Kytkinsarjat joka kotiin

ABB:n laajasta asennuskalustevalikoimasta löytyy laadukkaat kytkimet ja pistorasiat joka kotiin. Kalusteet on suunniteltu kestämään niin talven pakkaset kuin kesän auringonpaistekin.

Muotoja ja värejä löytyy joka tarpeeseen:
IMPRESSIVO® on tyylikkään pelkistetty sarja. Siihen on saatavilla myös laaja valikoima näyttäviä carat®- ja axcent-peitelevyjä. Nyt myös upeana mattamustana!
Teräs on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sen pinta hylkii sormenjälkiä.
future® linear on saatavissa sekä mattamustana että mattavalkoisena.
Jussi-sarja on muotoilultaan ajaton ja sopii erinomaisesti suomalaiseen kotiin, kun taas Kosti-sarjaa tarvitaan vaativiin kohteisiin ulkotiloissa.

Tilaa ilmainen ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta

Tai osta suoraan luotettavasta Rakentaja.fi -verkkokaupasta!

ABB_impressivo_1200x675

Tyylikäs IMPRESSIVO® – kodin kaikkiin tiloihin

Näyttävä Impressivo-sarja on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen ja turvallinen. Impressivo-värit ovat valkoinen, alumiini ja antrasiitti, joita voit vapaasti yhdistellä aidoista materiaaleista valmistettuihin carat-peitelevyihin tai värikkäisiin axcent-peitelevyihin. Valitse vaikka joka huoneeseen oma väri!
Remontissa käy usein niin, että kodissa onkin monta erilaista sähkökalustetta – osa alkuperäisiä ja osa jälkiasennettuja. Impressivo-sarjasta löytyy kattavasti kaikki tuotteet, jolla saa toteutettua koko remontin yhtenäisesti samannäköisillä tuotteilla. Sarjasta löytyvät valokytkimet ja säätimet, pistorasiat, tele- ja datatuotteet, langattomat kytkimet ja säätimet, termostaatit, liiketunnistimet, kosteusvahdit sekä KNX-taloautomaatiotuotteet ja ABB-free@homekodinohjaustuotteet. Kaikki tuotteet löytyvät kaikissa Impressivon kolmessa perusvärissä, joten kodista ei tule remontinkaan jälkeen tilkkutäkkiä. Tuotteet soveltuvat sekä kuivaan että kosteaan tilaan uppo- ja pinta-asennuksena.

1920

Ajaton Jussi-asennuskalustesarja

Konstailemattomasti muotoiltu ja laadukas Jussi-asennuskalustesarja sopii jokaiseen suomalaiseen kotiin. Jussi-sarjan tuotteissa yhdistyy ajaton ulkonäkö, laaja tuotevalikoima ja asennustapojen joustavuus. Jussi-sarja on erinomainen valinta kuiviin sisätiloihin.
Valkoinen mattapinta on helppo pitää puhtaana. Korkealaatuiset materiaalit kestävät hyvin käyttöä vuodesta toiseen.

Tilaa ilmainen ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö asennuskalusteista

 
Julkaistu
11.7.2016