Suuret säästöt, lisää mukavuutta

Auringon säteilyn tuottama lämpö ulottuu Suomessa noin 15 metrin syvyyteen. Suurin osa maalämpöpumpulla saadusta lämmöstä on kuitenkin geotermistä eli maansisäistä lämpöä. Suomen oloissa geoterminen lämpö tuottaa 200 m syvyydessä noin kuuden asteen lämpötilan. Asentamalla taloon maalämpöjärjestelmän, pääsemme käsiksi tuohon ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.

 

Bosch_maalampo_960x540

Valitse laadukas lämpöpumppu

Bosch maalämpöpumput ovat jo perusosiltaan säästön, laadun ja luotettavuuden mukaan arvioiden huipputasoa. Lämpöpumpun ytimenä on maailmanlaajuisesti patentoitu scroll-kompressori, joka on varmatoiminen ja energiatehokas. Kompressori on pienimpiä yksityiskohtia myöten optimoitu ja äänitasoltaan hiljainen. Bosch maalämpöpumput voidaan haluttaessa varustaa etäohjausmoduulilla, jolloin lämpöpumppua voi valvoa ja ohjata älypuhelimella.

Bosch Compress 7000 LWM

Invertteriohjattu Bosch Compress 7000 LWM -maalämpöpumppu säätelee lämmitystehoaan tarpeen mukaan ja sallii näin pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta. Se on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä maalämpöpumppu, jonka kierroslukuohjattu kompressori vaihtaa tehoaan portaattomasti välillä 3–12 kW. Tämän vuoksi se toimii optimaalisesti suomalaisissa sääolosuhteissa. Bosch Compress 7000 LWM -maalämpöpumpulla on energialuokitus A +++. Malli soveltuu loistavasti paitsi uudisrakennuksiin, myös saneerauskohteisiin.

bosch-maalampopumput_2

Bosch Compress 5000 LW/M

Bosch Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu on tulos jatkuvasta tutkimustyöstämme, jolla pyrimme lisäämään käyttäjille koituvaa hyötyä. Sisäänrakennetuilla matalaenergiakiertovesipumpuilla saadaan entistäkin suuremmat säästöt. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen. Voit valita kahden mallin väliltä. LW/M-malli sisältää lämminvesivaraajan. LW-malliin voidaan tarvittaessa lisätä erillinen käyttövesivaraaja.

Käyttömukavuutta etäohjauksella

Matkapuhelimen tai tabletin etäohjauksella lämpöpumpun käyttö on mutkatonta ja ketterää. Ladattavan sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea kotisi lämpötilaa ollessasi matkoilla. Vältyt villasukissa värjöttelyltä, kun nostat lämpötilan ajoissa jo ennen kotiinpaluuta. Myös esimerkiksi lattialämmityksen säätö onnistuu mukavasti sohvalla istuen.

Suunnitteletko maalämpöpumpun hankintaa?

Laadukas asennus kannattaa tehdä Bosch Lämpömestarilta. Sertifioidut Bosch Lämpömestarit ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia.

Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
12.5.2016