Teräskate minimoi ääniä

Ruukin Classic Silence on tuote, jollaista ei markkinoilla ole ollut – vesikate yhdistettynä äänenvaimennukseen. Sateen ja rakeiden ropina ovat toisista rentouttavaa kuunneltavaa, toisia se häiritsee. Nyt teräskatekin voidaan lukea ”hiljaiseksi katteeksi” katteen alapinnalla olevan ääntä vaimentavan pinnan ansiosta. Ropinan lisäksi uusi kate vaimentaa tuulen huminan. Kate sopii myös lentomelualueille.

Ruukki Classic® Silence - uudelle hiljaisemmalle asuinympäristölle.Ruukki Classic® Silence - uudelle hiljaisemmalle asuinympäristölle.

Helppo asentaa

Silence-pinta nopeuttaa katon asennusta, sillä erillisiä ääntä vaimentavia nauhoja ei tarvita. Pontissa on valmiina myrskytiivisteet. Vimpelin tehtaalta lähtevä katemateriaali on tasalaatuista, mittatarkkaa ja laadunvalvonta on huippuluokkaa. Tällä varmistetaan asennuksen sujuvuus, kun tuote saadaan asennuspaikalle suoraan tehtaalta pontit kunnossa.

Mikroprofilointi kiinnitysreikien vieressä tekee katon kiinnityksestä helpompaa ja antaa teräskaton entistä paremmin liikkua lämpölaajenemisen takia.

Uusi Ruukki Classic® Silence vaimentaa sateen ropinan tehokkaasti.Uusi Ruukki Classic® Silence vaimentaa sateen ropinan tehokkaasti.

Antikondenssiratkaisu

Katteen sisäpintaan tiivistyy kondenssivettä lämpötilaeroista johtuen. Uusi Ruukki Classic Silence -katossa toimii Silence-materiaalin sisäpinta antikondenssiratkaisuna. Ratkaisu kerää katteen alapintaan kertyvän kosteuden itseensä estäen veden tippumisen alempien rakennekerrosten päälle.

Kiinnitys uudenlaisin ruuvein

Ruukin Classic Silencen vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin. Tämä teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille.

Kateruuveihinkin on kiinnitetty erityinen huomio. Ainoat näkyvät ruuvikiinnitykset ovat katon listat. Muu katteen kiinnitys tapahtuu piiloon jäävillä kiinnitysruuveilla. Ruukin Viktoria –kateruuvit jäävät näkyviin vain kolmasosan näkyvältä osaltaan. Kanta on kuusikulmaisen sijaan matala ja tasainen. Katolle tulevat roskat, lehdet ja liat pääsevät huuhtoutumaan veden mukana alas katolta. Viktoria-kateruuvi on vesitiivis myös silloin, kun asennuskulma ei ole paras mahdollinen. Ruuvin ja aluslevyn muotoilu ja toiminnallisuus sallivat pienet kiinnityskulman vaihtelut ilman, että ruuvi menettäisi suorituskykyään vesitiiveyden osalta.

Takuut ja saatavuus

Ruukki Classic Silence kuuluu Ruukki 50 plus – laatuluokkaan, jolla on 50 vuoden tekninen ja 20 vuoden esteettinen takuu.
Ruukin uudet katteet tulevat myyntiin maaliskuun 2016 aikana ja toimitukset alkavat kesäkuussa, mutta jo kahteen kohteeseen Seinäjoelle on tehty onnistuneet koeasennukset.
 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö Ruukin kattoremontista tai uudesta katteesta asennettuna

 
Julkaistu
16.5.2016