• Etusivu
  • Talo

Puhdista, pese ja suojaa kattosi helposti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 17.09.2018
20166_46889.jpg

Katto on talosi viides julkisivu, joka joutuu kaikista kovimmalle rasitukselle. Kesäisin UV-säteily on suurta, syksyllä ja keväällä rankat sateet rasittavat taloasi ja talvella lumi kuormittaa rakenteita. Pitämällä huolta katostasi toimii se paremmin ja pidennät huomattavasti sen käyttöikää.

Siisti ja hoidettu katto on hyvännäköinen ja helppohoitoinen. Puhtaalta katolta sadevesi poistuu paremmin kuin likaiselta, eikä kattoa rasittava kasvusto pääse keräämään vettä itseensä.

Mikäli katollesi on päässyt kertymään sammalta, jäkälää tai levää, löytyy ratkaisu puhdistamiseen Ormax-tiilikattovalmistajan kehittämistä, tehokkaista, turvallisista ja biohajoaviavista tuotteista. SIISTI KATTO ja TEHOPESU ovat valmistajan hyväksymiä, eivätkä ne vaikuta heikentävästi kattosi kriittisiin ominaisuuksiin.

Testatut aineet ovat turvallinen ja varma valinta. Käyttämällä kattovalmistajan hyväksymiä aineita voit olla varma tuotteiden soveltuvuudesta katollesi. Kattotiilillä on jopa 30 vuoden takuu ja käyttämällä vääriä aineita saattaa takuu raueta.

Siisti Katto koko katon pesuun

Helppokäyttöinen Ormax Siisti Katto soveltuu tiili-, huopa-, pelti- ja mineriittikatoille. Siisti Katto poistaa tehokkaasti lian, levän, sammal- ja jäkäläkasvuston ja ennaltaehkäisee pitkäaikaisesti uuden syntymistä.
Pesuaine soveltuu erinomaisesti koko katon käsittelyyn ja on erittäin helppokäyttöinen ja nopea levittää.
Pesuaine on biohajoavaa ja turvallista käyttää ohjeen mukaan. Siisti Katto soveltuu myös pihakivien ja sokkeleiden käsittelyyn.

Siisti Katto on pitkän kehitystyön tulos: markkinoiden edistyksellisimmät tehoaineet ja helppokäyttöisyys ovat yhdistetty samaan tuotteeseen.

Siisti Katto levitetään kuivalle kattopinnalle matalapaineruiskulla eikä se vaadi erillistä poishuuhtelua. Käsittelyn jälkeen katto puhdistuu itsestään kasvillisuudesta seuraavien viikkojen aikana ja on suojattu kasvillisuutta vastaan vuosiksi eteenpäin.

Ormax Siisti Katto on valmistajan hyväksymä tuote ja sitä käyttämällä Ormax-kattotiilien takuu säilyy muuttumattomana.

Pesuala jopa 150 m².

Katso menekkitiedot ja käyttöohjeet

20166_46887.jpg
Info

Info

Ormax Siisti Katto

  • Tiili-, pelti-, huopa- ja mineriittikatoille
  • Soveltuu erinomaisesti koko katon käsittelyyn
  • Erittäin helppokäyttöinen ja nopea levittää
  • Puhdistaa ja suojaa
  • 5 litran kanisteri
  • Sivussa kätevä mitta-asteikko
  • Valmistajan hyväksymä, Ormaxin antamat takuut tiilille säilyvät
  • Puhdistaa ja suojaa myös pihakivet

Tehopesu koko katolle tai erittäin likaisiin kohtiin

Ormax Tehopesu soveltuu tiili-, huopa-, pelti- ja mineriittikatoille. Se poistaa tehokkaasti lian, levän, sammal- ja jäkäläkasvuston sekä noen ja rasvan.
Pesuaine soveltuu käytettäväksi koko katon käsittelyyn tai vaihtoehtoisesti paikallisesti erittäin sammaloituneisiin tai likaisiin kohtiin, kuten savupiipun tai liesituulettimen poistoputken ympäristöt.Tehopesu irrottaa tehokkaasti myös lehtipuista irtoavaa tahmeaa lehtimahlaa.

Pesuaine on biohajoavaa ja turvallista käyttää ohjeen mukaan. Tehopesu soveltuu myös pihakivien ja sokkeleiden käsittelyyn.

Tehopesu levitetään matalapaineruiskulla alueittain märälle kattopinnalle ja huuhdellaan pois. Pesutulosta tehostetaan harjaamalla.

Katto voidaan käsitellä Tehopesu –käsittelyn jälkeen Ormax Siisti Katolla tai vaihtoehtoisesti pinnoittaa tai maalata.

Ormax Tehopesu on valmistajan hyväksymä tuote ja sitä käyttämällä Ormax-kattotiilien takuu säilyy ennallaan.

Pesuala jopa 175 m².

Katso menekkitiedot ja käyttöohjeet

20166_46888.jpg
Info

Info

Ormax Tehopesu

  • Tiili-, pelti-, huopa- ja mineriittikatoille
  • Tehokas ja nopea puhdistaja
  • Soveltuu koko katon käsittelyyn tai paikallisesti erittäin sammaloituneisiin, nokisiin tai likaisiin kohtiin, kuten savupiipun tai liesituulettimen poistoputken ympäristö
  • Irrottaa tehokkaasti lehtimahlaa
  • 5 litran kanisteri
  • Sivussa kätevä mitta-asteikko
  • Valmistajan hyväksymä, Ormaxin antamat takuut tiilille säilyvät
  • Puhdistaa myös pihakivet

Puhdistusaineen valinta:

20166_46900.jpg
Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20099_18715.jpg
Fenestra sponsoroi nuorta ammattilaista
Suomen johtava ovi- ja ikkunatoimittaja Fenestra sponsoroi nuorta ammattilaistaOvi- ja ikkunaratkaisujen täyden palvelun toimittaja Fenestra sponsoroi yhdistetyn huippu-urheilijaa Anssi Koivurantaa tulevalla kaudella. Juuri allekirjoitetulla sopimuksella Fenestra haluaa omalta osaltaan tukea nuorta lahjakkuutta matkalla menestykseen.Anssi Koivuranta on jo 21-vuotiaana saavuttanut useita mitaleja MM- ja olympiatasolla, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä suurimmista urheilijalupauksistamme. Yhteistyö tukee Fenestran vahvaa brändiä johtavana ratkaisutoimittajana.
20222_77027.jpg
Tervetuloa hakemaan parhaat vinkit ja uudet ideat Raksa-messuille Lahteen 1.-3.10.
Suomen suurimpiin rakennusalan erikoistapahtumiin lukeutuva Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 11.-13.03.2022. Raksa onkin kevään ensimmäisiä koronarajoitusten kevenemisen jälkeen toteutettavia suurtapahtumia. Tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin. Messuilla on myös pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen keskittynyt teema-alue.
201311_37070.jpg
ASTA RAKENTAJA 2014
Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 13.-15.2.2015Asta Rakentaja 2015 tarjoaa jälleen runsaasti hyödyllistä tietoa sekä neuvoja ja opastusta rakentamisesta, remontoinnista ja energiatehokkaasta asumisesta. Paikalla ovat kaikki alan keskeiset toimijat, jotka esittelevät uutuustuotteitaan sekä palveluitaan.Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!Suosittu rakentamisen ja asumisen messutapahtuma tarjoaa tuoretta tietoa, tuotteita ja palveluita alan ammattilaisille, oman kodin rakentajille sekä remontoijille.Tulosta ilmainen sisäänpääsylippu täältä

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton