Ulkovalaisimia moderniin pihaan

Toimiva ja hyvin suunniteltu ulkovalaistus lisää koko kiinteistön turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Valoilla voi tuoda myös tunnelmaa sekä korostaa yksityiskohtia. Valaisimien ja niiden tarjoaman valon pitää luonnollisesti miellyttää omistajan silmää - mutta myös tyylillisesti sopia kiinteistön ilmeeseen.

Eulin Novo -sarja on tyylikäs ja moderni ulkovalaisinsarja, josta löytyy sopivat vaihtoehdot joka tarpeeseen. Tutustutaanpa tarkemmin kohteeseen, jonka julkisivuvalaistus toteutettiin Novo -sarjan valaisimilla!

 

Rakennuksen tyyliin sopiva valaistus viimeistelee näkymän ja nostaa koko kiinteistön arvoa!Rakennuksen tyyliin sopiva valaistus viimeistelee näkymän ja nostaa koko kiinteistön arvoa!
Terassin katossa Eulin Novo EUN260Terassin katossa Eulin Novo EUN260

Autotallin yläpuolella oleva Novo LED-seinävalaisin EUNW07GHLED sopii valaisemaan uusia ja hieman vanhempia rakennuksia. Tyylikäs, yksilöllinen muotoilu ja valaisimen mittasuhteet mahdollistavat asennukset ulko-ovien päälle, sivuille, pylväisiin ja muihin seinäpintoihin. Kuvun reunasta loistava valo viimeistelee rakennuksesi ilmeen.

Terassin kattoon valittu Novo EUN260GHLED valaisin on vähän energiaa kuluttava katto- ja seinävalaisin niin sisä- kuin ulkovalaistukseen. Valaisimen ottoteho on vain 8W.  Runko ja kehys kestävää alumiinia.

Novo-sarjan pyöreät valaisimet soveltuvat sisäänkäyntien ja kulkuteiden valaistukseen sekä numerovalaisimeksi. Valaisimen sivulla on tyylikäs haloefekti, josta säteilee hieman valoa myös sivusuuntaan.

Valonlähteeksi suositellaan max. 23 W energiansäästölamppua. Valaisimen kanta E27. Pyöreät valaisimet on saatavissa valkoisena ja grafiitinharmaana.

Keväällä 2017 Euli toi markkinoille myös uuden, terassien ja portaiden valaisemiseen sopivan ja häikäisemättömän tuoteuutuuden Deck LED Set (EUDL6SET ja lisäsetti EUDL1). Deck LED Set sopii tuomaan tyyliä ja tunnelmaa niin sisä- kuin ulkotiloihin - samalla se myös tarjoaa lisää turvallisuutta terassilla ja portaissa kulkemiseen!

Lue lisää Deck LED Setistä

Euli Deck LEDEuli Deck LED

Pylväissä käytetty Novo EUN08 ylös-/alasvalaisin sopii niin terassien kuin julkisivujen valaistukseen. Valaisimessa voi käyttää energiaa säästäviä GU10-kantaisia LED-lamppuja. Valaisimen runko on ruostumatonta alumiinia.

Eulin laadukas Novo -sarja sisältää 12 seinävalaisinta ja yhden maapiikillä varustetun pylväsvalaisimen..Sarjan valaisimien rungot ovat kestävää alumiinia. Spottivalaisimissa on lasilinssi. Pyöreissä valaisimissa on opaali polykarbonaattikupu.

Tyylikkään modernit Novo-sarjan valaisimet soveltuvat pihan ja rakennuksien yksityiskohtien korostamiseen tai yleisvalaistukseen. Katso vielä alla olevasta videosta tyylikäs, moderni lopputulos!

Tutustu ja tilaa valaisimet niin sisä- kuin ulkotiloihin

Haluatko tutustua Eulin pihapiirivalaisimiin tarkemmin kotisi rauhassa?
Tilaa Esitepalvelusta Eulin Pihapiirivalaisimet -esite ja Kodin Asuntovalaistusopas ilmaiseksi kotiisi!

Eulin laadukkaat ja Suomen oloihin suunnitellut pihapiirivalaisimet saat tilattua Rakentaja.fi:n verkkokaupasta. Valaisimet saat kilpailukykyiseen hintaan ja kätevästi kotiin toimitettuna. Tutustu malleihin ja tilaa!

Tutustu pihapiirivalaisimiin Rakentaja.fi verkkokaupassa


 
Julkaistu
31.5.2017