Lasiterassi on luotu mukavia hetkiä varten

Lasiterassi on luotu mukavia hetkiä varten. Suojassa sateelta ja tuulelta on hauska istua iltaa hyvässä seurassa. Säävarausta ei enää juhliin tarvita. Lisälämmitimien avulla terassisi on käytössä vaikkapa ympäri vuoden. Se on mutkaton paikka kokoontua yhteen tai vetäytyä hetkeksi omaan rauhaan. Lasituksen avulla saat helposti sitä paljon kaivattua, viihtyisää lisätilaa.

evät hyvä aika laittaa lasitusasiat kuntoon, tällöin pääset nauttimaan kesän ja syksyn hienoista hetkistä lasituksen avulla. Terassin ja parvekkeen jokakeväiset huoltotyöt vähentyvät lasituksen avulla myös roimasti.

Pystypuitteeton järjestelmä antaa esteettömän näkymän ulos.Pystypuitteeton järjestelmä antaa esteettömän näkymän ulos.

Helppo avata, sulkea ja pestä

NIKA-Terassilasitus perustuu alhaalta kantavaan rakennelmaan, jossa lasit liukuvat helposti pyörien varassa ja kääntyvät yksitellen terassin toiselle tai molemmille puolille. Lasit on helppo avata ja sulkea ja saat ne helposti pois edestä kokonaan.

Turvallinen ja kestävä

NIKA-Terassilasituksen voit lukita kummaltakin puolelta lisävarusteena olevalla NIKA-Abloy lukkojärjestelmällä, joten kukaan ei jää vahingossa lasiseinän väärälle puolelle.

Lasitus on karkaistua turvalasia, joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset. NIKA-Terassilasitukselle on tehty myös VTT:llä tuulenpaineen-, pistekuorman- ja iskunkestävyystestit, jotka tuote on läpäissyt. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. NIKA-Terassilasituksella on 5 vuoden takuu.

Terassilasitus on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön. Lasitus toimii sitä paremmin, mitä säännöllisemmin laseja liikutellaan. Tällöin pöly ym. ilman epäpuhtaudet eivät pääse kertymään pyörien ja muiden liikkuvien osien väleihin.

Vaikka kaikki liikkuvat osat ovat lähes huoltovapaita, on suositeltavaa esim. kerran vuodessa käsitellä niitä jollakin liukuvuutta edistävällä aineella (esim. parafiiniöljyllä). Ylä- ja alaohjainpyöriin voi käyttää Teflon Sprayta tai Silikon Sprayta (mm. Würth).

Suojassa sateelta ja tuulelta on hauska istua iltaa hyvässä seurassa.Suojassa sateelta ja tuulelta on hauska istua iltaa hyvässä seurassa.
Lisälämmitimien avulla terassisi on käytössä vaikkapa ympäri vuoden.Lisälämmitimien avulla terassisi on käytössä vaikkapa ympäri vuoden.

Yksilöllinen ilme - esteetön näkymä ulos

Pystypuitteeton järjestelmä sopii talon ilmeeseen ja antaa sinulle esteettömän näkymän ulos. Erilaisten hiontojen ja pintakäsittelyjen avulla laseihin saadaan yksilöllinen kuviointi ja persoonallinen ilme. Kuviointi antaa terassille myös kaivattua näkösuojaa.

Milloin tarvitset rakennusluvan?

Terassin lasitus yksinkertaisilla laseilla tarvitsee yleensä vain toimenpideluvan, eikä sitä lueta mukaan kerrosalaan. Kokonaan uusi terassi, johon tehdään katto tarvitsee joskus rakennusluvan. Lupa-asiat kannattaa tarkistaa paikkakuntakohtaisesti. NIKA-jälleenmyyjä auttaa sinua niissä.

Lasiterassi on mutkaton paikka kokoontua yhteen.Lasiterassi on mutkaton paikka kokoontua yhteen.

Millainen terassilasitus sopii parhaiten sinulle?

Haluatko lasiterassin, joka jatkaa kesää ja pitää sinut suojassa sateelta ja tuulelta vai haluatko ympärivuotisen talvipuutarhan, jossa kasvit elävät pakkaskaudenkin aikana?

Nika-Terassilasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Mittauskäynnin jälkeen saat tarjouksen lasituksesta kokonaispakettina, johon kuuluu suunnittelu, valmistus, asennus ja käyttöopastus.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä
 
Päivitetty
27.4.2016