Kontiolta modernit ja klassiset huvilamallit ja piharakennukset

Kontiolta löydät vuosikymmenten kokemuksella suunnitellut suosituimmat sekä uusimpia arkkitehtuurin tuulia sisältävät huvila- ja mökkimallit ja piharakennukset. Malleja suunniteltaessa huomioidaan upean ulkonäön lisäksi tilaratkaisujen toimivuus ja käytännöllisyys sekä rakenteiden toimivuus ja turvallisuus. Kontio on parasta huvila- ja mökkiasumisen aatelia suomalaiseen vapaa aikaan.

Tilaa esitteitä maksutta!

Modernissa Kontio Kalliosaaressa avaran oleskelutilan suuret maisemaikkunat antavat runsaasti valoa sisätiloihin ja mahdollistavat myös ympäröivästä luonnosta nauttimisen.Modernissa Kontio Kalliosaaressa avaran oleskelutilan suuret maisemaikkunat antavat runsaasti valoa sisätiloihin ja mahdollistavat myös ympäröivästä luonnosta nauttimisen.
Klassisempaa tyyliä edustava Kontio Hakola on yksi Kontion suosikkimalleista. Tämä näppärä rakennus on osa suomalaista maisemaa.Klassisempaa tyyliä edustava Kontio Hakola on yksi Kontion suosikkimalleista. Tämä näppärä rakennus on osa suomalaista maisemaa.

Upeat piharakennukset jopa kolmessa viikossa

Kontio on luonut malliston pihapiirin unelmaratkaisuja sinulle, joka arvostat kauneutta ja käytännöllisyyttä samassa paketissa. Monikäyttöiset piharakennukset kruunaavat niin talon, huvilan kuin saunankin pihapiirin. Esimerkiksi aitta voi muuttua talvella varastoksi tai autokatos venesuojaksi. Kontio piharakennukset tekevät vapaa-ajan vietostasi juhlaa ja saavat myös vieraasi viihtymään luonasi. Piharakennukset toteutetaan jämerillä 70 mm hirsillä. Kontio toimittaa piharakennukset jopa kolmessa viikossa.

Tilaa Kontion esitteitä!

Kontio Unikko muuntuu monenlaisiin tarpeisiin. Tarvitko aitan, kesäkeittiön tai vaikkapa työhuoneen?Kontio Unikko muuntuu monenlaisiin tarpeisiin. Tarvitko aitan, kesäkeittiön tai vaikkapa työhuoneen?

Parhaat löylyt löytyvät Kontio saunasta

Kontio Kaisla saunamökki sopii rantaan kuin rantaan.Kontio Kaisla saunamökki sopii rantaan kuin rantaan.

Kontion Sauna- ja aittasuosikit –esitteestä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle saunojalle. Haetpa modernia tai perinteisempää tyyliä, pientä tai suurta saunaa, ratkaisu löytyy Kontiolta.

Glass House - uudenlaista massiivipuuarkkitehtuuria

Viimeisintä kontioarkkitehtuuria edustava Glass House sai suuren suosion heti malliston julkaisusta lähtien. Lasin ja massiivipuun yhdistelmästä syntyy ajatonta arkkitehtuuria.Viimeisintä kontioarkkitehtuuria edustava Glass House sai suuren suosion heti malliston julkaisusta lähtien. Lasin ja massiivipuun yhdistelmästä syntyy ajatonta arkkitehtuuria.

Glass House -mallisto tarjoaa harkittujen pohjaratkaisujen ja suurien lasipintojen ansiosta runsaasti avaruutta. Sisä- ja ulkotilojen rajat hämärtyvät ja vuorokauden ja sään vaihtelut tulevat osaksi sisustusta. Glass Housen perusidea massiivipuun, kevyen lasin ja pelkistettyjen yksityiskohtien yhdistämisestä on herättänyt paljon kiinnostusta niin suomalaisissa mökkirakentajissa kuin muuallakin maailmalla. Glass House mallisto täydentyy hiljalleen uusilla pohjaratkaisuilla. Tutustu kaikkiin malleihin ja pohjaratkaisuihin kontio.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
6.6.2017