VILPE® Classic Vino 2K rivipelti- tai huopakaton läpivienniksi

VILPE® Classic Vino 2K on edistyksellinen vesikaton läpivienti rivipeltikatolle tai jälkiasennettavaksi huopakatteelle. VILPE® Classic Vino on mahdollista asentaa aina 57 asteen kattokaltevuuteen saakka. Läpiviennin kaulus on saanut uuden jyrkemmin kallistuvan muotoilun, joka mahdollistaa asentamisen perinteistä VILPE® Classic -läpivientiä jyrkemmälle katolle. VILPE® Classic Vino 2K:n tyyli on myös edeltäjäänsä verrattuna suorakulmaisempi ja tyylikkäämpi suoralinjaisella rivipeltikatteella.

VILPE® Classic Vino 2K -läpiviennistä on saatavilla seitsemän VILPE®-vakioväriä – joka katteelle omansa. VILPE®-tuotteen väri pysyy yhtä kauan kuin katon väri.VILPE® Classic Vino 2K -läpiviennistä on saatavilla seitsemän VILPE®-vakioväriä – joka katteelle omansa. VILPE®-tuotteen väri pysyy yhtä kauan kuin katon väri.

Aluskatteen 2K-tiiviste mukana

Classic Vino 2K -pakettiin kuuluu Aluskatteen 2K-tiiviste. Se on uuden sukupolven VILPE®-ratkaisu aluskatteen täydelliseen tiivistykseen. Kaksikomponenttinen aluskatteen tiiviste ulottuu aluskatteen alta läpiviennin yläosaan. Näin se sulkee täysin aluskatteen ja läpiviennin välisen aukon estäen lumen, sadeveden ja kosteuden pääsyn kattorakenteisiin ja eristeisiin. Läpiviennin pohjassa oleva tiiviste takaa täysin vedenpitävän lopputuloksen.

VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy VILPE® Classic Vino 2K läpivientiin ja on ostettavissa myös erikseen lisätarvikkeena.VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy VILPE® Classic Vino 2K läpivientiin ja on ostettavissa myös erikseen lisätarvikkeena.

Läpiviennin asentaminen on yksinkertaista

VILPE® Classic Vino 2K -läpivientisarjan asentaminen on yksinkertaista ja helppoa: läpiviennissä on valmiina piikit Aluskatteen 2K -tiivisteen kiinnittämistä varten ja pakkaukseen sisältyvät kaikki asennustarvikkeet sekä selkeät ohjeet.

Läpiviennin avulla asennetaan katolle VILPE®-huippuimurit, -poistoputket, -tuuletusputket ja -antenniläpiviennit. Läpivienti on suunniteltu Ø 75, 110, 125 ja 160 mm putkille.

Takuuvarmat laaturatkaisut joka katolle

VILPE®-valikoimassa on täydellinen läpivienti jokaiselle katolle, olipa kyseessä jyrkkä tai loiva profiili ja katemateriaalina pelti, tiili, huopa tai muu. Mutta mikä läpivienti sopii juuri sinun vesikatollesi? – VILPE®-läpivientivalitsin auttaa löytämään oikean ratkaisun!

Valitsemalla katollesi vain VILPE®-kokonaisuuksia varmistat, että ratkaisut toimivat moitteetta ja säilyttävät tyylikkyytensä vuosikymmeniä. Valmistaja tarjoaa tuotteille markkinoiden pisimmät takuut: 20 vuoden toimivuustakuun, 10 vuoden esteettisen takuun ja 2 vuoden takuun huippuimurien sähköosille.

takuupallo

Katso asennusvideo!

 
Julkaistu
25.5.2018