Karelia Inspiration Gallery - löydä unelmiesi parkettilattia

Lattia on kodin tärkeimpiä sisustuselementtejä ja tyylin tekijöitä. Lattian sävy yhdessä muiden sisustuselementtien kanssa antaa huonetilaan juuri halutunlaisen, yksilöllisen ilmeen. Puulattia on aina ilmentänyt asumisen laatua ja arvokkuutta. Aidosta puusta valmistettu Karelia-parketti  sopii hyvin tämän päivän asumiseen, sillä se on sekä tyylikäs, kestävä että helppohoitoinen lattianpäällyste.

Tilaa maksuton parkettiesite!

Tammi Story 188 Harjattu New Artic -parketti antaa sisustukselle harmonisen tausta. Näyttävä leveälankkuinen ja reunaviistetty tammilattia on käsitelty valkoöljyllä. Harjauskäsittely tuo kauniisti esiin puun luonnollisen tunnun ja lämmön.Tammi Story 188 Harjattu New Artic -parketti antaa sisustukselle harmonisen tausta. Näyttävä leveälankkuinen ja reunaviistetty tammilattia on käsitelty valkoöljyllä. Harjauskäsittely tuo kauniisti esiin puun luonnollisen tunnun ja lämmön.

Karelia Inspiration Gallery auttaa parketin valinnassa

Karelia tarjoaa laajan valikoiman eri puulajeista valmistettuja sekä erilaisilla pintakäsittelyillä viimeisteltyjä parketteja. Sävymaailma ulottuu lämpimistä puun sävyistä hyvin vaaleiksi käsiteltyihin ja valkoisiin parketteihin sekä tunnelmallisiin harmaisiin ja syviin tummiin lähes mustiin sävyihin asti.

Vaihtoehtoja on enemmän kuin koskaan. Karelia Inspiration Gallery auttaa löytämään juuri oikean parketin tukemaan kotisi tyyliä ja tunnelmaa. Inspration Gallery -palvelussa voit kokeilla miltä parketit näyttävät erilaisissa huonetiloissa ja vertailla vaihtoehtoja. Inspiration Gallery antaa ideoita ja inspiraatiota kodin sisustamiseen.

Karelia Inspiration Gallery auttaa parketin valinnassa. Yhdistelemällä erilaisia huonetiloja ja parketteja näet miten parketin sävy ja design muuttavat tilan tunnelmaa. Voit myös vertailla eri vaihtoehtoja samassa huonetilassa.Karelia Inspiration Gallery auttaa parketin valinnassa. Yhdistelemällä erilaisia huonetiloja ja parketteja näet miten parketin sävy ja design muuttavat tilan tunnelmaa. Voit myös vertailla eri vaihtoehtoja samassa huonetilassa.

Parketti luo tilan hengen

Huonetilaa suunniteltaessa kannattaa miettiä lattian sävyn ja muiden ulkonäöllisten ominaisuuksien vaikutus tarkkaan, sillä hyvin valittu parketti yhdessä muiden sisustuselementtien kanssa luo tilaan viimeistellyn ja harkitun ilmeen.

Saima Lumi Design -parketti on valmistettu suomalaisesta koivusta. Pystyviiluinen pinta antaa lattialle uniikin ilmeen. Valkomattalakattu Lumi on rauhallisen, tasaisen vaalea, lähes valkoinen.Saima Lumi Design -parketti on valmistettu suomalaisesta koivusta. Pystyviiluinen pinta antaa lattialle uniikin ilmeen. Valkomattalakattu Lumi on rauhallisen, tasaisen vaalea, lähes valkoinen.

Karelia-parkettien ulkonäköön vaikuttavat puulajin lisäksi sauvaisuus, lajitelma sekä puun- ja pintakäsittelyt. Puun- ja pintakäsittelyt saavat puun näyttämään yksilölliseltä sekä kestämään käyttöä.

Karelian parkettivalikoimasta voit valita parketin yksi-, kaksi- tai kolmesauvaisena. Sauvaisuus kertoo sen, kuinka monesta rinnakkaisesta palasta parketin pintakerros on valmistettu. Sauvaisuus vaikuttaa erityisesti lattiapinnan ilmeen elävyyteen ja rytmikkyyteen.

