Kuusi askelta ainutlaatuiseen keittiöön

1. Yksilöllinen suunnittelu

Yhteistyö Keittiömaailman keittiöasiantuntijan kanssa alkaa tapaamisella, jossa kartoitetaan juuri sinun toiveesi ja tarpeesi.

Oma henkilökohtainen keittiöasiantuntijasi on apunasi projektisi kaikissa vaiheissa ensimmäisestä ideasta toimitukseen ja asenta­miseen. Keittiösuunnittelija on ammattilainen, joka seuraa tar­kasti alan uusimpia trendejä, teknologiaa ja suunnitteluideoita. Varaa suunnitteluaika lähimpään Keittiömaailma-myymälääsi tai kotiisi osoit­teessa www.keittiomaailma.fi

Tilaa keittiökuvastoja veloituksetta!

31_KeittiOmaailma_porukkakuva_valmis2

2. Mittauspalvelu

Keittömaailman palvelukokonaisuuteen kuuluu mittatarkistuksen tekeminen puolestasi. Ammattilaisemme tarkistavat ovien, ikkunoiden, lämpöpattereiden, kotelointien sekä sähkö- ja vesijohtojen sijainnit ja huolehtivat, että kaikki tar­peellinen on otettu huomioon suunnitelmaa varten.

Piirrustukset.Piirrustukset.

3. Tilaustyönä Suomessa valmistettu

Keittiömaailman keittiöt valmistetaan yksilöllisen tilauksen mukaan Suomen suurimman keittiökalustevalmistajan Novart Oy:n tehtaalla Nastolassa. Tark­kaan harkitut korkeatasoiset materiaalit, tuotteiden kestävyys ja laadukkuus ovat kunnia-asiamme. Kalusteemme toimitetaan asennusvalmiina, tehtaalla valmiiksi koottuina.

Tuotantomenetelmien, materiaalien ja pakkausten valinnoissa on pyritty mini­moimaan koko tuotteen elinkaaren ympäristövaikutukset. Tästä osoituksena on Novart Oy:lle myönnetyt ja käytössä olevat sertifikaatit: FI-tuotesertifikaatti sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.

Novartin tehdas.Novartin tehdas.
Keittiö matkalla.Keittiö matkalla.

4. Kuljetus

Tilaamillesi tuotteille kuuluu aina kotiinkuljetuspalvelu. Saat kalusteet turvalli­sesti kuljetusvakuutettuna kotiisi. Tarvittaessa huolehdimme myös sisäänkannon puolestasi. Ilmoitamme toimituksellesi aina hyvissä ajoin tarkan toimituspäivän. Tuotteet on pakattu huolellisesti, kuitenkin huomioon ottaen pakkaamisesta syntyvän jätteen ympäristövaikutukset.

5. Purku, kierrätys, asennus ja lopputarkastus

Asennuspalvelu hoitaa puolestasi tarvittaessa vanhan keittiön purkamisen ja kierrätyksen tai vaikkapa koko remontin. Uudet kalusteesi asentaa Keittiömaailman kalusteasennuksiin erikoistunut ammattilainen, näin kalusteet toimivat aina optimaalisesti ja lopputulos on visuaalisesti viimeistelty. Saat asennuksesta lopputarkastuspöytäkirjan ja tiedät, että kaikki on varmasti kunnossa.

Tilaa keittiökuvastoja veloituksetta!

Keittiön asennus.Keittiön asennus.

6. Rahoitus ja takuu

Myönnämme kaikille Novartin valmistamille kuluttajakaupan tuotteille koko niiden käyttöikää kattavan takuun materiaali- ja valmistusvirheen osalta. Lisäksi tietyille komponenteille on takuuaika 10 (kymmenen) tai viisi (5) vuotta. Tutustu tarkemmin kattaviin takuuehtoihin myymälässämme.

Unelman toteutus ei ole nyt rahoituksestakaan kiinni, sillä meiltä saat tarvittaessa joustavasti maksuaikaa. Mikä olisi sinulle sopivin kuukausierä? Katso ja täytä sähköinen hakemus tai kysy lisää Keittiömaailmasta.

Uusi keittiö.Uusi keittiö.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
16.10.2017