Putkiremonttityönäytös Lahdessa

Harvinainen omakotitalon putkiremonttityönäytös Lahdessa - hyödynnä mahdollisuus nyt.
Lahdessa 10.5. klo 15 alkaen on poikkeuksellinen mahdollisuus tutustua omakotitalon putkiremontin asennukseen aidossa ympäristössä. Remontti toteutetaan Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena ja asennuksen suorittaa kaksi lahtelaista ammattimiestä: Jyrki Kourunen LVI-Putkilinkistä sekä Juha Lehti JL-putkesta. Näytöksen aikana asiantuntijat kertovat putkiremontin eri vaiheista ja vastaavat paikallaolijoita askarruttaviin kysymyksiin. Työnäytös kestää 3 tuntia ja mukaan voi tulla missä vaiheessa tahansa.

Vuosittain vakuutusyhtiöt korvaavat n. 35 000 vesivahinkoa, joista yli 60 % tapahtuu omakotitaloissa. Useinmiten kyseessä on v. 1960-80 luvulla rakennettu talo. Putkiston ikä vaikuttaa vakuutuskorvauksen määrään ja ikävähennys voi yllättäen alentaa korvausta olennaisesti.

Omakotitalon putkiremontti kestää yleensä vain pari päivää eikä keskeytä asumista. Ajoissa tehty putkiremontti on huomattavasti helpompi ja edullisempi toteuttaa kuin vesivahingon korjaaminen.

Tervetuloa työnäytökseen tiistaina 10.5. klo 15-18 osoitteessa Pinokatu 8, 15680 Lahti!

Upo Lahti ilmo_mittasuhteet

Tilaa ilmainen putkiremonttikartoitus

Ellet ehdi työnäytökseen, mutta tiedät, että putkiremontti alkaa olla ajankohtainen, voit jättää yhteydenottopyynnön ja alan ammattilainen sopii kanssasi ajan ja tulee kartoittamaan tilanteesi.

 
Julkaistu
4.5.2016