NIBE ilmalämpöpumpulla viilennystä tai lisälämpöä ja säästöä

Sähkölämmitystalon lämmityksen muuttaminen energiatehokkaaksi on haastavaa. Maalämpö tai ilma/vesilämpöpumppu liitetään vesikiertoiseen lämmitykseen, jonka rakentaminen sähkölämmitystaloon voi olla kallista. Ilmalämpöpumppu voidaan kuitenkin asentaa olemassa olevan lämmityksen tueksi ilman kalliita korjaustöitä, jolloin helposti ja nopeasti säästetään lämmityksen sähkölaskussa.

NIBE ARIA ilmalämpöpumppuNIBE ARIA ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu kylmiin oloihin

Invertteritekniikka on ilmalämpöpumppujen nykyaikaa kuten uusimmissa maalämpö- ja ilma/vesilämpöpumpuissa. Lämpöpumppu tuottaa lämpöä aina tarpeen mukaan, hyvällä hyötysuhteella. Kun asunnon lämpötilaa nostetaan peruslämmöstä, käy NIBE ARIA ilmalämpöpumppu ensin korkealla teholla nostaen nopeasti lämpötilaa. Lämpötilan noustua toivotuksi, asettuu lämpöpumpun kompressori optimiteholle pitämään sisäilman miellyttävänä ja tasaisena.

Invertterilämpöpumpun sopeutuessa lämmityksen tarpeeseen sen annetaan käydä jatkuvasti, mikä on erityisen tärkeää kylmissä oloissa, jolloin laitetta kuormittavia kylmäkäynnistyksiä ei tarvita. NIBE ARIA ilmalämpöpumppua voidaan käyttää lämmitykseen jopa -30 C asti.

NIBE ARIA tuottaa miellyttävän sisäilman

NIBE ARIAn Ifeel -toiminnolla saadaan lämpötila pidettyä tasaisena ja miellyttävänä juuri halutussa kohdassa huonetta. Kauko-ohjaimeen sisäänrakennettu lämpötila-anturi ohjaa lämmityksen toimintaa.

NIBE ARIAn sisäyksikössä on myös aktiivinen ilmanpuhdistus pestävällä suodattimella, huoneilman kuivaus, lämmitys sekä jäähdytys. Ionisaattori ehkäisee epämiellyttäviä hajuja torjuen samalla tehokkaasti bakteereja ja mikrobeja.

Muista kondenssivesi

Kesällä viilennyksessä sisäyksikköön kerääntyy kondenssivettä, joka johdetaan poistoputkella viemäriin.

Lämmitettäessä ilmalämpöpumpulla ulkoyksikkö tuottaa runsaasti kondenssivettä. Perinteisesti ulkoyksikkö on pyritty asentamaan niin korkealle, ettei laitteen alle valuva kondenssivesi jäätyessään yllä laitteeseen saakka. NIBE ARIAan on saatavissa lisätarvikkeena kondenssiveden lämmitetty poistoputki, jolla vesi voidaan johtaa esimerkiksi kivipesään, eikä talvella jäänpoisto vaadi päivittäistä huoltoa.

Kuuden vuoden NIBETURVA

NIBE tarjoaa kaikille Suomessa asennetuille uusille NIBE lämpöpumpuille kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi NIBETURVAn. Tämä ilmainen lisävakuutus on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Turvan saa rekisteröitymällä NIBEn nettisivujen kautta. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö NIBE ARIA -ilmalämpöpumpusta

 
Julkaistu
6.6.2016