Karelia-parketit valmistetaan useista eri puulajeista, jotka jakautuvat niin sanottuihin lajitelmiin puun luontaisen ulkonäkövaihtelun perusteella.

Eri lajitelmat poikkeavat näin ollen visuaalisesti toisistaan, mutta ovat kaikki laadultaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan samaa kestävää ja korkealuokkaista Karelia-laatua.

1-sauvaisessa Tammi Story 187 Alpine –parketissa on lankkulattian ilmettä antavat reunaviisteet. Maanläheinen harmaanruskea sävy rauhoittaa.1-sauvaisessa Tammi Story 187 Alpine –parketissa on lankkulattian ilmettä antavat reunaviisteet. Maanläheinen harmaanruskea sävy rauhoittaa.

Select-lajitelmaan valitaan värisävyiltään ja kuvioinniltaan vain rauhallisin osa puusta. Natur-lajitelman lattiat valmistetaan puun osasta, jossa syykuviot ja värisävyt ovat selvemmin näkyvillä.

Country on puun persoonallisuutta korostava lajitelma, jossa oksat ja voimakkaatkin värisävyvaihtelut antavat ilmeikkyyttä lattialle. 

Karelia-parketin voi valita joko lakattuna tai öljyttynä. Molemmat pintakäsittelyt korostavat omalla tavallaan puun luonnetta ja visuaalisuutta. Uutuutena Karelian mallistossa on vintage-parketteja, joiden pintakäsittelynä on luonnonöljy. Lisäksi erilaisilla pinnan erikoiskäsittelyillä voidaan lattiaan luoda yksilöllistä ilmettä ja ulkonäköä.
 

Lisää parkettiasiaa täällä

Tilaa maksuton parkettiesite!

 

Karelian uudet rustiikkiset luonnonöljytyt parketit, kuten Tammi Story 187 Cask, tuovat sisustukseen vintage-tunnelmaa.Karelian uudet rustiikkiset luonnonöljytyt parketit, kuten Tammi Story 187 Cask, tuovat sisustukseen vintage-tunnelmaa.

Uusi entistä kestävämpi ponttirakenne

Karelian Profiloc 5G -lukkopontillisen parkettilattian asennus on entistä helpompaa ja nopeampaa. Laudan päätypontit lukitaan toisiinsa suoraan ylhäältä alaspäin painamalla. Profiloc 5G -lukkopontti liittää parkettilaudat tiiviisti toisiinsa ilman erikoistyökaluja ja lattian rakenne on entistä vahvempi. Profiloc 5G -lukkopontti mahdollistaa aikaisempaa suuremmat asennuspinta-alat ilman liikuntasaumoja. Lopputuloksena on kaunis ja laadukas lattia.

Tammi Legend Revival –parketissa on klassista eleganssia. Sen asentaminen on yhtä helppoa kuin muidenkin Karelia-parkettien, sillä lattian hollantilaiskuvio syntyy nopeasti valmiiden kuviolautojen ansiosta.Tammi Legend Revival –parketissa on klassista eleganssia. Sen asentaminen on yhtä helppoa kuin muidenkin Karelia-parkettien, sillä lattian hollantilaiskuvio syntyy nopeasti valmiiden kuviolautojen ansiosta.

Parketti on kestävä ja helppohoitoinen

Lattia on iso osa kotisi ilmettä. Oikeanlaisella hoidolla takaat parketin kestävyyden ja näyttävyyden vuosiksi eteenpäin. Parketti on helppo pitää siistinä ja puhtaana, noudattamalla hoito-ohjeita. Parketti selviää arkielämän kolhuista pienellä huolenpidolla ja ennakoinnilla. Naarmuuntumista voit estää pitämällä kynnysmattoa molemmilla puolilla ulko-ovea ja suojata huonekalujen jalat huopatassuilla.

Karelia-parketti on aitoa puuta. Jokainen valmis parkettilattia on persoonallinen, oma taideteoksensa, joka kertoo puun yksilöllistä, jäljittelemätöntä tarinaa. Tutustu Karelia-parketteihin ja löydä suosikkisi.

Tilaa maksuton parkettiesite!

 
Julkaistu
14.11.2016