Tunnelmaa pihaan ja terassille

Pihan iltavalaistuksella luot uutta ilmettä, turvallisuutta sekä pidennät pihan käyttöikää syksymmälle. Kohdevaloilla luodaan tunnelmallinen puutarha. Ne antavat miellyttävää epäsuoraa valoa ja auttavat tilan hahmottamisessa. Tyylikäs tehostuskeino on puiden, kivien tai muun istutuksen valaiseminen ikkunoiden läheltä, jolloin näkymistä voi nauttia ympäri vuoden myös sisätiloista. Hämäräsensorit ja liiketunnistimet varmistavat, että valaistus syttyy automaattisesti pimeän laskeutuessa tai kun puutarhassa liikutaan.

Easy Connect mahdollistaa teraasivalaistuksen ilman sähköasentajaa.Easy Connect mahdollistaa teraasivalaistuksen ilman sähköasentajaa.

Garda, sisustuksellinen ulkovalaisinsarja

Garda-sarja on ulkokäyttöön soveltuva sisustuksellinen terassivalaisinsarja, joka koostuu vapaasti seisovista pöytä- ja lattiavalaisimista. Valonlähteeksi suositellaan E27-kantaista led-lamppua. Sarja koostuu kahdesta eri tyylistä, ja kolmesta eri koosta. Runko on pulverimaalattua metallia ja kupu on mallista riippuen säänkestävää UV-suojattua PE-muovia tai polyrottinkia.

Tyylikkäät Garda-pöytä ja lattiavalaisimet luovat terassin, parvekkeen tai kesäpihan illanistujaisiin kotoisan tunnelman. Uutta: nyt myös Stone-kivivalaisimet.

Harmaan kiven sävyinen Garda Stone -valaisin on terassivalosarjan upea uutuus, jolla luot uudenlaista tunnelmaa kodin pihapiiriin ja terassille. Se soveltuu erinomaisesti sekä ulkoettä sisäkäyttöön. Valaisinta on kahta kokoa ja molemmissa on 3 m johto ulkopistokkeella. Kupu on UV-suojattua PE:tä. Valonlähteeksi suositellaan E27-kantaista led-lamppua.

Garda-sarjaan (IP44) kuuluu vapaastiseisovat pöytä- ja lattiavalaisimet sekä maahan ja terassille sopivat Stone-valaisimet.Garda-sarjaan (IP44) kuuluu vapaastiseisovat pöytä- ja lattiavalaisimet sekä maahan ja terassille sopivat Stone-valaisimet.

Pihavalaistus ilman sähköasentajaa ja kaivuria

Easy Connetin avulla pihavalaistuksen asennus on helppoa: valitse mieleisesi valaisinosat ja kokoa oma pihavalaistuksesi. Voit muuttaa valaistusta tarpeen mukaan helposti, ilman sähköasentajaa, ilman kaivuria.

Upotettavilla valaisimilla voidaan merkitä terassien ja polkujen reunoja sekä parantaa turvallisuutta asentamalla askelmiin. Näin ne auttavat tilan hahmottamisessa. Samoin niillä voi korostaa tilan rakenteita.

Näyttävää Easy Connect -sarjan valopalloa on kahta kokoa; Ø 25 cm ja Ø 35 cm.Näyttävää Easy Connect -sarjan valopalloa on kahta kokoa; Ø 25 cm ja Ø 35 cm.

Easy Connect on helppo ja näyttävä pihavalaistussarja terasseille, parvekkeille ja pihapiirin yksityiskohtien korostamiseen. Sähköasentajaa tai sähkötyökaluja ei tarvita, koska liittimet ja johdot liitetään toisiinsa kätevästi käsin painamalla. Valaisinjohdot voi piilottaa kasvillisuuden sekaan, pihasoran tai terassilaudoituksen alle, joten pihan kaivamista ei tarvita. Maahanupotus vaatii johtojen asianmukaisen suojaamisen/putkittamisen. Sarjan muunneltavuus mahdollistaa valaistuksen myöhemmän laajentamisen – aina 3600 wattiin asti - tai muuttamisen tarpean.

Luo unelmiesi pihavalaistus yhdistelemällä turvallisuutta luovia yleisvaloja sekä tunnelmallisia koristevaloja.Luo unelmiesi pihavalaistus yhdistelemällä turvallisuutta luovia yleisvaloja sekä tunnelmallisia koristevaloja.

1. Valitse valaisimet valaistuskohteisiin

  • Kohdevaloilla voi tuoda esiin pihan kauniita yksityiskohtia; kuten puita, pensaita tai muita pintoja.
  • Terassivalot toimivat hyvin puurakenteisten terassien rajaamisessa tai porrasvaloina.
  • Kivivalot toimivat sellaisenaan terassin tai istutuksen koristeena.
  • Pallo- ja tolppavaloilla voi luoda näyttäviä tunnelmia pihalle

2. Lisää välijohto ja tarvittava ohjausyksikkö

  • Virtajohdon voit laittaa maadoitettuun pistorasiaan.
  • Ohjausyksiköllä voit ohjata valaistusta langattomasti tai liittää liiketunnistimen.

3. Lisää kokonaisuuteen liittimet ja välijohdot valaisimien välille

 

Katso video Easy Connect -valaistuksesta tai lataa ECdesigner-suunnitteluohjelma. ECdesigner suunnitteluohjelman avulla voit suunnitella juuri sinun pihasi kokonaisuuden oman pihakuvan avulla sekä saat kätevästi ostoslistan tulostettua kauppaan mukaan.
 

Tilaa Easy-Connect-esite veloituksetta

Katso videolta kuinka helppoa se on:

Aurinkokennovalaisin syttyy hämärän koitteessa

Koristevaloilla voidaan luoda tunnelmaa sesonkikohtaisesti ja tilanteen mukaan. Aurinkokennovalaisimet toimivat myös paikoissa, joissa sähköä ei ole saatavissa.

Kaikki Solar led -aurinkokennotuotteet toimivat aurinkoenergialla keväästä syksyyn. Ei sähköjohtoja eikä hankalia kytkentöjä ja asennuksia. Solar led -koristeet on helppo asetella erilaisiin pihan koristekohteisiin: maahan, kukkapenkkiin, puun oksille, pöydälle tai vaikka terassin lattialle. Varmista vain, että auringonvaloa on tarpeeksi. Valonlähteenä on energiaa ja ympäristöä säästävä pitkäikäinen led. Latausaika, 6-10 h aurinkoisella säällä, riittää valaisemaan hämärän tultua 6-8 h ajan. Hämäräkytkintoiminto kytkee valaisimen palamaan illalla automaattisesti.

Kiinalainen pihalyhty syttyy automaattisesti hämäräkytkimen ansiostaKiinalainen pihalyhty syttyy automaattisesti hämäräkytkimen ansiosta

Korosta pihasi kauneimpia kohtia

Sisääntulojen, kulkuväylien ja autotallin/-katoksen kohdalla tarvitaan toimivaa valaistusta turvallisuuden vuoksi.

Kohdevalot valaisevat parhaiten pihan kauniit yksityiskohdat

Puutarhakohdevalo (IP54) sopii hyvin esim. pensaiden ja puiden valaisuun ja sitä on helppo siirtää. Valaisukulma on säädettävissä 180°.

4116109_11_led-puutarhakohd
 
Julkaistu
30.5.2016