös pihakivien ja sokkeleiden käsittelyyn.

Tehopesu levitetään matalapaineruiskulla alueittain märälle kattopinnalle ja huuhdellaan pois. Pesutulosta tehostetaan harjaamalla.

Katto voidaan käsitellä Tehopesu –käsittelyn jälkeen Ormax Siisti Katolla tai vaihtoehtoisesti pinnoittaa tai maalata.

Ormax Tehopesu on valmistajan hyväksymä tuote ja sitä käyttämällä Ormax-kattotiilien takuu säilyy ennallaan.

Pesuala jopa 175 m².

Katso menekkitiedot ja käyttöohjeet

Tilaa verkkokaupasta

Ormax_tehopesu

Ormax Tehopesu

 • Tiili-, pelti-, huopa- ja mineriittikatoille
 • Tehokas ja nopea puhdistaja
 • Soveltuu koko katon käsittelyyn tai paikallisesti erittäin sammaloituneisiin, nokisiin tai likaisiin kohtiin, kuten savupiipun tai liesituulettimen poistoputken ympäristö
 • Irrottaa tehokkaasti lehtimahlaa
 • 5 litran kanisteri
 • Sivussa kätevä mitta-asteikko
 • Valmistajan hyväksymä, Ormaxin antamat takuut tiilille säilyvät
 • Puhdistaa myös pihakivet

Puhdistusaineen valinta:

taulukko


Katonpesuaineet Rakentaja.fi verkkokaupasta

 
Julkaistu
17.9.2018