Energiatarpeeseen mukautuva lämmitys

Maalämpö on suomalaisiin oloihin erittäin hyvä lämmitysjärjestelmä; auringon maahan sitoutunutta lämpöä on saatavilla ympäri vuoden. Pohjoisen talvessa lämpöpumpuista maalämpö pystyy keräämään ylivoimaisesti suurimman määrän uusiutuvaa energiaa. Sähkön hinnan korotukset kirpaisevat vähiten.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Voit hankkia maalämpöpumpun asuitpa pienessä tai isossa kodissa. Jos tulevaisuudessa on tarvetta laajentaa kotiasi tai ottaa puolilämpimät tilat asuinkäyttöön, oikealla maalämpöpumpun valinnalla lämmityksessä ei tule ongelmaa. Invertterimaalämpöpumppu muokkautuu todelliseen lämmön tarpeeseen – korkealla hyötysuhteella.
Saneerauskohteeseen portaattomalla säädöllä varustettu maalämpöpumppu on ehdoton. Kohteen energiankulutusta ei aina pystytä laskemaan tarkasti, mutta oikein valittu invertterimaalämpöpumppu toimii remonttikohteessa aina parhaalla teholla. Sekä uudisettä saneerauskohteessa on tärkeää varmistaa, että lämpökaivo on mitoitettu maksimitarpeen mukaan.

1920

Optimaalinen hyöty irti

Maalämpöpumpun oikea mitoitus on olennaista. Oikein mitoitettuna invertterimaalämpöpumppu toimii pitkissä käyntijaksoissa ja lisälämpöön tarvitsee turvautua hyvin harvoin, jos ollenkaan.
Maalämpöjärjestelmän käyttöönotto laitetoimittajan ohjeiden mukaan on tärkeää. Laitteen asetukset pitää säätää rakennukselle sopivaksi. Käyttäjälle on opastettava lämpöpumpun toiminta, vaikka helppokäyttöisestä laitteesta onkin kyse.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Pörssisähkön mukaan mukautuva lämmitys

NIBEn invertterimaalämpöpumpuissa on valmiina nettiominaisuus, jolla voidaan liittyä NIBEn Uplink –pilvipalveluun ja seurata koneen toimintaa puhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta missä ja milloin tahansa. NIBE Uplinkiin on saatavana maksullinen lisäpalvelu, jolla voidaan vaikuttaa lämpöpumpun säätöihin.
Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus on käyttäjälleen täysin ilmainen palvelu. Toiminto kerää pilvipalvelun kautta tietoa seuraavan päivän pörssisähkön hinnan vaihtelusta ja näin lämpöpumppu osaa valita edullisimmat ajankohdat, jolloin kannattaa tuottaa lämpöä. Lämpöpumpun omistaja voi itse määritellä tason, kuinka tarkasti pumppu seuraa pörssisähköä.

NIBE F1255/F1155

NIBE F1255/F1155on pohjoismaiden eniten myyty invertterimaalämpöpumppu, joka on varustettu tehon tarpeen mukaan säätyvällä kompressorilla ja kierroslukuohjatuilla kiertovesipumpuilla. NIBE F1255 lämpöpumpussa on integroitu RST-lämminvesivaraaja, josta lämmintä vettä riittää hyvin perheen tarpeisiin ja F1155 malliin voi kuluttaja valita tarpeisiinsa sopivan käyttövesivaraajan.
NIBE F1255/F1155 mallistossa on kolme eri teholuokkaa: 1,5-6 kW, 3-12 kW ja 4-16 kW.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö NIBE maalämpöpumpusta

 
Julkaistu
31.3.2016